A3 1.8T quattro!!!!!
Robisz STF-stage, dzieki 4x4 klepiesz Evo na suchym.Maciusiowy - Wto 01 Lip, 2008
JIMEK napisał/a:
a nowy? zajebiscie go wspominam, cala zime tyle funu co normalnie ma sie latem - czyli w naszym kraju wiekszosc roku. Byl seryjnie sztywny, na zakretach ekstra, idealny rozmiar auta w zasadzie jak dobry hatchback i maly i duzy.
Popieram...tak a propos - może wygląd faktycznie nie porywający (choć przy konkretnej glebie, feldze i np. z m-pakietem do przeżycia), ale ogólnie w każdym elemencie widać, że to porządne auto...siedzenia koniecznie tzw. sportowe - zwykłe to straszne taborety k-mart - Wto 01 Lip, 2008 mam:
http://www.ricardo.ch/Art...37263/P/0/3/0/1Jakarti - Wto 01 Lip, 2008 lol 27 500 Frankow.. promocja normalnie Michał - Śro 02 Lip, 2008 widzisz marcinie, jakby kondziu chodz troche orientował sie w temacie samochodów to by wiedział co to za beja jest. Dla niego to stary gruchot i tyle ....Loko - Śro 02 Lip, 2008
Jakarti napisał/a:
lol 27 500 Frankow.. promocja normalnie
Tak to już się ceni, najlepsze sztuki dochodzą nawet do 100 000 pln
Taka bmw to jest po prostu moja miłość od wielu lat, raz miałem okazje być przewieziony i to auto to jest po prostu mistrzostwo świata.Anonymous - Śro 02 Lip, 2008 Kondziu na dupowoz bierz merawke 124 w dizelku na automacie jakis ostatni rocznik .
Sam sie ostatnio nad taka zastanawiam , powaznie PiTT - Śro 02 Lip, 2008
Olek napisał/a:
Kondziu na dupowoz bierz merawke 124 w dizelku na automacie jakis ostatni rocznik .
Sam sie ostatnio nad taka zastanawiam , powaznie
i jeszcze dorobisz sobie jako "przewóz osób"
KonradMK - Śro 02 Lip, 2008 można to zamknąć zanim ktoś oberwie?