Anonymous - Pią 01 Sty, 2010 Martin-powinno Ci sie spodobac-moje ziomy
martin.h - Pią 01 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
Martin-powinno Ci sie spodobac-moje ziomy
Nie jest źle, ale muszę przesłuchać całej płyty, tymbardziej po takim opisie na ich stronie:
Cytat:
W muzyce zespołu słychać inspiracje i fascynacje muzyką psychodeliczną lat 60 i 70-tych (Pink Floyd, The Velvet Underground, The Jimi Hendrix Experience)
Czyli moje klimaty Anonymous - Pią 01 Sty, 2010 Miałem ich płyte,niestety zaginęła gdzies wiec musisz szukac w necie.
Posłuchaj jeszcze tego- http://www.myspace.com/manescape ,tez moi kolesie,jakos badziej mi podchodzą niz Kosci,mimo ze tez troche mulą... martin.h - Pią 01 Sty, 2010 Wcale nie mulą, jest dobrze Czekam na jakiś koncert na Śląsku.martin.h - Pią 01 Sty, 2010 To teraz trochę klasyki
The Smashing Pumpkins - Disarm
martin.h - Sob 02 Sty, 2010 Genialna piosenka
Bat For Lashes Moon & Moon
martin.h - Wto 05 Sty, 2010 The White Stripes - Fell In Love With A Girl
KonradMK - Śro 06 Sty, 2010 znalazłem kompromis między Majkiem a Martinem, jest West Coast i jest gitara.
PS dobry kolo na tej desce...
KonradMK - Czw 07 Sty, 2010 no i jeśli ma być gitara to nie może zabraknąć
martin.h - Czw 07 Sty, 2010
Takie oldskoolowe, podoba mi się martin.h - Czw 07 Sty, 2010 Trochę instrumentalnej psychodelii:
The Dead Weather - 3 Birds
martin.h - Czw 07 Sty, 2010 Bardzo cenię Jacka White'a i lubię jego wszystkie kapele, ale The Dead Weather miażdży The White Stripes i The Raconteurs.
The Dead Weather "Outside"
Bart - Pią 08 Sty, 2010 martin.h - Pią 08 Sty, 2010 Dobre bart martin.h - Pią 08 Sty, 2010 Trochę spokojniej i klimatycznie: