Anonymous - Pią 05 Cze, 2009 kmart zniknal KonradMK - Pią 05 Cze, 2009 Pudzian nie znika, tylko zmienia miejsce położenia kiedy chce.Mick - Pią 05 Cze, 2009
nox napisał/a:
Yarko napisał/a:
Civic Type R
paście są za 35-40 dobre egzemplarze za 60 wiec trochę poza budżetem
tak się zastanawiam... czy Ci jebnąć, czy na perłowo raz?
paścia to masz TY!!nox - Pią 05 Cze, 2009 Zapomniałem dodać że sa wyjątki Mick - Pią 05 Cze, 2009
nox napisał/a:
Zapomniałem dodać że sa wyjątki
no..
bo powiem co wiem o fieście Walle - Pią 05 Cze, 2009 a mało to spawanych aut na forum......
vitesse - Sob 06 Cze, 2009 bmw M3 kurcze podoba mi sie kiedys bardzo jakies 4 lata temu moze bym i kupil jakies E36 z szescioma garkami, ale jakos nie wiem z kad zakochalem sie w saxo/106, a jak juz zobaczylem przejechalem to wiedzialem ze chce to miec
teraz E36 jest poprostu stare i tak jak ktos pisal auto skarbonka E46 nowsze ladniejsze, bardziej komfortowe, ale tego to w aucie nie szukam elektryczne szybki i lusterka mi wystarcza ale to dalej bryka mlodych wiesniakow oczywiscie sa wyjatki
306 gti-6 kozak ale rowniez niemlode Anonymous - Sob 06 Cze, 2009 saxo fajne jest, bawisz się w sumie za stosunkowo rozsądne pieniądze, w porównaniu np. do Subaru czy BMW, niestety nawet utrzymanie GT'ka którego używa się zgodnie z jego przeznaczeniem jest drogie, a i pewnie na wejściu będziesz musiał zainwestować trochę gotówki...Walle - Sob 06 Cze, 2009 e36 M3 to już w sumie klasyka (jeśli nie zostało zwieśniaczone, czyliw oryginale), zwykłe E36 z 6 garkami jest często dziś, choć nie zawsze tzw. kebabem, turkiem, czyli autem dla wsi....
Godne uwagi jest e36 328 touring czyli kombiak - zazwyczaj na wypasie, całkiem szybkie auto z plecaczkiemvitesse - Nie 14 Cze, 2009 tylko ze ten tyl feeeMick - Pon 29 Cze, 2009 skoro jest już taki temat, to może osrak tutaj będzie skrobał o podbojach o zdobycie Subaru Imprezy k-mart - Pon 29 Cze, 2009
saxorulez napisał/a:
Może od Kmarta coś się uda wyrwać
no sporo jest tych 306 gti tu.
Sam bym chcial takiego, aczkolwiek wacham sie miedzy 306 vs sport phI vs williamsTOXIC - Pon 29 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
Sam bym chcial takiego, aczkolwiek wacham sie miedzy 306 vs sport phI vs williams
Wszystkie 3 sa baja dawno temu chorowalem na 306 s16 po 98roku sa sliczne
Sporta ph1 reklamowac nie musze moj faworyt po dzien dzisiejszy ale Willy tez lata konkretnie, w zakretach chyba nawet lepiej niz sporcik Bad-i - Pon 29 Cze, 2009 jakbym mial wybrac 3 auta marzen to:
- pug 106 maxi
- clio williams - oczywiscie w wersji maxi
- megane maxi
haldex sie nei liczyanjas - Pon 29 Cze, 2009 j
Bad-i napisał/a:
- pug 106 maxi
- clio williams - oczywiscie w wersji maxi
- megane maxi