Tak jest napisane w instrukcji, jezeli uzytkownik chce korzystac z dekodera typu n+ itd to powinien przelaczyc na cyfrowy.
Ale nie ma sie co martwic, czy hdmi i cyfrowy nadal nie dzialaPieQt - Nie 04 Sty, 2015 Jak juz podlaczysz, to daj znac jak sie sprawuje at, mam starszy model i jestem b.zadowolonylukp - Nie 04 Sty, 2015 Panowie zastanawiam się nad zakupem, myślicie ze warto?
ja z denona sie wyleczylem, mialem poprzednio co prawda sredni model, ale w stereo zupelnie nie dawal sobie rady a i byl wymagajacy co do glosnikow
poczytaj sobie co jest najbardziej uniwersalne
w tej kasie bym polecal onkyo albo harmana tylko tu trzeba juz brac cos drozszego
sprawdz sobie najlepiej w jakims sklepie audio jaki dzwiek Ci pasuje bo ja tak robilem z glosnikami i stwierdzilem ze w przedziale do 6k za fronty nie ma co sobie nawet glowe zawracac bo wszystkie beda graly po prostu srednio...
wybralem jamo bo byly w swietnej cenie i graly wystarczajaco dobrze
wiem ze jakbym chcial ogarnac audio sensownie to 20k lekko peknie... z drugiej strony niektorzy taka kase potrafia wpompowac w audio samochodowe co jest juz dla mnie zupelnie nieracjonalne Chloru - Pon 05 Sty, 2015 lukp, a ja mam AVR-1611 i nie narzekam. Bardzo wymagający też nie jestem i zestaw składałem budżetowo z nastawieniem na filmy i gry. Muzyka przy okazji. Polecam poszukaj jakiegoś salonu audio i samemu posłuchać - to co dla jednego będzie OK dla kogoś innego będzie nieakceptowalne.PiTT - Pon 05 Sty, 2015 http://allegro.pl/mcintos...4878243158.html
Waga: 45.4 kg kamil - Pon 05 Sty, 2015 a ja nie kumam dlaczego nie optyczny ? HDMI jest kablem stricte multimediowym i bardziej video niz audio. Co możesz w audio podłaczaj optykiem albo coaxialem. Jak tak podłączysz to będzie działać . Masz moje słowoBad-i - Pon 05 Sty, 2015 Podlaczalem juz przez optyke i tez nie dziala PiTT - Pon 05 Sty, 2015
Bad-i napisał/a:
Podlaczalem juz przez optyke i tez nie dziala
to dosyć ciekawie
wez jakiegoś szpeca, niech rzuci okiem... ew. zrob spota HH i będziesz miał ogarnięte tip top Bad-i - Pon 05 Sty, 2015 Za 5 minut dzwonie do ichniejszego help desku
Edit: hehe jest coraz lepiej, w infolini Marantza powiedzieli ze to za nowy produkt i nie maja jeszcze intrukcji jak postepowac w takich przypadkach 😄anjas - Pon 05 Sty, 2015
Bad-i napisał/a:
Edit: hehe jest coraz lepiej, w infolini Marantza powiedzieli ze to za nowy produkt i nie maja jeszcze intrukcji jak postepowac w takich przypadkach 😄
w tej sytuacji widzę już tylko jedno rozwiązanie:
Bad-i - Pon 05 Sty, 2015 Dodzwonilem sie do salonu gdzie nabylem sprzet. Maja rozwazyc moja propozycje i oddzwonia do 13
Licze ze jednak ktos od nich przyjedzieBad-i - Pon 05 Sty, 2015 No i przyjechali, okazuje sie ze 80% dekoderow nie dziala z tymi nowymi smplitunerami ze wzgledu na jakies kodowanie HRC czy cos podobnego.
Maja do mnie s srode przyjechac poustawiac wszystko tip top.
Korzystajac z okazji, namowili mnie zebym zmienil glosniki... Co byscie polecili jako komplet do kina domowego (czyli 5 + sub)?
Jedyne wytyczne od zony ze musza byc czarne kamil - Pon 05 Sty, 2015 idź do salonu i odsłuchaj kilka kompletów. Weź te, które Ci pasują Bad-i - Pon 05 Sty, 2015 Wiesz jak to jest w salonie, nawet tv lg najlepszy obraz daja