HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
Vlodarsky - Wto 02 Lut, 2010
KonradMK napisał/a:
pod tym względem to tak
a poza tym niech spróbuje szczęścia może się okaże, że od 5 lat gość kopie w piwnicy w metalowy słup piszczelem a pięściami rozbija cegły ade - Wto 02 Lut, 2010 KonradMK - Wto 02 Lut, 2010 ten kolo waży ledwo ponad 100kg więc nie ma o czym mówić. durna walkaVlodarsky - Wto 02 Lut, 2010 no to Pudziana chyba tak nie przytrzyma KonradMK - Śro 03 Lut, 2010 nie ma opcji.Kamilbike - Pią 05 Lut, 2010 Co do Slaya i brania przez niego dopingu. Zeby cos osiagnac w sportach silowych trzeba kluc dupe, chyba ze ktos ma mega organizm, ale tacy trafiaja sie raz na xxxxx.
Jesli chodzi o Walke Pudziana z Polakiem sumo, mysle ze Pudzian by pozamiatal. Jest napewno silniejszy i duzo szybszy.k-mart - Pią 05 Lut, 2010 Kamil, ile razy w tyg trenujesz?Kamilbike - Pią 05 Lut, 2010 Ziom nie wiem czy pytasz na powaznie czy sobie znow jaja robisz. Jesli na powaznie to 4 x silowo + 2 razy cardio. Nienawidze biegac ale moja polowica mnie wyciaga biezniek-mart - Pią 05 Lut, 2010 Chyba Ty sobie jaja robisz, ja bym sie nie odwazyl robic jaj z Ciebie.
Ja tylko w zimie i na wiosne trenuje, gdy jest cieplo nie moge sie zmobilizowac.
Ale generalnie 5x w tyg, tylko silowo Misiek_lbn - Nie 07 Lut, 2010 12 rund Adamka, ładnie było !!
fajnie że wygrana, przeciwnik mnie wkurzał
dobranoc anjas - Nie 07 Lut, 2010 Dziękuję Sharx. Chciałem sobie o 9.00 obejrzeć powtórkę... saxorulez - Nie 07 Lut, 2010 a ja zapomnaiłem o walce fydi - Nie 07 Lut, 2010 była awantura?Misiek_lbn - Nie 07 Lut, 2010
Cytat:
Dziękuję Sharx. Chciałem sobie o 9.00 obejrzeć powtórkę...
nie ma za co
sory M - Nie 07 Lut, 2010 Mnie w nocy obudziła dzidzia, no trudno, wlaczam sobie tv, patrze co jest a tu 11-sta runda Adamek bije jakiegos Murzyna. To obejrzałem sobie