anjas - Pon 27 Sie, 2012 strona stała na netart. Na serwerze mojej żony.
W sumie nie wiem czy jeszcze stoi - mam nadzieję, bo nic się nie działo.siema - Wto 25 Wrz, 2012 No to jak? Walczymy, czy przyglądamy się na siebie? Wstyd jak beret, że URL rozsławiany przez klubowiczów na każdej ramce nie działa już tyle czasu.anjas - Wto 25 Wrz, 2012 nie jestem w stanie zalogować się na serwer w nazwa.pl - nie pamiętam hasła.
Nie można po prostu przekierować domeny hothatch.org na forum.hothatch.org?siema - Wto 25 Wrz, 2012 Nie ma już ducha w narodzie i odpuszczamy ostatecznie portal? Anonymous - Wto 25 Wrz, 2012 Ja mógłbym skrobnąć parę artykułów o tym jak nie kupować aut was79 - Wto 25 Wrz, 2012 Moim skromnym zdaniem portal w takiej formie jak istniał był o.kkamil - Wto 25 Wrz, 2012 moim zdaniem byłby oki, gdyby był aktualizowany. Cos się na nim działo. Niestety do tego potrzeba treści merytorycznych, a nie każdy ma czas , chęci i umiejętności by pisać.
Może wśród klubowiczów, którzy byliby chętni dałoby się zorganizować dyżury redakcyjne ? Raz na tydzień , ktoś by pisał jakiś artykuł ?kubas - Wto 25 Wrz, 2012 Ja jestem na tak. Anjas do cholery odzyskaj hasło!Barejka - Wto 25 Wrz, 2012 napewno ma wszdzie takie samo nawet na zbiornik.com was79 - Wto 25 Wrz, 2012
kamil napisał/a:
moim zdaniem byłby oki, gdyby był aktualizowany. Cos się na nim działo. Niestety do tego potrzeba treści merytorycznych, a nie każdy ma czas , chęci i umiejętności by pisać.
Może wśród klubowiczów, którzy byliby chętni dałoby się zorganizować dyżury redakcyjne ? Raz na tydzień , ktoś by pisał jakiś artykuł ?
Mogę robić szczotki tekstów przed publikacją, bo coś tam piszę.M - Wto 25 Wrz, 2012 Jak się zbierze kilka gotowych artykułów to można coś działać, dobrymi radami i chęciami raczej się nie zaktualizuje portalu.anjas - Wto 25 Wrz, 2012 dobra, jest lepiej niż było. Wlazłem na serwer. Ale siema pisał mi coś o przekierowaniu domeny (na priv) ale ja przecież domeny nie mam. Domeną zarządza ktoś inny, chyba eM.
Serwis hh.org stoi na moim serwerze http://edubrok.nazwa.pl/npv
ale widzę, że coś tam się wysrało. Pewnie trzeba powalczyć z templatem.siema - Wto 25 Wrz, 2012 M sugerował, że trzeba uderzać do Anjasa
Co do nowych treści na portal to ja mogę napisać artykuł o wyższości (i różnicach) Clio II ph3 nad Clio II ph 2 i ph1
A co do reanimacji strony, to już nie jest źle, bo widać że wszystko nie wyparowało. Anjas musi zrobić backup bazy danych z treścią, eM przekierować DNSy na moje i ktoś musi mi powiedzieć na jakim silniku to stało (Wordpress or sth.).anjas - Wto 25 Wrz, 2012 stało na Joomli.
Jak zrobić backup bazy danych?siema - Wto 25 Wrz, 2012
anjas napisał/a:
Jak zrobić backup bazy danych?
Przez phpMyAdmin (http://www.nazwa.pl/pomoc...ostep-do-mysql/ ). Jeśli nie pamiętasz hasła do tej bazy danych to znajdź w katalogu Joomli plik configuration.php i odczytaj je stamtąd.