HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
anjas - Śro 04 Sie, 2010 OK, to może jednak okaże się, że troche nas będzie
[drugie miejsce też mi pasuje ]206 Gti - Śro 04 Sie, 2010
anjas napisał/a:
anjas - Śro 04 Sie, 2010 ok, to kto jeszcze będzie? mikan - Śro 04 Sie, 2010 byłem dzisiaj w kartarenie i niestety w czwartek i piątek mają imprezy całodzienne więc będzie zamknięteanjas - Śro 04 Sie, 2010
mikan napisał/a:
byłem dzisiaj w kartarenie i niestety w czwartek i piątek mają imprezy całodzienne więc będzie zamknięte
Jesteś kartingowcem czy ubekiem???
kto cię nasłał? Putin czy Palikot?
My chcemy gokartów, my chcemy gokartów!
Jeeeszczeee Polskaaa nie zgineeełaaa...!
Módlmy się za tych, którzy chcą nas pozbawić gokartów!
Nie zgadzamy się na przeniesienie terminu, będziemy go pilnować przez całą dobę!
Ubecy, antykartingowcy i służący Putina precz!mikan - Śro 04 Sie, 2010 ale przenosiny terminu zrobimy ze wszystkimy możliwymi honorami i modlitwą na ustachBad-i - Śro 04 Sie, 2010
mikan napisał/a:
ale przenosiny terminu zrobimy ze wszystkimy możliwymi honorami i modlitwą na ustach
kto bedzie mial karta z krzyzem ??mikan - Śro 04 Sie, 2010 oczywiście z tymi imprezami w Kartarenie żartowałem Anonymous - Śro 04 Sie, 2010 No to jedziemy we 4 jak chcecie dziewczyny - więc do jutra - andrew ma rację
MIKAN jedziemy gokarty jutro Anonymous - Śro 04 Sie, 2010 III Eliminacja 5/08/2010 w KartArena
No to jedziemy we 4 jak chcecie dziewczyny - więc do jutra - andrew ma rację
MIKAN jedziemy gokarty jutro
yupi!
206 Gti - Czw 05 Sie, 2010 nie dam rady w morde kompaneAnonymous - Czw 05 Sie, 2010
206 Gti napisał/a:
nie dam rady w morde kompane
wiedziałem
kurde ja też mogę mieć problem, bo na 14 30 oddaje auto na serwis i powiedzieli,że 4-5h a dziś musze odebrac
wyślę sms czy bede czy nie koło 19anjas - Czw 05 Sie, 2010 najwyżej pościgamy się z mikanem
ważne, że punkty wchodzą do klasyfikacji generalnej Anonymous - Czw 05 Sie, 2010 ale tylko 1 i 2