prawie warszawiacy, jak kej mart i bart Greg - Sob 26 Mar, 2011 Widziałem dziś identyczną na Niepodległości, też na stalówkach blachy też z końcówką "C", akurat zawracałem i nie mogłem za nią pojechać, ale w międzyczasie sprawdziłem numery bo miałem zapisane te Twoje - niestety to nie ta. Barejka - Sob 26 Mar, 2011 Greg, pewnie widziales blachy BI ...... tez taka ostatnio widzialem kolo ronda onz, juz mialem wyplacac latare, dobrze ze na blachy spojrzalem Bart - Sob 26 Mar, 2011 jesteście wszyscy tacy bohaterscy!anjas - Sob 26 Mar, 2011 a myślicie, że gdyby ktoś jeździł akurat tym skradzionym egzemplarzem to robiłby to na właściwych blachach?M - Sob 26 Mar, 2011
anjas napisał/a:
a myślicie, że gdyby ktoś jeździł akurat tym skradzionym egzemplarzem to robiłby to na właściwych blachach?
no tak przecież blach nie można ot tak podmieniać?!
Anonymous - Sob 26 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Swoja droga fajnie by bylo takie auto cala oznakować - troche pozniej by sie zdziwili.....
Nie wiem na jakiej zasadzie ale chyba Subaru ma jakies DNA
Land Raover coś takiego wprowadził, kradzież samochodów spadła o prawie 100% - oznakowanych jest 100 elementów nr VIN - dodatkowo jest certyfikat na wszystkie.
Co do kradzieży .... sporo "chlopaków" wyszło z więzienia w ostatnim czasie i niestety wzięli się do pracy - jedyne jak komuś zależy na bezpieczeństwie samochodu i trzyma go np. po domem jest montaż "swojego" niezależnego zabezpieczenia, bo cała reszta to chuj.
Mojego kumpla tacie zajebali Accorda 2011 w ok 20min w biały dzień w Wilanowie pod Knajpą o godz. 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!Greg - Sob 26 Mar, 2011 W czasach, gdy większośc ludzi klasyfikuje się do kategorii "idiota" wszystkiego można się spodziewać. Mojemu znajomemu też rąbneli sprzęt i ot tak sobie nim jeździli przez jakiś czas, więc...
Widziałem czerwoną na blachach WY.Vlodarsky - Pon 28 Mar, 2011
Marcel napisał/a:
np. po domem jest montaż "swojego" niezależnego zabezpieczenia, bo cała reszta to ch.uj.
i to akurat prawda... słyszałem o tym, że po montażu alarmu sobie niektórzy znaczą jakoś samochód. Nikomu nie można ufać Anonymous - Pon 28 Mar, 2011 ja po wczorajszej akcji z wybitą szybą postanowiłem ze bede zostawiał auto na parkingu strzezonym gdy wyjezdzam do pracy.
Ma ktos jakis patent na zaznaczenie felg??Myslałem o zanaczeniu punktakiem albo cos w tym styluBart - Pon 28 Mar, 2011 może od wewnątrz jakieś znaki farbą widoczną tylko w UV?Rasputin - Pon 28 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
zanaczeniu punktakiem
Ja bym 5kg Grzesiem każdą zaznaczył Punktakiem moze być słabo widoczne
I do tego jeszcze jedno ramię nad ciął Powinno styknąć.Anonymous - Pon 28 Mar, 2011
Rasputin napisał/a:
rabarbar napisał/a:
zanaczeniu punktakiem
Ja bym 5kg Grzesiem każdą zaznaczył Punktakiem moze być słabo widoczne
I do tego jeszcze jedno ramię nad ciął Powinno styknąć.
to se zaznacz wasq - Pon 28 Mar, 2011 [quote="Marcel"]
Bad-i napisał/a:
Mojego kumpla tacie pomylony Accorda 2011 w ok 20min w biały dzień w Wilanowie pod Knajpą o godz. 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to witaj w klubie jakas pieprzona moda na accordy
mojemu kumplowi drugi raz zwineli accorda tym raziem sie niestety udalo (jakies poltora tygodnia temu)Jakarti - Wto 29 Mar, 2011 uzytkownikowi naszego forum tez ukradli jakis czas temu accorda. wyjechal z garazu na wilanowie..