Jakarti - Pon 16 Paź, 2006 to moze czwartek?? jak nie to nastepny tydzien np w poniedzialek - im szybciej tym lepiej - to jedyne sluszne podejscie saxorulez - Pon 16 Paź, 2006 nie no spoko.. przyszły poniedziałek okgaugan - Pon 16 Paź, 2006 jeszcze chwila i fury ida na stalowy. szybko nas przymrozi
pzdrsaxorulez - Pon 16 Paź, 2006 to ja zacznę...
tyle mi wyszło.. a inni??dzik - Pon 16 Paź, 2006 W arkadii w srode okolo 20-tej na zoltym ma spot klub clio.
Ale tam tyle miejsca ze nie beda przeszkadzac.Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 na zoltym w srody w arkadii to i gejklub ma..carlose - Pon 16 Paź, 2006
Kasik napisał/a:
na zoltym w srody w arkadii to i gejklub ma..
błękitny jak na gejów przystało Anonymous - Wto 17 Paź, 2006 oooo Rudecki ma drugie publiczne zdjecie swojej srebrnej strzaly Anonymous - Wto 17 Paź, 2006
SAINt napisał/a:
oooo Rudecki ma drugie publiczne zdjecie swojej srebrnej strzaly
bo pierwsze ma w avatarze strick - Wto 17 Paź, 2006 jak sie witał na forum to też chyba pokazał zdjęcie! No to już 3 będzie Jakarti - Wto 17 Paź, 2006 wg mnie super fotki wyszly.. myslalem ze bedzie max kupa a tutaj wsszystko ladnie widac i moim zdaniem nie mozna sie przyczepic do niczego..
chetnie bym zrobil wiecej - jak widac noc wcale nie jest taka zla..Vlodarsky - Wto 17 Paź, 2006 Dla mnie kupa bo nie widać mojego samochodu wogóle... Jakarti - Wto 17 Paź, 2006 zrobimy nowe mareczku a narazie idz kup sobie Jajko Kinder Niespodzianke i nie narzekaj ps - Wto 17 Paź, 2006 cos malo tych fot - czekamy na reszte!
ja w tym tygodniu odpadam. Weekend, albo nastepny tydzien werygudjesyndid.Vlodarsky - Wto 17 Paź, 2006
Jakarti napisał/a:
zrobimy nowe mareczku a narazie idz kup sobie Jajko Kinder Niespodzianke i nie narzekaj
Nawet Twoje auto 1,1 8v się załapało a mój pizio nie