KonradMK - Pią 28 Wrz, 2007 filmik kozacki. a ten ziom - mieszkałem u niego 2 miechy w szkocji - pali tyle zioła ze swoją starą i 17-letnim bratem Fergusem że nawet na teledysku fiftisenta tyle nie widziałeś KonradMK - Pią 28 Wrz, 2007 kanikuly!
Wszyscy są tutaj z AB?
Yeah Yeah Yeah
Alphonse Brown ?
Yeah !
Godny spadkobierca J.B?
Yeah !
James Brown !
Pochodzę z 7-6
Z funku i nałogu (trudno to przetłumaczyć w tym kontekście)
Reprezentuje Havre z moim wspólnikiem
Jestem świeży jak owoce morza! Jego stara! (to się po prostu rymouje w oryginale )
Wiesz kim jest James Brown? Moim starym! (j.w.)
Z moją kuchnią na maśle, czarnym, białym beurem (beur - młody francuz z pochodzenia z magrebu)
Mój styl budzi strach, jak twoja siostra!
Laski są dzikie, DJ-e je uwielbiają
Wszyscy czekają na album Alfonsa Browna
---J'ai la soul pour les sisters, le freeze pour les misters - tu nie wiem jak to rozumieć
I kiedy ląduję w Normandii
To jest twister (kurwa tornado?)
Alfons to ja. Moje nazwisko to Brown!
Hardkorowy jak północny underground
Ej kuzynko, jestem seks-maszyną
Przyprowadź koleżanki, polecę im po rajtach (mniej więcej o to biega)
Refren:
Alphonse Brown...
Moc portu w Hawrze!
Jego imię to Alfons Brown
Kultura buraka!
Alphonse Brown...
Z Calvadosu dla odważnych
Jego imię to Alfons Brown
...i starczy
genialne co? zajebisty kawałekMichał - Pią 28 Wrz, 2007 heehehh. nie ziom, to nie jest zajebiste KonradMK - Pią 28 Wrz, 2007 jest, nie znasz się, to jest właśnie lans k-mart - Sob 29 Wrz, 2007 cos dla Kondzia
http://pl.youtube.com/wat...related&search=ps - Sob 29 Wrz, 2007 troche niemejnstrimowego rapu - TY - czytaj /taj/
Pare lat temu koncertowal w warszawskim CDQ - super atmosfera, hip hop z zywymi instrumentami - mistrz!
"Chillin in my Beemer, listenin to Ether
Bumping through your speakers, know I got the heaters..." Michał - Nie 07 Paź, 2007
GWARANTUJE WSZYSTKIM ZE TO BĘDZIE KLUBOWY HITPiTT - Nie 07 Paź, 2007 a już nie jest?
ja ten kawałek słyszę już od paru m-cy w house stacjiMichał - Pon 08 Paź, 2007 ostatnio jak byłem w cynie badz hot-l'u to tego nie grali, przynajmniej nie słyszałem, natomiast w milchiu pojawił sie od jakich 2 tygodni.
house stacja ? was is das ?