dyfuzor zderzaka wykorzystania w szare malowane Platinum
HeheGOKART - Wto 19 Sie, 2008
Michał napisał/a:
...
zintegrowanego most na środku dolnej krawędzi przedniej...
Michał napisał/a:
...
Wejście bary z logo S line
S linii pociągów pozycji do przodu błotnikami
Niepewnie krocząc do Światła w chrom optyka
chrom bezels dla Auspuffendrohre (4-cylinder)
popłakałem się Bad-i - Wto 19 Sie, 2008 a tak na poważnie może ktoś - jade po robocie tez do Audi i chcialbym wiedziec co im powiedziec Bad-i - Śro 20 Sie, 2008 ktora fela bardziej sie podoba??
M - Śro 20 Sie, 2008 Ale brzydkie bmw!strick - Śro 20 Sie, 2008 Opcja nr 2 Bad-i - Śro 20 Sie, 2008
eM napisał/a:
Ale brzydkie bmw!
to jest brzydkie, takim wczoraj jeździlem
strick - Śro 20 Sie, 2008 Miales 1 a nie 3 jezdzic Bad-i - Śro 20 Sie, 2008 i jeździłem, powiem tak. Jedynka w M pakiecie biała tez niezle wyglada. Ale serio 1ka jest juz za mala. Z tylu nie ma na co liczyc niestety.
Powiem Wam tyle, osobiście to uwazam ze Audi A4 S LIne z poprzedniej strony bije tą 3ke na głowe, ale moja powiedziała ze bmka jest śliczna.Mick - Śro 20 Sie, 2008 Bartek opcja nr 2.
kurcze, szkoda, że BMKa bardziej jej się podoba... ale coż, będziemy załatwiać CHRZANEK - Śro 20 Sie, 2008 Audi - FWD
BMW - RWD
Dla mnie jasne jest żeby brać Biemdablju.
Fun z jazdy - bezcenne
Białą z pakietem "M" i felgę (opcja nr 2) na grafit.
I krewetki z besuto śpiewają przeboje fasolek !mi - Śro 20 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Audi - FWD
BMW - RWD
Dla mnie jasne jest żeby brać Biemdablju.
Gaydek - Śro 20 Sie, 2008 Które felgi? Zdecydowanie opcja numer 2, go for it! Bad-i - Śro 20 Sie, 2008
Mick napisał/a:
kurcze, szkoda, że BMKa bardziej jej się podoba... ale coż, będziemy załatwiać
to akurat nie ma dużego znaczenia
wczoraj już usłyszałem ze pojechałem i wybrałem jej dwie opcje
dodatkowo ze ona by wolała jakąs skóre lub dach zamiast tego pakietu M.
No to ja tłumacze ze to super i wogole, a Ona bierze katalog i czyta
zawiesznie M, pakiet aerodynamiczny M, felgi 18" - i pyta, czy to jest dla mojej wygody ??
To ja jej zabrałem pilota i mówie, choć zobaczymy co się działo w Pekinie GOKART - Śro 20 Sie, 2008 Nie wiem czemu ale ta 3-ka po tym, delikatnym lifcie jakoś mniej mi podchodzi. Trochę straciła zadzioru przez zmianę maski, lamp i zderzaka. Tylne lampy zmiana na +
Wersja z przed liftu , biała
Może jeszcze jakiś inny kolorek, nie wiem czy to niebieski Montego czy granat Monaco ale wygląda nieźle
choć dla mnie osobiście 3-ka sedan najlepiej prezentuje się w grafice (taki ala ołówkowy ) fajne wtedy widać na niej wszystkie przetłoczenia. Kolor który zawsze jest "trendy" (jak ja nienawidzę tego słowa) i opiera sie chwilowym modom.