To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Dolot Raceland

fydi - Wto 08 Wrz, 2009

jeszcze tylko 5 dni :D
GeKo - Wto 08 Wrz, 2009

Czekam dalej aż lakiernik odbuduje kopyto :]
jarek-malopolska - Śro 09 Wrz, 2009

a nie wiesz czy ta odbudowa pójdzie w dni czy w tygodnie.. :> Sytuacja bliźniacza, mój silnik powinien być poskładany z końcem maja!! więc rozumiem jak idzie robota gdy ktoś inny się do niej zabiera :]
GeKo - Śro 09 Wrz, 2009

jeśli idzie o lakiernika, robi mi to po godzinach, a że mają teraz trochę więcej roboty to po prostu leży odłogiem :( Co nie ukrywam nie jest mi na rękę.
Bad-i - Śro 09 Wrz, 2009

swoja droga to czy ma ktos duze zdjecie zalozonego takiego dolotu w aucie (np 106). Nie ukrywam ze u mnie jest on tak wpasowany ze ledwo co maske zamykam - wszystko jest na mm a nawet mniej
GeKo - Śro 09 Wrz, 2009

Z tego co ja zaobserwowałem, wszystkie racelandy prędzej czy później są poobdzierane spękane i połamane na brzegach, bo zwyczjanie przez ten rant są za duże. jeśli są przymocowane do pasa przedniego to blok silnika o nie obciera lub w skrajnych przypadakach nawet uderza. Podobnie jest w okolicach akumullatora.
Bad-i - Śro 09 Wrz, 2009

wrzucilem fote do pimpa, u mnie obok baterii miejsce jest. Najbardziej mnie martwi to ze nie moge go spasowac z przednim pasem, ze wzgledu na idac pod nim dziury.

W sumie najwazniejsze pytanie, czy ten dolot faktycznie cos da - inaczej wroce do OMP ktore mialem po Szeji

jarek-malopolska - Śro 09 Wrz, 2009

Bad-i napisał/a:
wrzucilem fote do pimpa

Wrzuć do tematu, ci co nie widzą pimpa też by chcieli zobaczyć... :)

Bad-i - Czw 10 Wrz, 2009

prosze

jarek-malopolska - Czw 10 Wrz, 2009

DZiekuje... :)
Jak na mój gust jest dobrze wpasowany...

Bad-i - Pią 11 Wrz, 2009

jarek-malopolsk napisał/a:

a nie widzisz tych przerw miedzy dolotem a pasem ? moim zdaniem w lewym koncu jest 1cm przerwy ;)

Przem_106 - Pią 11 Wrz, 2009

Widze Bad-i, ze masz kolektor nie owiniety. Wiec uwazaj zeby ci nie stopil tego nowego gadzetu :lol2:
ŁukaszS3 - Pią 11 Wrz, 2009

Przem_106 napisał/a:
Widze Bad-i, ze masz kolektor nie owiniety. Wiec uwazaj zeby ci nie stopil tego nowego gadzetu :lol2:

Spokojna twoja rozczochrana! Miałem tak samo a nie raz kolektor był czerwony i jakoś dolotowi nic się nie stało...

qbus - Sob 12 Wrz, 2009

moze trafiles na mocniejsza partie, u mnie po pol roku przytopil sie od dolu.
jarek-malopolska - Sob 12 Wrz, 2009

Bad-i napisał/a:
jarek-malopolsk napisał/a:

a nie widzisz tych przerw miedzy dolotem a pasem ? moim zdaniem w lewym koncu jest 1cm przerwy ;)

Ale ja przymierzając w saxo Simote mam to samo..z lewej strony nie dochodzi do samego pasa bo blok silnika trzyma...