Loko - Śro 11 Lut, 2009 GTR vs Prosie Turbo, mokry tor i Bruno Senna za kierownicą
http://www.youtube.com/wa...feature=relatedWalle - Śro 11 Lut, 2009 czyli wolny nie jest japonieckubas - Śro 11 Lut, 2009 ciekawe ile skrzyni zalatwili zeby zrobic jedno kolko wasq - Śro 11 Lut, 2009
kubas napisał/a:
ciekawe ile skrzyni zalatwili zeby zrobic jedno kolko
odpalam film a tutaj taka reklama
M - Śro 11 Lut, 2009 wasq to nie zbieg okoliczności tylko roboty google wasq - Śro 11 Lut, 2009 ale tez macie ta reklame rasta - Pią 06 Mar, 2009 Cytat z SR.pl
Zwracam uwagę na ostatni akapit buehehe
Cytat:
Witam
Panowie prześledziłem cały wątek, pracuje u jednego z dwóch dealerów którzy mogą sprzedawać i serwisować GTR-a i oto co moge powiedziec:
-w polsce tylko dwóch mechaników może dlubać przy mechanikach oczywiscie tych sprzedawanych w ue(bo te maja gwar w polsce)
-mechanik ktory wrócil z szkolenia od nas z firmy powiedział ze nissan robi tyle szumy dookola tego auta i tajemnic na temat serwisowania jakby to byl tajny panstwowy projekt
-wymiana opon co przeglad czyli 10tys km biggrin.gif bez znaczenia czy są dobre czy nie
-jesli zużują się klocki ham przod to wymieniamy komplet klocki przód+ tarcze i do tego tyl tarcze klocki tak mowi serwis manual- spory koszt to bedzie
-jesli cos nie tak dzieje sie z silnikiem to wysyłamy go do Japoni na naprawę- podobnie z szkrzynia
- przeglad musi trwać cały tydzień
-mechanik ma cos na wzor pendriva gdzie za kazdym razem kiedy auto jest w serwisie musi odczytac dane z czarnej skrzynki i zapamietac dla dok nissana
-i wiele innych dupereli ktore mnie osobiscie z szkowały typu cena przeglądu ohmy.gif
Na szkoleniu w francji rozebrali 2 gtr-y podobno budowa nie jest skomplikowana z reszta juz w naszym serwisie goscilismy 2 gtr-y z czego jeden przegral z polskimi drogami piasta wahacz felga opona do wymiany biggrin.gif koszt felgi 10tys zl koszt kapselka na felge okolice 1000zl rolleyes.gif
Anonymous - Pią 06 Mar, 2009
rasta napisał/a:
Cytat z SR.pl
Zwracam uwagę na ostatni akapit buehehe
Cytat:
Witam
Panowie prześledziłem cały wątek, pracuje u jednego z dwóch dealerów którzy mogą sprzedawać i serwisować GTR-a i oto co moge powiedziec:
-w polsce tylko dwóch mechaników może dlubać przy mechanikach oczywiscie tych sprzedawanych w ue(bo te maja gwar w polsce)
-mechanik ktory wrócil z szkolenia od nas z firmy powiedział ze nissan robi tyle szumy dookola tego auta i tajemnic na temat serwisowania jakby to byl tajny panstwowy projekt
-wymiana opon co przeglad czyli 10tys km biggrin.gif bez znaczenia czy są dobre czy nie
-jesli zużują się klocki ham przod to wymieniamy komplet klocki przód+ tarcze i do tego tyl tarcze klocki tak mowi serwis manual- spory koszt to bedzie
-jesli cos nie tak dzieje sie z silnikiem to wysyłamy go do Japoni na naprawę- podobnie z szkrzynia
- przeglad musi trwać cały tydzień
-mechanik ma cos na wzor pendriva gdzie za kazdym razem kiedy auto jest w serwisie musi odczytac dane z czarnej skrzynki i zapamietac dla dok nissana
-i wiele innych dupereli ktore mnie osobiscie z szkowały typu cena przeglądu ohmy.gif
Na szkoleniu w francji rozebrali 2 gtr-y podobno budowa nie jest skomplikowana z reszta juz w naszym serwisie goscilismy 2 gtr-y z czego jeden przegral z polskimi drogami piasta wahacz felga opona do wymiany biggrin.gif koszt felgi 10tys zl koszt kapselka na felge okolice 1000zl rolleyes.gif
To jest Chore !!! Sram Na nissana Miski rządzą saxorulez - Pią 06 Mar, 2009
Cytat:
To jest Chore !!! Sram Na nissana Miski rządzą
Chory to jes typ który to pisze, info z conajmniej 3ciej ręki jest tak samo wiarygodne jak całe SR.pl
Poza tym nawet jak wymieniają wszystko co przegląd to że tak powiem - co z tego, kupiłeś GT-Ra to płać.. takie życie
Ja mam saxo i wydatki na poziomie X,, mogłem kupić Audi S4 z 98 ale nie stać by mnie było na poprawne serwisowanie tego auta. Takie życie..
a co do Miśkó był już tu taki co chicał bardzo EVO ale też przegrał z kosztami serwisowania, zobacz ile kosztują graty do EVO w ASO to ochłonieszrasta - Pią 06 Mar, 2009 No ale tysiaka za kapsel do felgi saxorulez - Pią 06 Mar, 2009 A ile kosztuje błotnik do RSa ?? Anonymous - Pią 06 Mar, 2009 saxorulez wiesz może i masz racje ze te informacje sa wyssane z palca ale jeżeli nie to i tak jest chore Za Kapselek do felg 1 k niee
Przepraszam za Pomyłkę saxorulez - Pią 06 Mar, 2009 jeżeli już to saxorulez
Dla mnie to nie jest szok. Kupujesz ultra high tech furę, płacisz ultra high tech rasta - Pią 06 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
A ile kosztuje błotnik do RSa ??
Błotnik to nie kapsel do felgi.
Ps. niewiele więcej
saxorulez napisał/a:
Dla mnie to nie jest szok. Kupujesz ultra high tech furę, płacisz ultra high tech
Kapsel też jest pewnie ulta high tech
Dla mnie to raczej jako ciekawostka - pamiętajmy, że to tylko Nissanmartin.h - Pią 06 Mar, 2009 Nie wiem ile w tym prawdy, ale pewnie coś jest do rzeczy. Do Evo kuta Ralliart'owa felga kosztuje 6 tyś. więc to nie jest dziwne. Ale z tymi hamulcami (wymiana wszystkiego) i oponami to chyba lekka przesada.
A jeśli chodzi o obsługę GT-R'a to jest to pole do popisu dla firm specjalizujących się w obsłudze wyczynowych modeli, jak np. My (4turbo)