aka niewidzialna góra lodowaPiTT - Sob 09 Sty, 2010 czasami dorabiam wyrównując koleiny śnieżne
Stf - Sob 09 Sty, 2010 po wczorajszych figlach:
Janusz - Nie 10 Sty, 2010 wszyscy upalaja... a ja??
a ja załączam fote Clio... które stoi cały tydzień... najpierw z powodu mojego L4, a teraz z powodu problemów z immo...
niech ja go tylko odpale jozekrj - Nie 10 Sty, 2010
jeszcze przed weekend-em teraz wygląda gorzejBarejka - Pon 11 Sty, 2010 dzisiaj rano moim oczom ukazal sie taki o to obrazek Jakarti - Pon 11 Sty, 2010
dzisiaj rano
musialem odkopywac miejsce z buta a i tak jak widac zagarnalem sporo sniegu pod autko..jozekrj - Pon 11 Sty, 2010 dziś rano
KonradMK - Pon 11 Sty, 2010 rano? chyba w nocy jozekrj - Pon 11 Sty, 2010 dla mnie rano 6.25Cartoon - Pon 11 Sty, 2010 W nocy z czwartku na piątek... na szczęście przed weekendem przestawiłem fiestę na parking służbowy
Michał - Pon 11 Sty, 2010 garaż rulezszymlorek - Pon 11 Sty, 2010 hahah traktorek mi sie zrobił jakiś taki podwyższony
Odpalilem przejechałem sie na okolo placu odgarnietego przez fadrome, próbowalem tez wyjechac do centrum ale zawiesiłem sie plastikową płytą pod silnikiem na koleinach, a ze nie chce jej zniszczyc to odstawiłem go grzecznie na parking, tyle jazdy nim na dziś ... Vlodarsky - Pon 11 Sty, 2010 ZX w trakcie odśnieżania
A to samochód którego klient nie odbiera już 4 rok
Anonymous - Pon 11 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
A to samochód którego klient nie odbiera już 4 rok
Hahahahahah że co? co to za fur i dlaczego nie odbiera? żeby w razie czego francuz miał blisko do serwisu?