Bad-i - Wto 20 Sty, 2009 dlaczego najlepszy czas jest na dole ?? Stf - Wto 20 Sty, 2009 tabela jest za generalką. wyciąłem przejazd tylko z mokrego kartingu.Bad-i - Wto 20 Sty, 2009
Stf napisał/a:
tabela jest za generalką. wyciąłem przejazd tylko z mokrego kartingu.
to rozumiem w takim razie ze Evo jechał k-mart
na mokrym udowodnił wyższosc na suchym pojechał spacerowo Stf - Wto 20 Sty, 2009 hyhy pewnie tak. a swój czas zmieniłem w paincie żeby nie było... k-mart - Wto 20 Sty, 2009
eM napisał/a:
M3 jest za ciężkie na gokartowy lublin. To nie jest tor dla dużych aut. Praw fizyki Pan nie oszukasz.
Oszukasz, Pudzian kazdego dnia to robi.GOKART - Wto 20 Sty, 2009
Marek23 napisał/a:
Prawda jest taka, że wszyscy mamy fwd i nie wiemy jakie cuda można robić rwd. A, że m3 w pl jeżdża kolesie, kórrzy nie mają pojęcia o jeździe samochodem to potem są tego wyniki...
Twoje ulubione Gokart bmw 135i zniszczyłoby system, taka moja opinia.
Ja rozumiem że postrzegasz słabe wyniki RWD przez swoje doświadczenia z kierowcami z własnego podwórka ale uwierz zdarzają sie ludzie niegłupi, kompetentni a nawet sympatyczni i umiejący się nimi posługiwać.
Niestety 135 i jest prawie tak cieżkie jak nowa trójka w coupecie. Dopóki nie wypadnie coś takiego jak 1 w wersji tii nie będę odkładał kasy tylko ją przepijał A że wyjdzie tego jestem pewnien - 2.0 turbo z pod znaku niebieskiego śmigła to tylko kwestia czasu po oświadczeniu BMW że kolejne generacje silników ze znaczkiem M Gmbh bedę doładowane. Lekki i mocny silnik w tej budzie to moje marzenie.k-mart - Wto 20 Sty, 2009
Marek23 napisał/a:
Leon mają napęd przedni i silnik jak w moim pasku Tylko, że mają 280 turbo koni, więc bejca ze swoimi obrocikami nie ma czego szukać..
Loko niech sie wypowie, pamietam jak kiedys tlumaczyl ze bmw ma jakies dokladane kg ze wzgledu na rwd?????Marek23 - Wto 20 Sty, 2009
GOKART napisał/a:
Lekki i mocny silnik w tej budzie to moje marzenie.
I wtedy niszczysz każde fwd
Cytat:
Ja rozumiem że postrzegasz słabe wyniki RWD przez swoje doświadczenia z kierowcami z własnego podwórka ale uwierz zdarzają sie ludzie niegłupi, kompetentni a nawet sympatyczni i umiejący się nimi posługiwać.
Tacy, którzy są dobrzy i do tego się nie boją jest mało.
W zeszłym roku bodajże Kwiatkowski wygrał rundę PZM starym bmw 318si, co prawda doinwestowanym, ponad 170 koni. Jechały Type R po 230-240 koni... Mówimy o rajdzie, gdzie jest syf i dziury. Dostał dyskwę za nieprzepisowe wzmocnienia w dzrwiach...
Ale pokazał, że takim sparchalym rwd mozna zniszczyć zeszperowane fwd o większych mocach.
Po tym argumencie wszystkim dziękuję, a kolegom Gokarta polecam lekcje nauki jazdy u Pana Kwiatkowskiego, bo chyba się jednak tam chłopakom wydaje, że ogarniają...k-mart - Wto 20 Sty, 2009 Z reszta przeciez byla kiedys impreza na lbn "lap race" czy cos podobnego na ktorym m3 i inne mocno dostaly.
Na lbn rwd raczej nie ma podejscia do fwd, to jest tor gokartowy.
W niektorych miejscach na tym torze moim zdaniem podsterownosc jest nawet przydatna, bo suniesz stopniowo do zewnetrznej.Stf - Wto 20 Sty, 2009 sam powiedziałeś. syf i dziury. rozmawiamy o wolnych krętych mokrych torach. to że ktoś w bmw ogarnia i klepie ctry może być. ale są też leony siekające bmw i co z tego... równie dobrze można wspomnieć Doskocza chociażby.M - Wto 20 Sty, 2009 Z tego tematu po wielu stronach nic totalnie nie wynika.
Dziękuję za uwagę.FreeMan - Śro 21 Sty, 2009 Ale daliscie czadu...
Po dniu wczorajszym nadal w kregu moich zainteresowan pozostaje Focus St i Glof GTI.
Reszta jest nie dla mnie...anjas - Śro 21 Sty, 2009 Tylko Glof GTI!
Żadnego fosuca! nox - Śro 21 Sty, 2009 focus wygra. !Niemy - Śro 21 Sty, 2009 żadnym z nich nie jeździłem, ale Foka mi bardziej podchodzi