fydi - Wto 08 Wrz, 2009 jeszcze tylko 5 dni GeKo - Wto 08 Wrz, 2009 Czekam dalej aż lakiernik odbuduje kopyto jarek-malopolska - Śro 09 Wrz, 2009 a nie wiesz czy ta odbudowa pójdzie w dni czy w tygodnie.. Sytuacja bliźniacza, mój silnik powinien być poskładany z końcem maja!! więc rozumiem jak idzie robota gdy ktoś inny się do niej zabiera GeKo - Śro 09 Wrz, 2009 jeśli idzie o lakiernika, robi mi to po godzinach, a że mają teraz trochę więcej roboty to po prostu leży odłogiem Co nie ukrywam nie jest mi na rękę.Bad-i - Śro 09 Wrz, 2009 swoja droga to czy ma ktos duze zdjecie zalozonego takiego dolotu w aucie (np 106). Nie ukrywam ze u mnie jest on tak wpasowany ze ledwo co maske zamykam - wszystko jest na mm a nawet mniejGeKo - Śro 09 Wrz, 2009 Z tego co ja zaobserwowałem, wszystkie racelandy prędzej czy później są poobdzierane spękane i połamane na brzegach, bo zwyczjanie przez ten rant są za duże. jeśli są przymocowane do pasa przedniego to blok silnika o nie obciera lub w skrajnych przypadakach nawet uderza. Podobnie jest w okolicach akumullatora.Bad-i - Śro 09 Wrz, 2009 wrzucilem fote do pimpa, u mnie obok baterii miejsce jest. Najbardziej mnie martwi to ze nie moge go spasowac z przednim pasem, ze wzgledu na idac pod nim dziury.
W sumie najwazniejsze pytanie, czy ten dolot faktycznie cos da - inaczej wroce do OMP ktore mialem po Szejijarek-malopolska - Śro 09 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
wrzucilem fote do pimpa
Wrzuć do tematu, ci co nie widzą pimpa też by chcieli zobaczyć... Bad-i - Czw 10 Wrz, 2009 prosze
jarek-malopolska - Czw 10 Wrz, 2009 DZiekuje...
Jak na mój gust jest dobrze wpasowany...Bad-i - Pią 11 Wrz, 2009
jarek-malopolsk napisał/a:
Jak na mój gust jest dobrze wpasowany...
a nie widzisz tych przerw miedzy dolotem a pasem ? moim zdaniem w lewym koncu jest 1cm przerwy Przem_106 - Pią 11 Wrz, 2009 Widze Bad-i, ze masz kolektor nie owiniety. Wiec uwazaj zeby ci nie stopil tego nowego gadzetu ŁukaszS3 - Pią 11 Wrz, 2009
Przem_106 napisał/a:
Widze Bad-i, ze masz kolektor nie owiniety. Wiec uwazaj zeby ci nie stopil tego nowego gadzetu
Spokojna twoja rozczochrana! Miałem tak samo a nie raz kolektor był czerwony i jakoś dolotowi nic się nie stało...qbus - Sob 12 Wrz, 2009 moze trafiles na mocniejsza partie, u mnie po pol roku przytopil sie od dolu.jarek-malopolska - Sob 12 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
jarek-malopolsk napisał/a:
Jak na mój gust jest dobrze wpasowany...
a nie widzisz tych przerw miedzy dolotem a pasem ? moim zdaniem w lewym koncu jest 1cm przerwy
Ale ja przymierzając w saxo Simote mam to samo..z lewej strony nie dochodzi do samego pasa bo blok silnika trzyma...