Jeśli uda się 2016 przeciągnąć 1/4 bez dwucyfrowej liczby kontuzji to pomyślę na 2017...Anonymous - Czw 26 Lis, 2015 Pomyślam sobie "a może sobie startne tak na luzaku bez napinki",zobaczylem ceny i juz mi przeszło bob.dsk - Czw 26 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
Pomyślam sobie "a może sobie startne tak na luzaku bez napinki",zobaczylem ceny i juz mi przeszło
Niestety ceny maja dobre ale impreza jest warta tej kasy, przygotowanie i zabezpieczenie trasy na najwyższym poziomie, i miejsca w zeszłym roku rozeszły sie w kilka godzin wiec mogą windować ceny Anonymous - Czw 26 Lis, 2015 Prawie 1000 pln to moim zadaniem lekka przeginka,do tego musze sobie doliczyc wypożyczenie roweru,jakąś pianke(bo chyba jest obowiazkowa),dojazd nocleg żarcie i lekkim chujem pęka 2,5 k.Kenet - Czw 26 Lis, 2015
anjas napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
Ktoś się zapisuje na połówkę ?
Iron man nie dla mnie, ale połówkę zawsze możemy zrobić
O to to. +1bob.dsk - Czw 26 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
Prawie 1000 pln to moim zadaniem lekka przeginka,do tego musze sobie doliczyc wypożyczenie roweru,jakąś pianke(bo chyba jest obowiazkowa),dojazd nocleg żarcie i lekkim chujem pęka 2,5 k.
Pierwsza tura zapisów to 135eur wiec ok 550 pln, wg mnie jak nie masz roweru i nie trenujesz to do połówki nie ma co podchodzić. Na sprint można sie zapisać z bomby ale to tez wcale nie jest takie trywialne i tam wpisowe kosztuje 150 pln.
Wiadomo ze ceny całej otoczki związanej z triathlonem sa powalone bo sam rower strikte triathlonowy to wydatek 10k pln w gore za podstawowe modele a widziałem takie po 50k. Jeśli nie jeździsz ze średnia przekraczająca 35km/h to podstawowa kolarzówka wystarcza. Wiadomo ze fajnie jest mieć dobry sprzęt ale tez nie ma co przeginać pały bo nie bije sie tam o pierwsze pozycje.Anonymous - Czw 26 Lis, 2015 Mysle ze w ciagu 3 miesiecy byłbym w stanie przygotować sie połówki.temat kosztów triatlonu był tu juz przerabiany,i wlasnie gdyby nie te koszta to pewnie bym sobie postawił takie kolejne wyzwanie.bob.dsk - Czw 26 Lis, 2015
rabarbar napisał/a:
Mysle ze w ciagu 3 miesiecy byłbym w stanie przygotować sie połówki.temat kosztów triatlonu był tu juz przerabiany,i wlasnie gdyby nie te koszta to pewnie bym sobie postawił takie kolejne wyzwanie.
Rower można kupić juz za 2-3k nowy wiadomo ze nie full carbon ale daje juz radę, pianka podstawowa ok 300-500 pln i buty do biegania to juz wg uznani wiec tragedii nie ma. Dochodzą jeszcze pierdoły typu ciuchy, odzywki siłownie baseny ale to tez nie jest jakiś mega wielki koszt. Na początek powinno wystarczyć ale wiadomo ze apetyt rośnie w miarę jedzenia wiec czy jest sens kupować najprostszy sprzęt.Bonczek - Czw 26 Lis, 2015 Przecież siłownia i basen jest na multisporta.bob.dsk - Czw 26 Lis, 2015
Bonczek napisał/a:
Przecież siłownia i basen jest na multisporta.
niestety nie posiadam takowego od maja nie ma problemów z basenem bo mam morze i tam pływam bo nie ma tłokuBonczek - Czw 26 Lis, 2015 Jaja sobie robie bob.dsk - Czw 26 Lis, 2015
Bonczek napisał/a:
Jaja sobie robie
Chciałem u siebie w firmie wprowadzić ale jako że ledwo 10 osób by chciało to olałem sprawę a wg mnie to jest mega dobre. Siłownie, baseny, crossfity i inne shity na jednym abonamencie