MotorSport - [INFO] Rajd Barbó(b)rka - 13 Grudnia 2008
Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 podsumowanie pierwszego w Polsce startu CNG Auto w rajdzie !!!
http://www.ak-centrum.pl/...arborka/CNG.pdfM - Pon 15 Gru, 2008 Co prawda nie w rajdzie ale auta cng jezdzily na karowej juz pare lat temu. Mp multipla (przed zerowkami).
To bardzo fajne paliwo, dwa razy tansze od lpg, tylko zasięg na nim malutki.Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 A w Pl chyba sa ze 3 stacje CNG,w niemcach jest podobno kilkadziesiat,ale zawsze mozesz kupic sobie domową stacje tankowania CNG(ładujesz prosto z sieci) tylko kosztuje cos kilkanascie tysiqbus - Pon 15 Gru, 2008 Kajto mistrz... tyle w temacie.CHRZANEK - Pon 15 Gru, 2008 Wiśniówka mistrz...
"zaraz twoją starą wciśniemy"qbus - Pon 15 Gru, 2008 No i dobra!pP - Pon 15 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
"zaraz twoją starą wciśniemy"
"twoja stara to tępy h.j"
CHRZANEK napisał/a:
Wiśniówka mistrz...
apropo trunku i jego działającego zastosowania...
pamiętny kill - honda civic vs fiesta st,
opuszczona fabryka, sobota, 9.40, u mnie 4 osoby i pół baku, przeciwnik mocno obciążony - 5 osób, szyba w dół, krótka rozmowa i umówienie - strzał na 3 klakson, lekka podgazówka coby rozgrzać silnik, 1,2,3 poszło, początek trochę opóźniłem start, jednak powoli go dochodze, w połowie zrównałem się, potem systematycznie zyskuje i o jakieś 3s wcześniej zakmnęła mi się szyba udany kill i ta duma na twarzy osób na pokładzie kierowca hanki na tym samym postoju z głową pochyloną do dołu otwiera szybę i rzyca tekst "tępy ..."
sorki za oftopa ale warto wspominać qbus - Pon 15 Gru, 2008 aaaa wlasnie jeszcze ty... prawie zapomniałem... faktycznie Chrzanek walczyl do samego konca ale ST okazalo sie szybsze... Pepe Le Pew's SkunkAnonymous - Pon 15 Gru, 2008 Kajto jak Kajto ale ten gośc w Legasiu to jest mistrz...pP - Pon 15 Gru, 2008
qbus napisał/a:
Chrzanek walczyl do samego konca
ale dzik powiedział przecież, że to Radek mnie oszczędził i nie zapiął VTECa Bad-i - Pon 15 Gru, 2008
rabarbar napisał/a:
Kajto jak Kajto ale ten gośc w Legasiu to jest mistrz...
co trzeba powiedziec to rzeczywiscie, Krzysiek Szymanski nalal o wiele mocniejsze auta - na karowej 4 czas a i tak pojechal z bledamik-mart - Pon 15 Gru, 2008 Podobaja mi sie warunki ktore panowaly:
slisko i mokro CHRZANEK - Pon 15 Gru, 2008 Zasadniczo to chyba kazdy lubi jak jest ślisko i mokro
Fajnie jak do tego jest jeszcze ciepło M - Pon 15 Gru, 2008 Slisko to bylo na tej skarpie co stalismy.
Najbardziej zabił mnie Oskar jak zapytal swojego potomka "widzisz coś?" pP - Pon 15 Gru, 2008