Swoją drogą dzięki nim zobaczyłem, że amerykańskie moto imprezy to nie tylko wyścigi po prostej lub owalu strick - Pon 04 Sie, 2008 Foty genialne!
Ciekawe jak by zareagowali, gdybys wparował tam R26 Ciekawe czy ogladali by sie co to jest Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 foty mega .. jak zawsze
za to nie moge przecierpiec jak patrze na nowego imprezolanosa ... szczegolnie w zestawieniu z poprzednikami M - Pon 04 Sie, 2008
Infra napisał/a:
foty mega .. jak zawsze
za to nie moge przecierpiec jak patrze na nowego imprezolanosa ... szczegolnie w zestawieniu z poprzednikami
Na zywo nie jest juz taki tragiczny... tragiczny
Ostanio z Gusią idziemy spacerem, mowie, zobacz to nowa impreza.
Gusia: O NIEEEE!!!!!Michał - Pon 04 Sie, 2008 dla mnie impreza wygląda mistrzowsko.
Mówiłem tak od początku i dalej sie tego trzymam ...nox - Śro 06 Sie, 2008 jim powiedz mi taką rzecz , bo jestem ciekawy , np robisz sesje jednego auta powiedzmy zrobisz 50 zdjęć ile z tego jest wg ciebie dobrych i potem je pokazujesz ??Anonymous - Czw 07 Sie, 2008 dobre pytanie. dopiero tutaj kupilem porzadna karte (8giga) i miesci sie na niej 500zdj plus stara karta 2gig dlatego przestalem sie ograniczac. teraz pierwszy raz wstawilem tak duzo zdjec bo celem bylo pokazanie eventu. Z tych fot z poprzedniej strony normalnie bym pewnie wybral z 20. Np z sesji po miescie tej z Rudellem zrobilem z 200 zdj a pokazalem tez pewnie z 30. Ogolnie w swiatku fotograficznym z tego co zaobserwowalem ludzie czasami pokazuja 1-3 zdj (np. auta) jako cala sesja. I ok, jak to lubia i kazde zdjecie jest idealne... Ja przez to ze nie robie tego profesjonalnie nie przywiazuje do tego az takiej wagi wiec wielka sila dla mnie jest plan. Moc maja nie oklepane miejscowki i jak sobie wlasnie zdalem sprawe przy kazdej sesji bardzo duzo jezdze i zmieniam. Np jak bys pytal o swoje ostatnie foty co wrzucales to to byla dobra ilosc na ta miejscowke, 3 fajne kardy bardziej zeby pokazac auto Anonymous - Czw 07 Sie, 2008 Temat postu: RELACJA EMTITIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już wisi na stronie. Choć przyznaję, że jestem trochę zawiedziony, bo czytając tytuł (eMTities) myślałem, że na filmie Maciek pokazuje cycki... Obejrzałem do końca i nic.
lenny - Czw 07 Sie, 2008
anjas napisał/a:
tytuł (eMTities) myślałem, że na filmie Maciek pokazuje cycki
Ziom. Nie masz jeszcze? Bylbym zachwycony ale nie wiem czy moge byc twoim Ojcem Chrzestnym jak jestem od Ciebie mlodszy... Jesli moge to bylby to dla mnie zaszczyt. Dzwonilbym do Ciebie na urodziny i imieniny, w swieta... No ale poprosilbym o zmienienie nicka na o. JIMEK no i o to zebyscie zwracali sie per ojcze JIMKU Gaydek - Czw 07 Sie, 2008 Brawo JIMEK, dobra robota .GOKART - Czw 07 Sie, 2008 ooo ziomek , widziałem że zamiesciłeś zdjęcie mojego miniaka bez autoryzacji.. chyba popłyniesz na grube zielone dobre, dobre
Tłuste miniaki, fajna impreza. Oczywiście GP rula, R56 w białym też dobrze wygląda.
Na takie wakacje na kółkach bym się pisał. Fajna sprawa. Miałem przedsmak czegoś takiego jak z Polski lecieliśmy w 11 miniaków do Holandii na Mini United.
"Kuta felga, liżesz tant suko " Rudello - Czw 07 Sie, 2008 Miało być wczoraj jak wstane i co!? nie było!
Jest dzisiaj i wybaczam ci opoznienie, naprawde wybaczam i klepie po ramieniu... a chuujjj przytule
GOOD JOB!