Marek23 - Śro 29 Cze, 2011 Na tym filmiku z Baranem nie wyglądą żeby wolno jechał, więc trochę mnie dziwi miejsce jakie zajął Kurde, chyba jednak top 20 to opór jeździ w takim razie...qbus - Śro 29 Cze, 2011
106 napisał/a:
ostatnio byl grzesiek dachowski... wchodze w newsa zeby zobaczyc
co powie przed bochemia... a tu.... nowy pilot HYHYHY
faktycznie... troche dziwne... dawałem Grześkowi kartki do pacenota na Karkonoskim(pokazywał, mega rozbudowany opis, stąd mu zabrakło) dużo poopowiadał ale raczej wynikało z tego że dobrze im się współpracuje... się okaże... kolejną rzeczą jest to że Przemek Zawada często wsiada do rajdówki wraz ze swoim sponsorem.qbica - Śro 27 Lip, 2011
bylem, widziałem, zapier...a godnie matt - Śro 27 Lip, 2011 qbica, gdzei te testy były?korek171 - Śro 27 Lip, 2011
matt napisał/a:
gdzei te testy były?
Coś mi to podjeżdża okolicamy zeszłorocznej wisły, ale to takie luźne skojarzenie terenówGeKo - Śro 27 Lip, 2011 Jak dla mnie to są Zamarski Marek23 - Śro 27 Lip, 2011 Cieszyn, pytałem w Rallye TechnologyKoto - Śro 27 Lip, 2011 Rajdową w Zamarskach tam widzę.GeKo - Śro 27 Lip, 2011 he he, mostek i płyty zdradziły miejsce qbica - Śro 27 Lip, 2011
Jaka porywająca muzyka, ciekawy czy na koniec filmu sie z nią ożenił faldzip - Śro 03 Sie, 2011
qbus napisał/a:
Sołowczyc zrobił piękną niespodziankę, wsiada w Fieste S2000 1.6T
czyli RRC
a Kuzaj tez niespodzianke zrobil - nie jedzie korek171 - Śro 03 Sie, 2011
qbus napisał/a:
Sołowczyc zrobił piękną niespodziankę, wsiada w Fieste S2000 1.6T
A niby to jaka niespodzianka- od początku jak m-sport powiedział, że fiesta rrc bedzie miała debiut w Polsce to pomyślałem - tylko sołowow. Ma się kasę, to się bawi.... rajdowce jeb.ane faldzip - Pią 05 Sie, 2011 Kajto skrzynie popsul, Buffier na pocz wklepal 10s wurcom, ale na os2 Grzyb wzial odwet i jest tylko 1.5s za Buffierem. Chuchała 7. aktualnie