martin.h - Czw 13 Sie, 2009 Fajne wykonanie, ale publiczność chyba spodziewała się Karela Gotta
Ewa Farna- Sleeping In My Car - ANNO 2008
martin.h - Pon 17 Sie, 2009 GLASVEGAS Daddys Gone LIVE at Glasgow ABC2
martin.h - Wto 18 Sie, 2009 The Subways - No Goodbyes (Live @ TOTP)
The Subways - Strawberry Blonde (Live At Abbey Road)
martin.h - Czw 20 Sie, 2009 Last Day Of Magic - The Kills
martin.h - Sob 22 Sie, 2009 Muszę zrobić wszystko żeby JĄ zobaczyć live:
The Dead Weather - "Bone House" - Live from The Roxy
martin.h - Czw 27 Sie, 2009 The Velvet Underground - What Goes On (Live 1969)
martin.h - Sob 29 Sie, 2009 The Kills - Cheap And Cheerful (Live Jools Holland 2008)
MGMT - Pieces Of What (Live Jools Holland 2008)
gaugan - Sob 29 Sie, 2009 Radiohead w Poznaniu! zaliczylem ze 150 koncertow w zyciu, ale ten pozamiatal wszystko. Sciana dzwieku, charyzma, niesamowite zdolnosci wokalno instrumentalne + wymarzona set lista! nie moge dojsc do siebie do dzisiaj
martin.h - Sob 29 Sie, 2009 Zaraz oglądam martin.h - Sob 29 Sie, 2009 Kurcze, jakoś bardziej lubiałem to "punkowe" Radiohead (jak widziałeś koncert z Astorii czy Glastonbury z lat 90-tych to wiesz o co chodzi). Choć z drugiej strony nie widziałem całego koncertu to też nie mogę się wypowiedzieć za bardzo.
Mnie ostatnio bardzo wkręca muzyka lat 60-tych i 70-tych, może i dlatego Radiohead mi nie podchodzi.
The Dead Weather - Hang You From The Heavens - Live at The Roxy
martin.h - Nie 30 Sie, 2009 The Kills - Wait
The Kills - Tape Song
martin.h - Wto 01 Wrz, 2009 Cover przeboju z lat 80-tych:
Miley Cyrus - Girls Just Wanna Have Fun
PS: Nie zmieniłem orientacji muzyczne, choć trudno w to uwierzyć czasem też słucham czegoś innego michool_vt - Wto 01 Wrz, 2009
boje sie otworzyc lodówke martin.h - Wto 01 Wrz, 2009 michool przepraszam Cię Spodobało mi się to wykonanie (dynamiczniejsze niż oryginał) więc wrzuciłem.martin.h - Śro 02 Wrz, 2009 The Last Shadow Puppets ft Alison Mosshart - Paris Summer