Jak znajdę to wkleję - czytałem fajny artykuł na temat tego jak to jest z odpoczywaniem w weekend. Ogólnie to jak nie masz silnej woli, żeby powiedzieć - ja nie melanżuję to płyniesz cały czas. A spirala się nakręca cały czas samoistnie
agreee !!
poszukaj, chętnie poczytam
Cytat:
chodzi o to zeby lazic na imprezy czy cos tylko zeby przy okazji nie wypijac litra wódy
o tak, wlasnie o to chodzi Vlodarsky - Nie 15 Sty, 2012 Panowie SPORT temat o chudnięciu i zdrowiu sobie załóżcie Yarko - Nie 15 Sty, 2012 Panowie ale macie problem, wystarczy podjąć męską decyzję - nie piję.
Czytanie prac naukowych Wam w tym nie pomoże.GeKo - Nie 15 Sty, 2012
was79 napisał/a:
hah mam pierwszy sukces - w tym tygodniu 3 km na basenie + wczoraj 4 godz napinania na nartach - od początku roku: - 4 kg
Za szybko zefir - Nie 15 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
Panowie ale macie problem, wystarczy podjąć męską decyzję - nie piję.
Czytanie prac naukowych Wam w tym nie pomoże.
sorry menszczyzno Yarko - Nie 15 Sty, 2012
zefir napisał/a:
Yarko napisał/a:
Panowie ale macie problem, wystarczy podjąć męską decyzję - nie piję.
Czytanie prac naukowych Wam w tym nie pomoże.
sorry menszczyzno
?
zefir, Twoje życie, Twój wybór
źle się czujesz, wiesz jaka jest tego przyczyna to działaj, przecież nikt za Ciebie tego nie zrobi ziom zefir - Nie 15 Sty, 2012 stary mega sie unosisz
prowadzimy luzne rozmowy na temat zdrowego zywienia, to ze tak sie czuje glownym powodem jest to ze od ponad miesiaca tyram nawet do 13h dziennie, lacznie z sobota i nawet niedzielami ( tak jak dzisiaj) i odzywiam sie tez raczej slabo.
dlatego plan jest zeby sie za siebie wziasc i pewne kwestie ograniczyc, bo od przyszlego tygodnia wracam do normalnego trybu pracy Bart - Nie 15 Sty, 2012 Yarko aka Mr. Perfect kubas - Nie 15 Sty, 2012
Bart napisał/a:
Yarko aka Mr. Perfect
Czy to oznacza że muszę oddać swój tytuł ? Czy nadać Yarko tytuł viceKubasa ? Vlodarsky - Nie 15 Sty, 2012 Ja proponuje wam jednak zrobić temat o chorobach wenerycznych i innych... a ten zamykam bo to miał być o sporcie.was79 - Wto 17 Sty, 2012 sport to zdrowie, nie ma totamto - Bjoergen rywalka Justysi:
M - Wto 17 Sty, 2012 Ale jaki musi robić handjob kosmita - Wto 17 Sty, 2012
was79 napisał/a:
sport to zdrowie
ale nie zawodowy Vlodarsky - Nie 15 Kwi, 2012 Moje trzecie bieganie w tym sezonie
http://www.endomondo.com/...WVsaW5lOmZhbHNlpP - Pon 16 Kwi, 2012 20km? i ty chciałeś ze mną biec??