ale chyba stary nie ten target cenowy zapodajesz. ..Anonymous - Wto 22 Lip, 2008 Wiem,że hąda już prawie wybrana ,ale w tym przedziale cenowym, jest dużo ciekawych furek.Te dwa VIGGEN'y są zajebiste :
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5801860 http://www.allegro.pl/ite...n_rarytas_.htmlMichał - Śro 23 Lip, 2008 106
spoko, ale kondzio chce do pracy tym dojeżdżać .
Saab, fakt kozak , kopie jajka itd ale pali no i niestety cos tam sie psuje KonradMK - Śro 23 Lip, 2008
mikson napisał/a:
za czysto ma po do maską
pralka ładnie wygląda ale ja bym odpuścił automat i lpg
nie dodałem, że to z LPG pod Katowicami ma manual KonradMK - Śro 23 Lip, 2008
strick napisał/a:
Kondziu gdzie to jest? Nie jest to z Mikołowa? Podobna widywałem... Kiedy bedziesz?
Mysłowice, chyba pojadę w piątekM - Śro 23 Lip, 2008 Kondziu serce mi sie cieszy, widze ze wybrales dobra opcje do zakupu.
Pralka - jak dla mnie dupowoz wszechczasow, duza, wygodna i przyjemna,
nie jezdzi nie skreca ale dupowozik z niej nieprzecietny i o to tu chodzi.strick - Śro 23 Lip, 2008 Kondziu daj znaka, od 13 w piatek jestem wolny nox - Śro 23 Lip, 2008 No to jakiś spocik w Katowicach ?? mi - Śro 23 Lip, 2008 wchodzę w to! [koło 16:30 jestem wolny]nox - Śro 23 Lip, 2008 ja moge nawet specjalnie opuścić popołudniową siłownie KonradMK - Śro 23 Lip, 2008 update: kolo z Katowic twierdzi że silnik bierze olej, opony są łyse a auto było lakierowane bo ktoś mu je kopał podczas bójki chyba odpuszczę.
Dziś gadałem pół godziny przez tel z gościem z Grodziska chce sprzedać za 22 bez zimówek i audio, czyli już 3 tysie zszedł Anonymous - Śro 23 Lip, 2008 ziomówki jak dobre to warto alu z oponami za 1k wziac .... niech wyjmie za tego tyska wydech lepiej .... Vlodarsky - Śro 23 Lip, 2008
Marcel 08 napisał/a:
ziomówki
HMM Ziom co jest Ziomówki ? takie opony dla Zioma ? Anonymous - Śro 23 Lip, 2008
Vlodarsky napisał/a:
HMM Ziom co jest Ziomówki ? takie opony dla Zioma ?
no a jak kondzio jest ZIOM wiec bedzie miał Ziomówki - widze,ze HOTSPOT w łomiakach dobrze działa ostatnio Vlodarsky - Śro 23 Lip, 2008
Cytat:
no a jak kondzio jest ZIOM wiec bedzie miał Ziomówki - widze,ze HOTSPOT w łomiakach dobrze działa ostatnio
mówisz o moim zaj.ebistym łączu firmowym ?? mógłbym Cię zassać przez osiołka razem z monitorem więc uważaj
Kondziu i chcesz jeździć na gazie ? Hondy lubią gaz ?