To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - cieszę się, bo...

anjas - Śro 14 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
W piatek jazda testowa clio sportem F1...

fajnie, ciekawy jestem Twojego zdania

:564:

Niemy - Śro 14 Lis, 2007

Pieknie ziom, dobrze to sobie ustawiles :)

a jak bedzie dobre to co, skladasz zamowienie? :727:

Marek23 - Śro 14 Lis, 2007

Cytat:
a jak bedzie dobre to co, skladasz zamowienie? :727:

Jest śliczny, ale za tą kasę mam evo 9 z usa, wybór chyba prosty... Choć te clio mi się podoba.

Mick - Śro 14 Lis, 2007

k-mart napisał/a:
Niech Pan z salonu zalozy sobie jakis szalik czy cos na oczy, bo mozliwe ze jeszcze nigdy w zyciu tak szybko nie jechal ;)

chyba jeden z kolegów z forum ma fajny szaliczek i pewnie chętnie pożyczy :D

a co do autka.. za duża kaska niestety...
i faktycznie możesz za tą kaske mieć albo STI albo EVO 9...

kolega który sprzedaje Saxo "idealne" na łalegro kupił własnie EVO 9...

anjas - Czw 15 Lis, 2007

Mick napisał/a:
a co do autka.. za duża kaska niestety...
i faktycznie możesz za tą kaske mieć albo STI albo EVO 9...

koszt zakupu to nie wszystko, jest jeszcze utrzymanie a tu moim zdaniem jest ogromna różnica pomiędzySti i Evo a Clio Sport. Po pierwsze spalanie, po drugie serwisowanie, po trzecie ubezpieczenie... Po czwarte gwarancja - znając życie jak samochód jest z US&A to niby ma globalną gwarancję ale jak coś się zesra to mówią, radź sobie sam - wyślij samochód na naprawę za ocean.

Dodatkowo mnie się udało kupić Clio za sporo niższą cenę niż cennikowa... (jeszcze raz dzięki Krzysiek).

Oczywiście Evo jest przezajebisty i maksymalnie chciałbym mieć taki samochód. Ale w tym przypadku rozsądek wygrał.

lenny - Czw 15 Lis, 2007

Mick napisał/a:
jeden z kolegów z forum ma fajny szaliczek

w tryby ???

Marek23 - Czw 15 Lis, 2007

anjas napisał/a:
koszt zakupu to nie wszystko, jest jeszcze utrzymanie a tu moim zdaniem jest ogromna różnica pomiędzySti i Evo a Clio Sport. Po pierwsze spalanie, po drugie serwisowanie, po trzecie ubezpieczenie... Po czwarte gwarancja - znając życie jak samochód jest z US&A to niby ma globalną gwarancję ale jak coś się zesra to mówią, radź sobie sam - wyślij samochód na naprawę za ocean.

Ty mój drogi i (tak mówią warszawskie świstaki) mądry Anjasie. Masz pełną rację...
Tylko, że ja bym taki samochód kupował jako drugi, a to inna historia, lancerek by tylko czasm wyjeżdżał w celach stricte upalaniowych. Natomiast u Ciebie cliówka będzie jeździła na co dzień i wtedy to coś innego. Mi się nowy Sport strasznie podoba,jest mistrz, ale Katharsis osiągnę tylko w EVO...

Mick - Czw 15 Lis, 2007

lenny napisał/a:
Mick napisał/a:

w tryby ???

dawaj :D

Mick - Czw 15 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
anjas napisał/a:

Ty mój drogi i (tak mówią warszawskie świstaki) mądry Anjasie. Masz pełną rację...
Tylko, że ja bym taki samochód kupował jako drugi, a to inna historia, lancerek by tylko czasm wyjeżdżał w celach stricte upalaniowych. Natomiast u Ciebie cliówka będzie jeździła na co dzień i wtedy to coś innego. Mi się nowy Sport strasznie podoba,jest mistrz, ale Katharsis osiągnę tylko w EVO...

obaj macie racje
Evo albo kupuje się jak ma się dużo kasy żeby jeździć na codzień, albo jako drugi samochód i czasami się nim wyjeżdża jak chce sie depnąć :D

anjas - Czw 15 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
Katharsis

tłumacząc na polski: "przeżywam Katharsis" = spuszczam się?

;) :D :D :D

nie no, żartuję, wiem co to jest Katharsis...

anjas - Czw 15 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:

dokładnie, jeśli jako drugi to oczywiście, że EVO... nawet nie koniecznie nowy.

Zajebiście bym tak chciał, ale to na pewno jeszcze nie teraz. Zresztą mam już zajęte wszystkie miejsca parkingowe w garażu i na podwórku... Muszę sprzedać hondę, żeby jedno zwolnić, inaczej bym jej nie sprzedawał tylko trzymał :p

Aha, nie zrozumcie mnie źle... nie mam aż tylu fur, tylko raczej mały podjazd i garaż...

Anonymous - Czw 15 Lis, 2007

anjas napisał/a:
Aha, nie zrozumcie mnie źle
my cie dobrze rozumiemy misiu.
Mick napisał/a:
lenny napisał/a:
Mick napisał/a:
w tryby ???
dawaj :D
hehe dobre lenny :D
Marek23 - Czw 15 Lis, 2007

anjas napisał/a:
tłumacząc na polski: "przeżywam Katharsis" = spuszczam się?

Co jak co, ale po Tobie sie takiej riposty nie spodziewałem :P
anjas napisał/a:

Aha, nie zrozumcie mnie źle... nie mam aż tylu fur, tylko raczej mały podjazd i garaż...

Widzę, że Ci z czasów komuny zostało nie obnoszenie z majątkiem,hehe.

anjas napisał/a:

dokładnie, jeśli jako drugi to oczywiście, że EVO... nawet nie koniecznie nowy.

Tylko używany. Już widziałem testy nowego Evo X i do 9 mu daleko. Ale zawsze lepsze to niż ten 4 wydechowy SZAJS z Fuji Heave Industries... Damn, kocham być sobą :D

anjas - Czw 15 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
Co jak co, ale po Tobie sie takiej riposty nie spodziewałem

bo to nie ja pisałem, tylko Kondzio się zalogował na moje konto ;)

Marek23 napisał/a:
Widzę, że Ci z czasów komuny zostało nie obnoszenie z majątkiem,hehe.

pewnie, trochę nawet te czasy pamiętam... nie było się czym obnosić :) .

Marek23 napisał/a:
Tylko używany. Już widziałem testy nowego Evo X i do 9 mu daleko. Ale zawsze lepsze to niż ten 4 wydechowy SZAJS z Fuji Heave Industries... Damn, kocham być sobą

Mnie się Exo 10 bardzo podoba. Ale fakt, IX jest zajebiściejsze ;)

KonradMK - Czw 15 Lis, 2007

anjas napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Co jak co, ale po Tobie sie takiej riposty nie spodziewałem

bo to nie ja pisałem, tylko Kondzio się zalogował na moje konto ;)

A tak, byłem u niego w domu i troszkę pomyszkowałem. Pozdrowienia dla Starej ;)