to jak już jesteśmy przy cwaniakach to Marek w środowisku snowboardowym też ma swoich fanów siostra mi mówiła, jak bardzo chcesz to się dowiem kto i co powiedział
Hehe, ziombel, mowa o tych co się tylko jarają jazdą na rurkach, moga mi obciągnąć... A siostra niech uważa, bo już nie jedna szczekała, a potem w real life do miecza klękała.
no teraz przeprosisz albo sam klękniesz do miecza!OSKAR - Wto 11 Gru, 2007
Marek23 napisał/a:
OSKAR napisał/a:
to wkoncu jak to jest panowie z wami tam na Śląsku???
Pisząc tam na Śląsku, na dzień dobry dzielisz Polskę.
A tak serio, to ja nie ma problemu z Wawą, czasem jakiś żarcik się może wtrąci LOL
Lubiak jest z Gdańska i jest bucem.
awiec sie poprawiam i nie dziele polski,bo sam na dolnym kiedys urzedowalem i bylo zacnie i wy przynajmniej macie pozadny stadion w chorzowie :D
tak wiec pokoj mareczku ;)Marek23 - Wto 11 Gru, 2007
KonradMK napisał/a:
no teraz przeprosisz albo sam klękniesz do miecza!
Uklękne , a siostrę ode mnie pozdrów i w górach służę jakimiś radami... snowboardowymi oczywiście.KonradMK - Wto 11 Gru, 2007 hehe, jak mówię krążą ploty i mogę mieć nazwisko papugi! chcesz? OSKAR - Wto 11 Gru, 2007 ja sie pisze napewno.
na sylwka od krynicy jade wiec mam nadzieje ze bedzie snieg i moze sie spotkamy Marek23 - Wto 11 Gru, 2007
szymlorek napisał/a:
Widzę niekonsekwencje bo kilka postów niżej piszesz o stylu bycia Lubiaka, tzn że tylko Kuzaj może się zachowywać jak prostak?
Kuzaj był 3 razy mistrzem Polski w Nce, capiszi? Jak tak nierówno jeździ to czemu tak się stało. Odpowiedz tylko na to pytanie i kończymy ten temat. Lubiak nie potrafi skręcać ziom, wogóle, dla mnie antytalent.
Cytat:
hehe, jak mówię krążą ploty i mogę mieć nazwisko papugi! chcesz?
Bardzo chętnie, choć ja raczej wiem kto mi jest nieżyczliwy. To normalne, zawsze ktoś, kogoś nie lubi. Nie robię z tego jakiejś hecy, ale takie informacje się przydają, więc priv LOL
Cytat:
Raz Kuzaj jako jedyny w pl miał wurca i dlatego tez został
A potem? Wiesz co było potem? Miał Nke i jak klepał to wszyscy twierdzili, że ma silnik 2.5.
A w PCWRC też zrobił pudło w Japoni, bo zna trasy?strick - Wto 11 Gru, 2007 Raz Kuzaj jako jedyny w pl miał wurca i dlatego tez został CHRZANEK - Wto 11 Gru, 2007
Marek23 napisał/a:
Kogo najlepiej ogląda się na szybkiej partii w lesie? Kuchara, Sołka, Bębenka? Nie, własnie Kuziego. A nie jedzie za Twoją kasę, więc luz.
No moim zdaniem Holka...
Marek23 napisał/a:
a jedyny który jest w stanie go klepnąć to Kajetan i
no i Holek
Moi drodzy prawda jest taka ze jak Kuzaj rozpocza przygode z mistrzostwami polski to poza pucharem cinquecento Abarth (tak tak Leszek jeżdzil CC ) od razu wsiadl do N-4.
Byly to jeszcze czasy EVO III a LK jeżdzil w reklamie "Goldenmeyer"
Owszem byl to niezly "pistolet" jak na tamte czasy, ale bedąc szczerym za rywali mial juz nieco"podstarzalych" mistrzów typu Piotr Świeboda lub Wiesiek Stec, z drugiej strony mlodsi od LK nie byli w stanie startować w N4 - byly inne czasy.
