Bad-i - Sob 29 Sie, 2009 Marcelo, jakas dziwna ta klasyfikacja. Boniecki powinien byc o wiele przed nami. Chyba ze to jakis ranking tylko po Warszawskim (z tego co pamietam to Boniecki pojechal jeszcze 3-4 eliminacje i w jeden byl drugi)Bad-i - Wto 15 Wrz, 2009 czy ktos wie cokolwiek na temat tej imprezy??
czy wiesz czy Zamkowy to będzie OS2 czy OS3 (chodzi mi glownie o punkty do R1).
Mielismy tez jechac Porębski ale akurat w ten dzien mam wesele przyjaciela martin.h - Wto 15 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
czy wiesz czy Zamkowy to będzie OS2 czy OS3 (chodzi mi glownie o punkty do R1).
Tego akurat nie wiem, ale przedzwoń sobie do biura rajdu i zapytaj, napewno wszystkiego się dowiesz.Bad-i - Wto 15 Wrz, 2009 pytam bo dzwonil kolega z AK Centrum i powiedzieli ze narazie zandych info na ten temat nie posiadaja martin.h - Śro 16 Wrz, 2009 Tak czytam na temat lokalizacji prób na tym Silesia Rally i chyba kogoś po.je.ba.ło: Katowice - Śiemianowice Śląskie - Wyry, chyba bardziej nie dało się tego rozciągnąć. Samych dojazdówek jest 180 km.106 - Śro 16 Wrz, 2009 jechalem w "nocnym kjs trzech miast" - gliwice, zabrze, bytom martin.h - Śro 16 Wrz, 2009
106 napisał/a:
jechalem w "nocnym kjs trzech miast" - gliwice, zabrze, bytom
No tak, ale te miasta są blisko siebie. A zobacz na mapie gdzie są Wyry, a gdzie Ś-Śl.106 - Śro 16 Wrz, 2009 a tramwaj miedzy nimi jezdzi? Anonymous - Śro 16 Wrz, 2009
106 napisał/a:
a tramwaj miedzy nimi jezdzi?
W Wyrach to raczej psy dupami szczekają Jestem ciekaw ,gdzie rozegrane zostaną te próby.Na muchowcu, to pewnie na lotnisku będzie pacholkolandia.Bad-i - Śro 16 Wrz, 2009 Rally Silesia chyba odpada, jak zobaczylem ze odcinki maja po 2.XX km to sie zalamałem. Czyli robie 180 km dojazdowek i 20.XX km na odcinkach (szesciu odcinkach - 3 jechane x2)Anonymous - Śro 16 Wrz, 2009 bad-i jak tam mało bedziesz jezdził to zardzewiejesz ....Bad-i - Śro 16 Wrz, 2009 tam mało nie jeżdze, ale prawda jest taka ze dużo tego w tym roku nie ma.
Niestety ale wszytko to wiaze sie z calym planem inwestycji oraz beznadziejnym kalendarzem. W RPP pojechalibysmy o wiele wiecej, co tez w przyszlym roku uczynimy. Golem na ten rok jest pojechanie jeszcze 2-3 zawodow zeby zdobyc punkty do R1.Anonymous - Śro 16 Wrz, 2009 no dobra ale masz juz polowe września spinaj się