To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Upalanie 2010 - luźne pogaduchy

zefir - Pon 26 Lip, 2010

u nas 2 razy doszedlem typeR do 2zl z groszem na jednym kolku, obiekty w lesie miszcz, ale tak jak mowie dziurawe:))) no i sie krowy pasły :) ))

jak sie leci rajdowa to looz ale autem na codzien srednio:)))

gosc evo 10 ujebal dokladke na tych betonowych plytach mimo seryjnego zawiasu.

wasq - Pon 26 Lip, 2010

bo mial seryjny :P :P sa miejsca gdzie trzeba sobie opisac albo pilot/pasazer musi to zapamietac :) miejscami dalo sie dobrze po polu ciac a mijescami byla dziura tuz przy plytach

jak my latalismy zamknelismy wszytkto otasmowalismy ludzmi obstawilismy bylo okolo 15 ludzi w terenie i pilnowali :)

w lesie na jednej prostej 4 juz zapinalem (czyli 170-180) ale juz sie balem :P wasko a zakret 90 stopni zblizal sie nie ublaganie :)

musze w klatke zainwestowac :) to wzrosnie niesmiertelnosc o pare procent :D

ps.moze jakies Hothatchowe upalanie w Nowym Miescie ???

jarek-malopolska - Pią 06 Sie, 2010

Może kolegów z Krakowa zainteresuje.. ;)
Właśnie wróciłem spod Carrefour na Zakopiance i takiej akcji Policji już dawno nie widziałem, zablokowane wszystkie wyjazdy z parkingówi kierowanie wszystkich do jednego wyjazdu, gdzie odbywało się badanie jak na stacji diagnostycznej, leciał dowód za dowodem, za wszystko, braki: gaśnicy,trójkąta, oświetlenia, z niski bieżnik, trapezy/naciagi na felgach, głośność wydechu (oczywiście na słuch o_O )itp, itd innymi słowy nawet gdyby przyjechać salonówką i tak by coś znaleźli... Akcja trwała od 23:00 do.. jak wyjeżdzałem o 1:30 to jeszcze z 1/4 parkingu aut była w tym driftowozy :D
Najlepsze jest to, że skrót z całej akcji będzie można oglądnąć na TVP Kraków (zapewne w programie "Jedź Bezpiecznie) w którym to już była kiedyś podobna akcja policji tylko, że na Bora ;)

Barejka - Pią 06 Sie, 2010

jarek-malopolsk, a Tobie nie zabrali? Ja bym zostawil auto i wrocil po nie nad ranem. Mimo braku przegladu mnie taka akcja na C.argo niedawno minela :D
jarek-malopolska - Pią 06 Sie, 2010

hehe nie zabrali, na szczeście w saxo był nie założony wydech i pojechałem z kolegą ;)
PGmaster - Pią 06 Sie, 2010

Tez mialem wczoraj kontrole na c.argo. Sie policjant przyjebal ze na halogenach jezdze... A ze to doswietlanie zakretow wlaczone to ciezko bylo przetlumaczyc.
jarek-malopolska - Sob 07 Sie, 2010

PGmaster napisał/a:
Sie policjant pomylony ze na halogenach jezdze... A ze to doswietlanie zakretow wlaczone to ciezko bylo przetlumaczyc.

:rotfl:

Jaco - Sob 07 Sie, 2010

jarek-malopolsk napisał/a:
Może kolegów z Krakowa zainteresuje.. ;)
Właśnie wróciłem spod Carrefour na Zakopiance i takiej akcji Policji już dawno nie widziałem, zablokowane wszystkie wyjazdy z parkingówi kierowanie wszystkich do jednego wyjazdu, gdzie odbywało się badanie jak na stacji diagnostycznej, leciał dowód za dowodem, za wszystko, braki: gaśnicy,trójkąta, oświetlenia, z niski bieżnik, trapezy/naciagi na felgach, głośność wydechu (oczywiście na słuch o_O )itp, itd innymi słowy nawet gdyby przyjechać salonówką i tak by coś znaleźli... Akcja trwała od 23:00 do.. jak wyjeżdzałem o 1:30 to jeszcze z 1/4 parkingu aut była w tym driftowozy :D
Najlepsze jest to, że skrót z całej akcji będzie można oglądnąć na TVP Kraków (zapewne w programie "Jedź Bezpiecznie) w którym to już była kiedyś podobna akcja policji tylko, że na Bora ;)

Hehe akurat byłem na szkoleniu w Krakowie i miałem jechac tam z kolegą, mówił ze wyjechał o 3 rano jak już policja się zwinęła :) z tego co opowiadał to masakra, kolejka jak po węgiel i trzepanie każdego, żeby tylko mandacik wlepić... :wall:

Anonymous - Sob 07 Sie, 2010

Śmieszą mnie te durne akcje :D A najlepszy jest ten policjant z jedź bezpiecznie wyższy stopniem <lol2>

Ja wczoraj troche polatałem. VTS lekko zrobiony 2 długości - ale oszczędzam skrzynie...
Ciekawszy jednak był pojedynek ze 160KM civem jajem na maks odelżonym.
Z tym że on na r888. Na starcie koleś 1,5-2 długości przedemną. Potem go dochodziłęm cały czas...
Czas chyba pomyśleć nad jakimś semi-slickiem...

ade - Nie 08 Sie, 2010

wybieras sie ktos dzisiaj po 20 do szarowa na placyk??
Kamilbike - Pon 09 Sie, 2010

Barejka mnie capneli jakies 2 tyg temu na C. Sprawdzali kazdego, ale tylko i wylacznie trojkat, gasnica. Chlopaki wypytali co i jak w wozie porobione a na koniec polecial tekst "to Pan pokaze jak to przyspiesza". Tyle ze na zatoczce dalej staly dwa motocykle policyjne :]
Barejka - Pon 09 Sie, 2010

Kamilbike, bylo im pokazac jak to przyspiesza do 50 km/h :]
Koto - Wto 10 Sie, 2010

http://www.tvp.pl/krakow/...chodowe/2332760

To ta akcja z piątku?
Hahaha, mega zajawka, pojeździc po rondzie :lol2: czy nie nagrali wszystkiego?

matt - Wto 10 Sie, 2010

ade napisał/a:
wybieras sie ktos dzisiaj po 20 do szarowa na placyk??

coś więcej bo nie znam miejscówki a dziś chce przepalić rajdówkę bo bida z 2 tygodnie stoi to może się tam przejadę

matt - Wto 10 Sie, 2010

Koto, mogłem Cię widzieć w sobotę koło 16 na ślimaku z głównej w stronę granicy?