Na miejscu po jednym z m3, została plamka oleju. Ale na pewno tam wcześniej stało jakieś clio.
P.S. Clio sport nie jedzie michool_vt - Pią 31 Paź, 2014 Marek23, jak schumacher z ostatniej pozycji wygrał obydwa wyścigi, w drugim wyścigu nawet obsługa toru się lała, że mnie na ostatnim zakręcie wyścigu łyknął
octavia mistrz, gdyby nie fakt że miesięczna ratka to 10 moich penisji, to kto wie..kto wie..
dzięki Loko za ogarnięcie michool_vt - Pią 31 Paź, 2014
fydi napisał/a:
Clio sport nie jedzie
nie widziałem chmury dymu za wami więc sport jest raczej sprawny, a williams jest szybszy Marek23 - Pią 31 Paź, 2014 Michool,jakby bylo dowazanie to bym byl daleko za Toba w drugim.
Czyli Williams jedzie jak powinien.michool_vt - Pią 31 Paź, 2014 no już nie bądź taki skromny Marek23 - Pią 31 Paź, 2014 Ale to wynika z matematyki. Doważenie 10 kilo spowolniło by mnie 0,1 sekundy. Kółek jechaliśmy około 25, a przewagi na mecie miałem nie więcej jak sekundę.Loko - Pią 31 Paź, 2014 Dzięki wszystkim za przybycie, znów mega dobrze się bawiliśmy.
Wyniki!!!
Kwalifikacje:
Wyścig 1
Na starcie ustawiliśmy się:
1. ww296
2. Ade
3. Lord426
4. Lacik
5. Mlody
6. Fydi
7. Michool
8. Loko
9. Marek
Na mecie jak poniżej:
Wyścig 2
Na starcie ustawiliśmy się:
1. ww296
2. Ade
3. Michool
4. Lacik
5. Lord426
6. Fydi
7. Mlody
8. Loko
9. Marek
Na mecie jak poniżej:
Konrad - Pią 31 Paź, 2014 Szjeeeeet nie zauwazyłem, że szliście ade - Sob 01 Lis, 2014 ja miałem gorączke, grypę, zepsutego karta, sraczkę i zatwardzenie:D:P tak to bym wygrał:D:P
my pojechalismy i sprawdziliśmy, że m3 jest szybsze od m3 albo m3 szybsze od m3 :D
po czarnym czy po niebieskim była plama??:Dfydi - Sob 01 Lis, 2014
ade napisał/a:
po czarnym czy po niebieskim była plama??:D
przecież jestem daltonistą! Po tym co stał bliżej RSa Loko - Sob 20 Gru, 2014 Heja,
dawno nie jeździliśmy, nie wiem jak wy, ale ja czuje niedosytt!!!
Co powiecie na pośmiganie we Wtorek??
Zbieramy ekipee!!!!
1.LokoKonrad - Sob 20 Gru, 2014 1. Loko
2. Konrad
Gdzie tym razem? Loko - Sob 20 Gru, 2014 Znów Gokarting Center na domagały i okolice godz 20.
Jeździłem ostatnio na tym torze w Kocmyrzowie Racing Kart, też jest dobrze, ale na domagały jednak lepiej. Tam jest mega problem z wyprzedzaniem, jeśli nie jesteś od kogoś szybszy o ponad 1 sek na kółku to bez przepychania się jest słabo z wyprzedzeniem.Janusz - Sob 20 Gru, 2014
Loko napisał/a:
Znów Gokarting Center na domagały
więcej tam nie pojadę, obsługa jest nie miła, i przepiła moja bluzę mimo ze zaraz po wyjeździe dzwoniłem z prośbą o odłożenie. OBRAZIŁEM SIE I CHUJ!!!Loko - Pon 22 Gru, 2014 Fak rozumiem, że akcja odwołana, bo jest tłum chętnych ??