Ale prawda jest taka że juz wtedy pojawil sie PRAWDZIWY talent - Wojtek Zaborowski, którego karierę przerwal bardzo powazny wypadek w którym Wojtek o malo nie stracil nóg - koleś znikad który ucieral nosa wszystkim w N4.
Póżniej LK wyrosl na erze WRC. Chyba wszyscy pamiętaja prawdziwe 2drzwiowe subaru WRC w reklamach "Petro" ale i wtedy LK mial problem z: ŚP Januszem Kuligiem, a czasem nawet z Robertem Gryczyńskim który zdaniem wielu do najszybszych nie należal. Kiedy Holek zakończyl starty w PL, Janusz odszedl w pechowy lutowy wieczór, na placu boju pozostal nie kto inny tylko LK.
Nawet po wprowadzeniu zakazu startów WRC w PL, ktoś kto dysponowal budzetem na WRC mogl zbudować super topową eNkę. Poza tym obycie z predkością WRC bylo kolejnym handicupem dla Kuzaja...
Ale i w tym czasie byli kierowcy którzy potrafili napsuć Leszkowi krwi - np Zbyszek Gabryś, który wygral z Leszkiem na rajdzie Subaru (a moze on sie nazywal wtedy Krakowski ?? )
Moim zdaniem to nie jest talent. To rzemieślnik który dlugo szlifowal swoje umiejętności i w końcu trafil na okres slabszej konkurencji...
Ale kiedy wrocil "Emeryt" Krzysio Holowczyc, nagle sie okazalo że są lepsi.
Powiem więcej. Sa juz lepsi wśród mlodego pokolenia, np Kajto czy Sąsiadek i niedlugo wszyscy lącznie z LK sie o tym przekonaja Marek23 - Wto 11 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
np Kajto czy Sąsiadek
Sąsiadek? Synek nie ma pojęcia, ostatnio w Połomii wyleciał na białym. Na razie musi trenować... Chrzanek Ty wariacie LOLBad-i - Wto 11 Gru, 2007 a ja tam klepnąłem Lubiaka jadąc Laguna po trasie Łazienkowskiej. On jechal wtedy Grande Punto (Abarth chyba) z jakas panna - nie mial najmniejszych szansLoko - Wto 11 Gru, 2007 Lubiak jest jak dupa węża, co sezon opowiada ze jakby jezdził więcej i miał budżet to byłby mistrzem polski, zawsze mu cos przeszkadza teraz jezdził świetnym autem i co, dalej nic nie zrobił żadnego wyniku.106 - Wto 11 Gru, 2007
Loko napisał/a:
teraz jezdził świetnym autem i co, dalej nic nie zrobił żadnego wyniku.
nie ujmujmy mu.. byl wrzesniowy piekny weekend... byl rajd nikon - 3 mce
w generalce tuz za buffierem i kuzajem a przed kajetanowiczem. moze
i ten wynik to przypadek ale nie wysiedzial go w domu... :)Loko - Wto 11 Gru, 2007 Wyjątek potwierdzajacy regułe
Wcześniej też był jakiś sezon w którym całkiem nieźle mu szło, ale generalnie ciągle nażeka i nic nie jedzie..CHRZANEK - Wto 11 Gru, 2007 No był i 2gi w generalce kiedyś...
Bardzo nierówno jeżdżący jest ten lubiak...
Ale są i inni którzy też tak mają...Stf - Wto 11 Gru, 2007
Marek23 napisał/a:
zobacz sobie kto jeździ w N4 i jakie mają budżety
na 1 miejscu Bębenkowie. Wcale nie klepią biedy.
Poza tym kto napisał że nie umie jeździć ? Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że nie jest w 100% profi, bo wg mnie ten sport to nie tylko fizyka, to min. psychika. Do Colina pomimo znaczącej liczby dzwonów to bym go nie porównywał. Ten był totalnie wyluzowanym kolesiem.