Nie alex, nie, myślałem że ostatnio wszystko sobie wyjaśniliśmy.
Nie możemy być dalej razem, nie pisz więcej mimo to że wiem że cierpisz
Anonymous - Śro 25 Kwi, 2012
no name napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
no name, PW
Nie alex, nie, myślałem że ostatnio wszystko sobie wyjaśniliśmy.
Nie możemy być dalej razem, nie pisz więcej mimo to że wiem że cierpisz
no to nie ide jutro do Sadyby no name - Śro 25 Kwi, 2012 Idź , będą Nasi wspólni znajomi carlose - Śro 25 Kwi, 2012 wsumie dziwny ten film moze byc.. ale co tam Pirania - Czw 26 Kwi, 2012 czy moze ktoś jedzie przez Ochote, ul.Grojecka i mógłby mnie zgarnąc?no name - Czw 26 Kwi, 2012 Dzięki za zaproszenia w imieniu młodego,
mam nadzieję że zachował się na poziomiecarlose - Pią 27 Kwi, 2012 Prawie.. musieli go wyprowadzic Pirania - Pią 27 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Dzięki za zaproszenia w imieniu młodego,
mam nadzieję że zachował się na poziomie
Spóźnił się tylko 10 min, wiec musiałam wychodzić z seansu 2 razy bo za pierwszym razem nie powiedział, że chce 2 podwójne no name - Pią 27 Kwi, 2012 Sorki Pirania za gamonia,
spóźnili się bo wsiedli w autobus w drugą stronę
Debeściaki normalnie
Pirania napisał/a:
nie powiedział, że chce 2 podwójne
To pewnie dlatego że powiedziałem mu że są dwa dla nichPirania - Pią 27 Kwi, 2012 spoko, film był masakryczny wiec nie żałuję tych 10 minut carlose - Sob 28 Kwi, 2012 Ajtam masakryczny... poprostu inny kamil - Wto 08 Maj, 2012 Mam do oddania jeden bilet na 10.05 na Metallicę - Można tez iść na cały dzień koncertowania bo to bilet na sonisphere.no name - Wto 08 Maj, 2012 na która to ?
rezerwuje wstepnie
edit
Metalica oczywiście o której, około 21-szej ?kamil - Wto 08 Maj, 2012 rok i dwa lata temu główny koncert zaczynał się jakoś ok 20
Więc jak chcesz to bilet jest Twójno name - Śro 09 Maj, 2012 kamil, sorki ale nie wyrobię się.
Jutro wrócę do domu tak jak dziś czyli teraz