Nie wiem co jest tego przyczyną, ale zrażasz do siebie ludzi Maciek
+1
+1Bad-i - Sob 15 Sty, 2011
M napisał/a:
Natomiast groźby pod moim adresem to już Art. 190. § 1
Z całym szacunkiem Maciek, ale zanim zaczniesz wyjeżdżac z paragrafami to najpierw pokaż te niby "groźby" !!!!!!qbus - Sob 15 Sty, 2011
Cytat:
Chodzi mi o To ze prosiłęm zeby wysłał na inny adres... To TĘPY JAN!! wysłał na adres podany w allegro.
Normalne... 75% rzeczy ktore kupuje chce zeby szly na inny adres niz ten z allegro, nie wiem czy polowa sprzedawcow w ogole czyta ta maile.k-mart - Sob 15 Sty, 2011 Z ogromnym szacunkiem tak wielkim ze az padam na kolana, ile mozna o gownie pisac?
Gdy pisze to Bart, jest to przynajmniej smieszne, ale jemu zabroniliscie.
AndreXsi byl smieszny oraz piotrek106, ale im tez zaboniliscie.
+1bizon - Nie 16 Sty, 2011 http://www.euroislam.pl/i...opis-po-polsku/Barejka - Nie 16 Sty, 2011 jak o gownach mowa, marszalkowska pozdrawia
M - Nie 16 Sty, 2011 Polskie średniowieczne bydłoBarejka - Nie 16 Sty, 2011
M napisał/a:
Polskie średniowieczne bydło
+Konrad - Nie 16 Sty, 2011 k-mart - Nie 16 Sty, 2011 +
p.s. zauwazylem, ze ludzie nie czuja sie zobowiazani do sprzatania psich gowien gdy jest snieg. strasznie mnie to w.k.urwia.
Aha Morton: tym razem dno.Vlodarsky - Pon 17 Sty, 2011
Barejka napisał/a:
jak o gownach mowa, marszalkowska pozdrawia
jak ludzie wychodzą z okolicznych dyskotek (dyskoteki zlokalizowane przy Marszałkowskiej, Placu Piłsudzkiego, Nowego Światu) czasem mają takie ciśnienie, że gdzieś muszą postawić swój klocek... to obrzydliwe, ale nie każdy ma ze sobą łopatkę.
Szok jaki syf...
Też bym chciał mieć psa... ale raz - mieszkam w bloku , dwa nie wiem czy bym potrafił dbać o niego należycie. Mam takie obawy więc nie biorę psa... a ludzie jednak najpierw biorą, a później mają w dupie.iQ - Czw 27 Sty, 2011 Co za dzien, wszystko dzisiaj idzie pod wiatr na dodatek w hundzie przestal dzialac abs a jutro mam przeglad o 8:00 Janusz - Czw 27 Sty, 2011
iQ napisał/a:
na dodatek w hundzie przestal dzialac ab
nie możliwe !! to jest jakiś spisek, honda się nie psuje !!GeKo - Czw 27 Sty, 2011 iQ, w koncu poczujesz co to jest łamać furę z lewej do winkla iQ - Czw 27 Sty, 2011 GeKo, tutaj bez lewej sie wchodzi bokiem bo taki lod jest
Co do "awarii" do kontrolka zgasla po paru kilometrach a abs znow dziala