Ojjj tak ja też!Jakarti - Śro 02 Maj, 2012 Martin,
Wczoraj na tvp2 byl "trzeci" z kondratem
Co myslisz?
mi sie spodobal martin.h - Śro 02 Maj, 2012 Widziałem Ciekawe psychologiczne kino M - Śro 02 Maj, 2012 Ja odświeżyłem ostatnio klasyki i polecam (jeśli ktoś lub te klimaty)
Akira (1988) http://www.filmweb.pl/film/Akira-1988-31865 Akcja rozgrywa się w przyszłości w Tokio i opowiada o przygodach Kanedy, dowódcy gangu motocyklowego i jego przyjaciół. Jeden z nich - Tetsuo - zostaje porwany przez wojsko, które pragnie go użyć przy tajnym projekcie o nazwie Akira. Kaneda postanawia ruszyć mu na ratunek, ale Tetsuo nie jest już tym samym człowiekiem. Po doświadczeniach, które na nim przeprowadzono, zyskał on olbrzymią moc, która może zniszczyć całe miasto.
[/i]bizon - Śro 02 Maj, 2012 akira i ghost in the shell M - Śro 02 Maj, 2012 +zylionzefir - Śro 02 Maj, 2012 klasyka!wiktoch - Śro 02 Maj, 2012
bizon napisał/a:
akira i ghost in the shell
o tak!!Jakarti - Czw 03 Maj, 2012 Pierwsze slysze
To jakas dlugometrazowa wersja trojki drombo? M - Czw 03 Maj, 2012
Jakarti napisał/a:
Pierwsze slysze
To jakas dlugometrazowa wersja trojki drombo?
Bluźnisz... GeKo - Czw 03 Maj, 2012
M napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Pierwsze slysze
To jakas dlugometrazowa wersja trojki drombo?
Bluźnisz...
I błądziszmi - Pią 04 Maj, 2012
M napisał/a:
polecam
Akira (1988)
M napisał/a:
auto: Civic SiR
bizon napisał/a:
akira i ghost in the shell
bizon napisał/a:
auto: rdzivic
zefir napisał/a:
klasyka!
zefir napisał/a:
auto: Honda Civic FN1
wiktoch napisał/a:
o tak!!
wiktoch napisał/a:
auto: Mazda MX-5 NB
Bart - Pią 04 Maj, 2012 zefir - Pią 04 Maj, 2012 ogarne Ci robote u Rutkowskiego albo w CSI!bizon - Pią 04 Maj, 2012 mi, zrobiles analize, ze monk by sie nie powstydzil. musiales dlugo na kiblu siedziec