Zapisywanie sie do partii nie tylko bylo pojsciem na latwizne. to bylo podpisywanie sie, i godzenie sie, przytakiwanie temu systemowi. Gdyby wiecej ludzi mialo jaja to bysmy nie musieli az tyle placic za tamto dzisiaj bo bysmy sie od ruskich o wiele szybciej wyrwali.
wezcie tylko pod uwage fakt ze byly osoby ktore zapisywaly sie nie tylko zeby pojsc na latwizne ale takze wierzyli w mozliwosc stworzenia "prawdziwego komunizmu" (sam Marek napisal ze takowy nie wypalil ze wzgledu na ludzi, a prawdziwy komunizm nic zlego za soba nie niosl)M - Pią 12 Paź, 2007
206 Gti napisał/a:
eM napisał/a:
Kto tobie tak mózg wyprał?
Miłosierdzie Bije od tego Pana z tym krzyżem w ręku
Po raz drugi schodzisz na argumenty ad presonam ...
Mówisz ze mam wypracy mózg a wcześniej ze jestem Oszołomem.
POZIOM
Trzymajac sie ad rem.
Powiedz mi dlaczego Uważasz ze Prof Bartoszewski nie jest Autorytetem bo jakoś nie odpowiedziałeś na to pytanie.?
No fajne te filmiki ale co ma piernik do wiatraka?
Do odpowiedzi na twoje nurtujące Cie pytanie caly czas zbieram notki i jak bede gotowy to napewno to przeczytasz.
O poziomie to sie nie wypowiadaj w ogole, spojrz na siebie najpierw, sposob w jaki tu agitujesz i argumentujesz swiadczy o powierzchownej znajomosci tematu i braku znajomosci histori. Wiec pliz nie pisz mi o poziomie.saxorulez - Pią 12 Paź, 2007 Panowie starczy nam tej polityki.
Każdy miał dwa dni na napisanie tego co sądzi.
Bardzo sympatycznie mi sie dyskutowało i cieszę sie że mamy taką mozliwość.