Bad-i - Nie 01 Cze, 2014 Graty, a ponizej nasz przejazd prologu
106 - Nie 01 Cze, 2014 220 KM to łaski nie robi qbus - Pon 02 Cze, 2014
matt napisał/a:
Brzeziński - chyba odkrycie roku
Pamiętam jak pomagal nam przy testach w rallylandzie przed sezonem i powiedziałem mu ze spokojnie rpp opierdoli tak btw. w furze w ktorej lezalem na dachu
106 graty!Bad-i - Pon 02 Cze, 2014 Gosc idzie jak zly, mysle ze po przeniesieniu do RSMP koledzy z osiek beda mieli problemy.
Tylko mogli by troche zluzowac z tymi informacjami prasowymi. Najlepszy czas na odcinku jadac bez III i IV biegu - jaasne qbus - Pon 02 Cze, 2014 No ale serio tak bylo Bad-i - Pon 02 Cze, 2014
qbus napisał/a:
No ale serio tak bylo
Nie ma bata zeby na tym odcinku bez 3 i 4 biegu mial taki czas, sorry Kuba ale to albo bzdura albo nie do konca tak byloqbus - Pon 02 Cze, 2014 Mysl sobie co chcesz... o 4 biegu nie wiedziałem, 3 nie miał na 100%Bad-i - Pon 02 Cze, 2014 Napisali o 3 i 4 takze 106 - Pon 02 Cze, 2014 gadalem z nim miedzy petlami na wyjezdzie z serwisu.. mowil ze ma problem z 4ka
i na drugiej petli nie krecil juz tak dobrych czasow.Bad-i - Pon 02 Cze, 2014 Tak moglo byc, ja sie tylko odnioslem do tego co ostatnio pisza.
Na Swidnicy auto nie przyspieszalo a wygral a tutaj bez dwoch biegow tez....rundi - Pon 02 Cze, 2014
Bad-i napisał/a:
Gosc idzie jak zly, mysle ze po przeniesieniu do RSMP koledzy z osiek beda mieli problemy.
Tylko mogli by troche zluzowac z tymi informacjami prasowymi. Najlepszy czas na odcinku jadac bez III i IV biegu - jaasne
Niestety mam podobne zdanie - podobnie Musz. Wynika , że chłopaki bez biegów ogrywają nas jak chcą Od następnego rajdu też sobie pewnie ze 2 biegi odejmiemy to pewnie Abarth będzie szybszy Przem_106 - Pon 02 Cze, 2014
matt napisał/a:
Brzeziński - chyba odkrycie roku
Dobry żart
To nie jest przypadkowy gość. Po pierwsze: Jeden z najlepszych instruktorów Akademii Kuchara, po drugie nieograniczony dostęp do treningów w Rallylandzie, budowniczy i tester tras, po trzecie bardzo doświadczony kierowca (Jechał już kiedyś w RPP, a także w Terenowych Mistrzostwach Polski)
Ksywa Colin też nie jest z przypadku
Poza tym bardzo sympatyczny i życzliwy chłopWrobel - Pon 02 Cze, 2014 https://www.youtube.com/w...A&feature=share
tak w skrocie:
3:56 Michal nas puszcza
7:18 Dochodzi nas bo my poszlismy w zielone i fura zgasla
8:02 wyscigi rajdowe
9:43
Dla mnie swietny rajd, piekne oesy, bardzo duzo emocji, fajna atmosfera
pozdrawiam Zanetka Leta [/youtube]Bad-i - Pon 02 Cze, 2014
rundi napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Gosc idzie jak zly, mysle ze po przeniesieniu do RSMP koledzy z osiek beda mieli problemy.
Tylko mogli by troche zluzowac z tymi informacjami prasowymi. Najlepszy czas na odcinku jadac bez III i IV biegu - jaasne
Niestety mam podobne zdanie - podobnie Musz. Wynika , że chłopaki bez biegów ogrywają nas jak chcą Od następnego rajdu też sobie pewnie ze 2 biegi odejmiemy to pewnie Abarth będzie szybszy
No dokladnie o to mi chodzilo, ale zeby nie bic piany...
Kto leci Kaszuby? Nasze zgloszenie poszlozajcev_28 - Pon 02 Cze, 2014 My zakończyliśmy na 6 w 5RPP ... na ostatnim odcinku po hopie zmieliło 4bieg, ale ogólnie rajd bez większych przygód
Wrobel napisał/a:
pozdrawiam Zanetka Leta [/youtube]
Również pozdrawiam,
Położna z wieloletnim doświadczeniem.