To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [EXP] JIMEK

Bart - Pon 04 Sie, 2008

miszczowskie foty :faja:

Swoją drogą dzięki nim zobaczyłem, że amerykańskie moto imprezy to nie tylko wyścigi po prostej lub owalu ;D

strick - Pon 04 Sie, 2008

Foty genialne!
Ciekawe jak by zareagowali, gdybys wparował tam R26 :D Ciekawe czy ogladali by sie co to jest :D

Anonymous - Pon 04 Sie, 2008

foty mega .. jak zawsze

za to nie moge przecierpiec jak patrze na nowego imprezolanosa :/ ... szczegolnie w zestawieniu z poprzednikami :wall:

M - Pon 04 Sie, 2008

Infra napisał/a:
foty mega .. jak zawsze

za to nie moge przecierpiec jak patrze na nowego imprezolanosa :/ ... szczegolnie w zestawieniu z poprzednikami :wall:

Na zywo nie jest juz taki tragiczny... tragiczny
Ostanio z Gusią idziemy spacerem, mowie, zobacz to nowa impreza.
Gusia: O NIEEEE!!!!!

Michał - Pon 04 Sie, 2008

dla mnie impreza wygląda mistrzowsko.
Mówiłem tak od początku i dalej sie tego trzymam ...

nox - Śro 06 Sie, 2008

jim powiedz mi taką rzecz , bo jestem ciekawy , np robisz sesje jednego auta powiedzmy zrobisz 50 zdjęć ile z tego jest wg ciebie dobrych i potem je pokazujesz ??
Anonymous - Czw 07 Sie, 2008

dobre pytanie. dopiero tutaj kupilem porzadna karte (8giga) i miesci sie na niej 500zdj plus stara karta 2gig dlatego przestalem sie ograniczac. teraz pierwszy raz wstawilem tak duzo zdjec bo celem bylo pokazanie eventu. Z tych fot z poprzedniej strony normalnie bym pewnie wybral z 20. Np z sesji po miescie tej z Rudellem zrobilem z 200 zdj a pokazalem tez pewnie z 30. Ogolnie w swiatku fotograficznym z tego co zaobserwowalem ludzie czasami pokazuja 1-3 zdj (np. auta) jako cala sesja. I ok, jak to lubia i kazde zdjecie jest idealne... Ja przez to ze nie robie tego profesjonalnie nie przywiazuje do tego az takiej wagi wiec wielka sila dla mnie jest plan. Moc maja nie oklepane miejscowki i jak sobie wlasnie zdalem sprawe przy kazdej sesji bardzo duzo jezdze i zmieniam. Np jak bys pytal o swoje ostatnie foty co wrzucales to to byla dobra ilosc na ta miejscowke, 3 fajne kardy bardziej zeby pokazac auto :)
Temat postu: RELACJA EMTITIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_rYRHG7O6Eo

klikać HIGH QUALITY!!!!

bo w ta opcje zainwestowalem pol dnia tnac filmik do 10min (niestety tracac rowniez troche synchronow)

anjas!!! you know!!!!!

kubas - Czw 07 Sie, 2008

wooooooooooooooooooooooow jmk dla mnie jestes miszcz !! napisy poczatkowe mnie zniszczyly xD xD xD fotorelacja superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!
anjas - Czw 07 Sie, 2008

Pięknie, pięknie...

I know :)

Już wisi na stronie. Choć przyznaję, że jestem trochę zawiedziony, bo czytając tytuł (eMTities) myślałem, że na filmie Maciek pokazuje cycki... Obejrzałem do końca i nic.

:D

lenny - Czw 07 Sie, 2008

anjas napisał/a:
tytuł (eMTities) myślałem, że na filmie Maciek pokazuje cycki

:)

JIMI, chcesz być moim ojcem chrzestnym..!??!?!

zajebisty filmo / opowieść!!

heheh Anjas :D thx chlopaky!!
lenny napisał/a:
JIMI, chcesz być moim ojcem chrzestnym..!??!?!
Ziom. Nie masz jeszcze? Bylbym zachwycony ale nie wiem czy moge byc twoim Ojcem Chrzestnym jak jestem od Ciebie mlodszy... Jesli moge to bylby to dla mnie zaszczyt. Dzwonilbym do Ciebie na urodziny i imieniny, w swieta... No ale poprosilbym o zmienienie nicka na o. JIMEK no i o to zebyscie zwracali sie per ojcze JIMKU :jupi:
Gaydek - Czw 07 Sie, 2008

Brawo JIMEK, dobra robota :jupi: .
GOKART - Czw 07 Sie, 2008

ooo ziomek , widziałem że zamiesciłeś zdjęcie mojego miniaka bez autoryzacji.. chyba popłyniesz na grube zielone ;D dobre, dobre
Tłuste miniaki, fajna impreza. Oczywiście GP rula, R56 w białym też dobrze wygląda.
Na takie wakacje na kółkach bym się pisał. Fajna sprawa. Miałem przedsmak czegoś takiego jak z Polski lecieliśmy w 11 miniaków do Holandii na Mini United.

"Kuta felga, liżesz tant suko " :jupi:

Rudello - Czw 07 Sie, 2008

Miało być wczoraj jak wstane i co!? nie było!
Jest dzisiaj i wybaczam ci opoznienie, naprawde wybaczam i klepie po ramieniu... a chuujjj przytule :)
GOOD JOB!