To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...

Marek23 - Nie 31 Maj, 2009

michool_vt napisał/a:
marek23 w 205tce dżona wykrecił bardzo zbliżony czas do GeKo,

Deltą Barta...

Jacek - Nie 31 Maj, 2009

no chłopczęta dzięki wielkie za wczora :* brakło tylko jedzonka na miejscu i namiotu klubowego a tak to rewela.
jeśli chodzi o czasy to bardzo fajnie wszyscy równo śmigali i powiem że jescze z tych czasów mozna pozbijać od pół do sekundy w niektórych przypadkach :faja:
mini 44.9 ;D

Janusz - Nie 31 Maj, 2009

michool_vt napisał/a:
januszkowi ale januszek strasznie szybko napadał ten zakręt za startem :jupi:
w sumie to nic mi na jego temat nie powiedział, po prostu zawsze tam miałem problem w środku winkla zmienić z 3 na 2.... bo dużo machania nogami tam było bo lewej używałem, ale potem zaczęło mi się udawać lecąc lekkim poślizgiem wbijać 2 marek Generalnie przekonywał minę do spokoju :D i do jeżdżenia całej trasy na 2, ale chyba jednak mam ja na tyle krótka ze bardziej mi się 3 wpinać opłaca;/ NO i pokazał mi zakręt na którym robię błąd, ciągle nad tym pracuje ale narazie z oporem mi to wychodzi. Przejażdżka z markiem była świetna. Wsiadamy do Foki

M; "dobra to ja się przejadę 2 kołka spokojnie, zobaczę jak się to prowadzi i się zamienimy"
J: O.K
....3 kólka pozniej....
M: "jetem zaskoczony jak stabilnie się prowadzi, jeszcze kółeczko się się zamieniamy"

....6kołek pozniej...
M: "widzisz mi w lusterku.... zobaczymy ile nas dochodzi..."

...8 kołko...
M: jednak 205 jest szybsze

Ma koleś wole walki.... :D

Michoool za to strasznie nas wystraszył przecinając na wprost pełna pizda pas zieleni ;/

Jeśli chodzi o czasy to jestem w szoku jak wyrównany był poziom, ogólnie jednak 205tki zniszczyły czasowo i driftowo. Gdyby jednak Delta miała większą i lepszą oponę niż 15stka to mogłoby być ciekawie.

PS. Januszku, dam się clio przejechać...

GeKo - Nie 31 Maj, 2009

michool_vt napisał/a:
nie wiem jakim cudem wyleciałeś z toru ze 3 razy :D

Hahahha, zwyczajnie przepędzlowałm hamowania.
strick napisał/a:
3 razy, to własnym autem tylko

Od razu widać że taryfiarz, no jak mi liczy skubaniec ;D Jeszcze clio Adriana poszedlem w plener na hamowaniu i Leona też raz pokazując mu co sie dzieje jak ujmiemy w clio gaz w zakręcie :D

Adriana chyba nikt nie pomierzył na mokrym, ale musiał mieć rewela czas biorąc pod uwagę jak toyo kleiło.

No Janueszk raz rzucił takim psem jakby foka była 4napędem na tym zakręcie po prostej startowej.

A tak przy okazji ktoś coś może nakręcił?

GeKo - Nie 31 Maj, 2009

Marek23 napisał/a:
michool_vt napisał/a:
marek23 w 205tce dżona wykrecił bardzo zbliżony czas do GeKo,

Deltą Barta...

205 Dżona, 0,04 sek nas rozdzieliły Marku i to tylko po dwóch twoich kółkach w 205 pod sam koniec. Ja bodajże miałem 43,26 a Ty 43,3. Wjeździłbyś się i jeszcze byś zszedł o pół sekundy.

Jacek - Nie 31 Maj, 2009

ja wieczorem śmigło ;D

GeKo napisał/a:
205 Dżona, 0,04 sek nas rozdzieliły Marku i to tylko po dwóch twoich kółkach w 205 pod sam koniec. Ja bodajże miałem 43,26 a Ty 43,3. Wjeździłbyś się i jeszcze byś zszedł o pół sekundy.

Kur.wa zaś drugi :rotfl:

Janusz - Nie 31 Maj, 2009

Cytat:
Kur.wa zaś drugi :rotfl:
ciesz sie, przynajmniej nie będziemy o Tobie pisać brzydkich rzeczy w internecie :D

dobra, gdzie jest Fydi??

k-mart - Nie 31 Maj, 2009

heheheheh wariaty :D

w lipcu nastepny powiadacie??
w sumie do wyrazowa mam blisko, w 10h max powinienem chyba dojechac.

edit:
1060km, wiec w 8-9 tez dam rade :D

Anonymous - Nie 31 Maj, 2009

Loko,Januszek,Leon i Greg miło było poznać.Dzięki Strick za zajdłuższy kurs taksówką w życiu.Mi i Dżon za przejażdżke na prawym i pozostałym za dobrą zabawe.Trochę mnie tam skręcało,że nie miałem swojego samochodu ,ale może następnym razem uda mi się dotrzeć.
leon - Nie 31 Maj, 2009

kurde Panowie dzieki wielkie !! dla mnie bylo Mega !! bardzo milo bylo Was poznac wszystkich razem i kazdego z osobna!

dla mnie mega sytuacja to nagie poślady Mi wystawione do Adriana i mnie na prawym na zakrecie z szutrem podczas sprzatania syfu - szacun Mi :D

dzieki dla Geko, Jacka, Marka i Adriana za kazda rade jak jezdzic, podpowiedzi i slowa otuchy :*

fota zrobiona telefonem (podczas lania :P ) na cale towarzystwo:

no i oczywiscie wielkie dzieki dla Michała za organizacje imprezy :)

kubas - Nie 31 Maj, 2009

mustang !! pewnie wymiotl cale towarzystwo !! :D
michool_vt - Nie 31 Maj, 2009

kubas napisał/a:
mustang !! pewnie wymiotl cale towarzystwo !! :D
ja go wymiotłem, jak powiedziałem żeby dawał kasę :D
GeKo - Nie 31 Maj, 2009

Michool_vt Windykator :devil: