To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - UWAGA - SKRADZIONA MAZDA 3 MPS

Michał - Sob 26 Mar, 2011

Cytat:
HETBEK

prawie warszawiacy, jak kej mart i bart :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Greg - Sob 26 Mar, 2011

Widziałem dziś identyczną na Niepodległości, też na stalówkach blachy też z końcówką "C", akurat zawracałem i nie mogłem za nią pojechać, ale w międzyczasie sprawdziłem numery bo miałem zapisane te Twoje - niestety to nie ta. :/
Barejka - Sob 26 Mar, 2011

Greg, pewnie widziales blachy BI ...... tez taka ostatnio widzialem kolo ronda onz, juz mialem wyplacac latare, dobrze ze na blachy spojrzalem :D
Bart - Sob 26 Mar, 2011

jesteście wszyscy tacy bohaterscy!
anjas - Sob 26 Mar, 2011

a myślicie, że gdyby ktoś jeździł akurat tym skradzionym egzemplarzem to robiłby to na właściwych blachach?
M - Sob 26 Mar, 2011

anjas napisał/a:
a myślicie, że gdyby ktoś jeździł akurat tym skradzionym egzemplarzem to robiłby to na właściwych blachach?

no tak przecież blach nie można ot tak podmieniać?!
:rotfl: :rotfl:

Anonymous - Sob 26 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:

Swoja droga fajnie by bylo takie auto cala oznakować - troche pozniej by sie zdziwili.....
Nie wiem na jakiej zasadzie ale chyba Subaru ma jakies DNA

Land Raover coś takiego wprowadził, kradzież samochodów spadła o prawie 100% - oznakowanych jest 100 elementów nr VIN - dodatkowo jest certyfikat na wszystkie.

Co do kradzieży .... sporo "chlopaków" wyszło z więzienia w ostatnim czasie i niestety wzięli się do pracy - jedyne jak komuś zależy na bezpieczeństwie samochodu i trzyma go np. po domem jest montaż "swojego" niezależnego zabezpieczenia, bo cała reszta to chuj.

Mojego kumpla tacie zajebali Accorda 2011 w ok 20min w biały dzień w Wilanowie pod Knajpą o godz. 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Greg - Sob 26 Mar, 2011

W czasach, gdy większośc ludzi klasyfikuje się do kategorii "idiota" wszystkiego można się spodziewać. Mojemu znajomemu też rąbneli sprzęt i ot tak sobie nim jeździli przez jakiś czas, więc...

Widziałem czerwoną na blachach WY.

Vlodarsky - Pon 28 Mar, 2011

Marcel napisał/a:
np. po domem jest montaż "swojego" niezależnego zabezpieczenia, bo cała reszta to ch.uj.

i to akurat prawda... słyszałem o tym, że po montażu alarmu sobie niektórzy znaczą jakoś samochód. Nikomu nie można ufać :/

Anonymous - Pon 28 Mar, 2011

ja po wczorajszej akcji z wybitą szybą postanowiłem ze bede zostawiał auto na parkingu strzezonym gdy wyjezdzam do pracy.
Ma ktos jakis patent na zaznaczenie felg??Myslałem o zanaczeniu punktakiem albo cos w tym stylu

Bart - Pon 28 Mar, 2011

może od wewnątrz jakieś znaki farbą widoczną tylko w UV?
Rasputin - Pon 28 Mar, 2011

rabarbar napisał/a:
zanaczeniu punktakiem

Ja bym 5kg Grzesiem każdą zaznaczył ;D Punktakiem moze być słabo widoczne :lol2:
I do tego jeszcze jedno ramię nad ciął :faja: Powinno styknąć.

Anonymous - Pon 28 Mar, 2011

Rasputin napisał/a:
rabarbar napisał/a:
zanaczeniu punktakiem

Ja bym 5kg Grzesiem każdą zaznaczył ;D Punktakiem moze być słabo widoczne :lol2:
I do tego jeszcze jedno ramię nad ciął :faja: Powinno styknąć.

to se zaznacz ;D

wasq - Pon 28 Mar, 2011

[quote="Marcel"]
Bad-i napisał/a:

Mojego kumpla tacie pomylony Accorda 2011 w ok 20min w biały dzień w Wilanowie pod Knajpą o godz. 14!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to witaj w klubie jakas pieprzona moda na accordy

mojemu kumplowi drugi raz zwineli accorda tym raziem sie niestety udalo (jakies poltora tygodnia temu)

Jakarti - Wto 29 Mar, 2011

uzytkownikowi naszego forum tez ukradli jakis czas temu accorda. wyjechal z garazu na wilanowie..