dzik, coś takiego np. lokal 68m2 z tarasem 128m2 w cenie 578tys
Dziku wszędzie panuje downsising od aut, po developerkę. Nie ma zapotrzebowania na tak duże lokale mieszkalne, w cenie szeregówek itp.
Za mały przyrost.
Też bym poszedł nawet w szeregowca ale w tym rejonie nie ma ich prawie wcale a w okolicach ceny są zwariowane.Chloru - Czw 16 Sty, 2014 EmerytRs2, dla mnie problemem (oprócz ceny of koz) nie jest sama wielkość mieszkania. Docelowo myślę, że 70-80 metrów dla 2 + 2 styka. Byle miało 4 rozsądnie zaplanowane pokoje, oddzielną kuchnię i łazienkę + WC.
Niestety jak to powiedziała moja żona Ci projektanci to chyba na siłe pieprzą te projekty, żeby potem mogli się wykazać przy urządzaniu. Michał - Sob 08 Mar, 2014 mozna zamknac
w srode podpisujemy umowe . Jaram sie .Jakarti - Sob 08 Mar, 2014 gratulacje!
i na co padlo?Kamill - Sob 08 Mar, 2014 Na prosiaka w leasing.Michał - Sob 08 Mar, 2014 padło dosyć smiesznie
miało być max70 m2 a wyszło prawie 80 ...
na krasińskiego.
Standardowo - pojechaliśny bez zadnej podjarki , generalnie tak aby odhaczyć wiedzielismy ze nie chcemy raczej ( mimo ze miejsce nam pasowało )
weszliśmy i wiedzieliśmy ze to jest to miejsce gdzie mały majk będzie sie wychowywał
kubson - odezwij sie jak bedziesz miał czas na fb , dam ci szczegóły, może cie to zainteresuje.PiTT - Sob 08 Mar, 2014 poka strone, to juz postawione czy dopiero buduja?Rasputin - Sob 08 Mar, 2014 Gratulacje. Moje rejony,bedzie Pan zadowolony. Okolice Powązkowskiej czy Broniewskiego?EmerytRs2 - Pon 10 Mar, 2014 Sady Żoliborskie- który develop? osiedle?
aha słyszałem, ze w lipcu podniosą stopy procentowe, rata kredytu ma wzrosnąć średnio o 80 zł. to sporo.
Chodząc ze dwa tygodnie temu po starych bielanach, moje łoko przykuł mały domek w stylu chatki rybackiej, zadzwoniłem z ciekawosci jaka cena....
łącznie 100 mkw. - usłyszałem... bania siedemset :DEmerytRs2 - Pon 10 Mar, 2014
Rasputin napisał/a:
Okolice Powązkowskiej czy Broniewskiego?
dokładnie zaczyna się tworzyc kolejny podział na tych lepszych i gorszych.M - Pon 10 Mar, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Okolice Powązkowskiej czy Broniewskiego?
dokładnie zaczyna się tworzyc kolejny podział na tych lepszych i gorszych.
Jaki podział, to po prostu jest różnica między 5% Żoliborza a 75% anjas - Pon 10 Mar, 2014
EmerytRs2 napisał/a:
aha słyszałem, ze w lipcu podniosą stopy procentowe,
o, to sprawdzone i pewne info? Michał - Pon 10 Mar, 2014 bliżej powiązkowskiej
krasińskiego 59
wardom.pl spółdzielnia mieszkaniowa ( polecam film reklamowy )
piotrek, postawione
aktualnie czekamy na info o rabacieGeKo - Pon 10 Mar, 2014
Michał napisał/a:
wardom.pl
Po Polsku Twierdza PiTT - Pon 10 Mar, 2014 czym Ty zdjecie robiles, kamera monitoringu?