Dzisiaj dostałem info od dziennikarza ktory był z nami podczas wizyty u Łukasza.
Sorry ze nie pisałem smsów, pewnie wykupilibyście cały naklad... Ale niektorzy widzieli jak sie dziś czułem i nie ogarniałem.
A TU LINK DO ARTYKUŁU -> *KLIK*Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 zajebiscie!k-mart - Nie 13 Sty, 2008 mega akcja, piekny gest!Anonymous - Nie 13 Sty, 2008 no to jest w wydaniu Warszawski
BRAWO raz jeszcze i czekamy na kropke nad i Vlodarsky - Pon 14 Sty, 2008 Rudello jak by co to poinformuj wszystkich o tym spotkaniu co ma mieć miejsce tak dobitnie bo ja jak ostatnio wchodzę na hh to mam po 1000000000000 nieprzeczytanych i boję się, że mogę przegapić ! choć staram się nie przegapićRudello - Pon 14 Sty, 2008 Zrobiłem chwilowy nowy temat w Hyde Parku zeby kazdy widział bo trzeba ustalić termin i liste obecnosci 206 Gti - Pon 14 Sty, 2008 Super!Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 Dzięki za powiadomienie Prezesiak - Śro 16 Sty, 2008 Dopiero teraz przeczytalem ten topic.... . Oczywiscie bede, przyjade, przewioze itd. Zaluje, ze wczesniej nie wiedzialem o tej calej sprawie . Jestem pod ogromnym wrazeniem zaangazowania chlopakow w ta akcje.Anonymous - Nie 20 Sty, 2008 Choc jestem nowy, ten watek sobie dobrze zapamietalem....
duzo wczesniej..., czytajac info z 1 spota z tym, dzieciakiem mialem lezke w oku ,, serioo,,,
to jest piekna sprawa.... sam mam astme i wiem ocb....czasem bywalo ciezko
ps.od malolata sie intere samochodami wiec dzieciakm bedzie mega zadowolony...
chetnie bym sie przylaczylAnonymous - Nie 20 Sty, 2008 Jak jeszcze nie byłem zarejestrowany to wertowałem ten wątek i wypada pogratulować pomysłu, chęci i zaangażowania w spełnianiu tego marzenia. Niesamowita sprawa. Możecie być z siebie dumni Na pewno podnieśliście tego chłopca na duchu, a myślę, że będzie mega przeszczęśliwy jak go przewieziecie swoimi hothatchami Szkoda, że ja jakoś nie mogę pomóc... Może jak zakupie jakiegoś hothatcha to się przydam Rudello - Nie 20 Sty, 2008
- Czuje sie dobrze.
- Zgina juz noge w kolanie (Jak bylismy u niego z hh.org team to nie mogl nia ruszac)
- Do tego chodzi, o kulach ale walczy i mowi ze zaraz sie ich pozbedzie.
w poniedziałek bedzie miał chemie ale, JEST DOBRZE!!Anonymous - Nie 20 Sty, 2008 To super! Jak będę mógł w jakikolwiek sposób pomóc to piszcie PM albo na gg.Rudello - Wto 29 Sty, 2008 FOTKI Z SPEŁNIANIA MARZNIE ŁUKASZA (26.I.2008)