Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Pon 27 Maj, 2013 kurwa nawet na simsonie miałem więcej was79 - Wto 28 Maj, 2013 Wreszcie temat zmierza w odpowiednią stronę.
Nie na darmo założyłem opony miszele energy saver
Cytat:
Mniej zużytego paliwa
Zaoszczędź nawet 80 litrów paliwa.
dzik - Wto 28 Maj, 2013
rabarbar napisał/a:
kurwa nawet na simsonie miałem więcej
Patrząc na masę i powierzchnie to motocykle powinny spalać litr na 100.Mick - Pon 03 Cze, 2013 Hej, mamy kogoś w Oświęcimiu, kto mógłby obejrzeć samochód 206 XS? albo z miejscowości nieopodal Kamill - Pią 28 Cze, 2013 Czy ktoś z obecnych ma miał do czynienia z civikiem ufo, najlepiej w wersji 2.2 cdti ?
Jakieś wady ukryte, opinie nt silnika, samego civika, jakieś niespodziewanie duze ceny częśći ? Nie mialem nigdy hondy, więc nic nie wiem o tej marce.
Szukam następcy ibizy FR, ale trochę w większej budzie. Musi być kompaktowy, dużo momentu i mocy z możliwością podkręcenia, rozsądna cena zakupu przy małym przebiegu.
Auto będzie jeździło ok 30tys rocznie, ma mało palić bo to będą dojazdy do pracy nie dla przyjemności.Anonymous - Pią 28 Cze, 2013 Zefir ma ufo,tyle ze benezefir - Pią 28 Cze, 2013 juz kamil dostał mały Faq od mnie michool_vt - Pią 28 Cze, 2013 tej a civ w sedanie nadaje sie na dupowóz? albo mazda 3? z ktorym silnikiem szukać?Bart - Pią 28 Cze, 2013 kompaktowe sedany, prestiż w Indiach Walle - Pią 28 Cze, 2013
michool_vt napisał/a:
tej a civ w sedanie nadaje sie na dupowóz? albo mazda 3? z ktorym silnikiem szukać?
cóż za precyzyjne pytanie
sedan cif jest tylko z 1.8 Pb 140KM, dobry motór. mazda 3 sedan jest słaba na maxa.michool_vt - Pią 28 Cze, 2013 no wiadomo
a mazda 3 nie sedan?Kamill - Pią 28 Cze, 2013 Nikt nic nie wie o tym 2.2 ctdi ? Podobno typeR był tańszy nawet od tego, co tam za technologia siedzi Bart - Pią 28 Cze, 2013 akcyza tam siedzi, nie technologia Kamill - Pią 28 Cze, 2013
Bart napisał/a:
akcyza tam siedzi, nie technologia
To właśnie wiem, ale mam to wliczone w budżet.
Chyba zaliczę wycieczkę do holandii w tygodniu bo mam upatrzona jedną sztuke, jak sie okaże trupem to najwyżej zostaniem na kilka dni w Amsterdamie PiTT - Sob 29 Cze, 2013 nieco mnie rozśmieszył plener wykorzystany do zdjęć sprzedażowych http://otomoto.pl/audi-a4...-C29653004.html
rozumiem foty pod wypasionym domem aby dodać wiarygodności i podkreślić "gruby" portfel sprzedającego... wiadomo taki co nie żałował na naprawy i jeszcze wymieniał wszystko nawet jak nie było takiej potrzeby
brakuje tylko rybki na tylnej klapie