anjas - Śro 04 Sie, 2010 mi też bardzo nie podoba się pomysł z podwyżką VAT.
Moim zdaniem niewiele to da i zrobi gospodarce więcej złego niż dobrego.
Niestety wybory zbyt blisko i PO brakuje jajec, żeby zrobić konkretne cięcia wydatków.206 Gti - Śro 04 Sie, 2010 Co się działo w materiale o drogach ?Marek23 - Śro 04 Sie, 2010
CHRZANEK napisał/a:
No dzieje się źle i może patrząc na to co się dzieje na krakowskim przedmieściu powinniśmy wyjść przed sejm i protestowac przeciwko podniesieniu podatków - może się uda
Dokładnie tak. Ale prosciej pisac na facebooku,ze mohery cos tam wyrabiaja. Tez mnie to smieszy,ale mam wazniejsze sprawy na glowie niz zajmowanie sie ta glupota. A zaznaczam,ze moje zycie nie jest zbyt powazne Vlodarsky - Śro 04 Sie, 2010
tylko czemu Komora do Łomianek przenieśli ? eeejjjj !!!!! to jest niesmaczne !!!!!!!Anonymous - Śro 04 Sie, 2010 tralalalalatralala
Bart - Śro 04 Sie, 2010 Rasputin - Śro 04 Sie, 2010 Przecie to demokracja jest właśnie !!
Mariusz na prezydenta
Bad-i - Czw 05 Sie, 2010
x 100000000000 albo i wiecejQukie - Czw 05 Sie, 2010 Ja osobiście uważam, że powinna tam wpaść policja w pełnej gotowości bojowej tak jak to robią w przypadku zamieszek i rozgonić te naćpane staruchyBart - Czw 05 Sie, 2010 bizon - Czw 05 Sie, 2010 lol
Anonymous - Czw 05 Sie, 2010
bart napisał/a:
No cóż... musiałem tam być... dla tej wspaniałej atmosferyMarek23 - Czw 05 Sie, 2010 Nie ma to jak zając lud głupotami,by odciągnąc uwagę od poważnych spraw.anjas - Czw 05 Sie, 2010
Marek23 napisał/a:
Nie ma to jak zając lud głupotami,by odciągnąc uwagę od poważnych spraw.
Dokładnie!
Problem w tym, że to PIS strzelił sobie w kolanko tą akcją z krzyżem, bo teraz na tym skupiają się media a nie np. na temacie podatków.
No chyba, że to wcale nie PIS podsycał do akcji z krzyżem tylko jest to prowokacja żydowsko-platformerska. Aferałowie, przebrani za babcie (zgodnie z polityką dezinformacji) sami stoją pod krzyżem, krzyczą, odmawiają egzorcyzmy i tańczą a prawdziwy PIS'owski elektorat nie ma z tym nic wspólnego.Loko - Czw 05 Sie, 2010 Akcja z krzyżem to jest celowa polityka dezinformacji prowadzona przez PO