HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
roj - Pią 16 Wrz, 2011 no jak będzie jakiś lepszy grill to można zrobić tak lepszy piknik.
coś mi się wydaje, że będzie doping dla naszych że mogą rumaki spłoszyć EmerytRs2 - Sob 17 Wrz, 2011 M okrągła??
mam dużego grilla, ale nie chce się dodatkowo zajmować grillem.
wolę przekładać opony
ogólnie nie lepiej 2 "jednorazówki" ??Bonczek - Sob 17 Wrz, 2011 Weż grill`a ja Ci koła poprzekładam EmerytRs2 - Sob 17 Wrz, 2011 odpuście z tym dużym grillem chyba że macie jak zabrać.
bonczek nie lubię łądować pod dach, teraz będę musiał jakoś sprytniej.
już ostatnio koło weszło na pas pasażera i trzymało go, uniemożliwiając zapięcie pasów.EmerytRs2 - Pon 19 Wrz, 2011 myśleliście nad oponami, jak pogoda?
nie wiem co zabrać
slicki avon które na radomiu w słonecznej pogodzie i nie najniższej temp zaczęły dopiero kleić od min 3 kółka? z jednego w sumie odkleja się bieżnik przy rancie, więc i tak jest do przełożenia.
stare opony z 2004 roku, (para przy ograniczniku bieżnika, poszłaby na tył)
a przód na lekkim bieżniku.
lub suma kombinacji z toyo r1r
ew dwa pół slicki od Keneta, w stanie na zabicie, nie wiem ile sie uda na nich przejechać póki ich fizycznie nie będę miał w ręku.
M wiesz jak będzie wyglądała trasa na ułęży? (długosć, ilość mniej więcej zakrętów)PiTT - Pon 19 Wrz, 2011 ja myślałem... jadę na drogowych Michalinach z 2003r. bo tylko takie mam EmerytRs2 - Pon 19 Wrz, 2011 PiTT, nie chciałbym popsuć wszystkich kompeltów opon, ale to chyba koniec sezonu jeżeli chodzi o twardy jak kamień slick Avon-a.
jeżeli dostałbym sznsze pojechanie conajmiej 2 przejazdów pod rząd w ułęży to bym je dogrzał. a sztuczne bujania na pasie startowym jest troche bez sensu, bo nabijam km żeby nagrzać opony.
kurcze jakby mi ktoś pożyczył komplet jakiś sensownych felg do clio. to bym zapakował na zabicie te stare smieci na których kupiłem clio.
lub zarzucił na zabicie federalki od keneta, i dwie lepsze sztuki "śmieci"roj - Pon 19 Wrz, 2011 trasa będzie pod stangi ustawiona czyli.. 1/4
a tak poważnie to przecież widziałeś, trasa pewnie tak czy tak około 4 km i obstawiam, że od 11tej-12tej już pewnie będziesz mógł i trzy albo cztery kółka z rzędu robić bo nie będzie ruchu. Pierwszą godzinę, dwie pewnie będą kolejki do startu chociaż myślę, że do tej bez instruktorów wcale nie będzie dużo osób.
Bierz r1r na drogę i zapoznawcze kółka a sliki na kolejne i pewnie będzie ok.pum - Pon 19 Wrz, 2011 Re050 na droge i zapoznanie/deszcz. Januszowe federale na prawdziwa jazde bo na radomiu ich nie dobilem. Ogolnie mam wolne miejsce.M - Pon 19 Wrz, 2011 Skad wyjezdzasz? :#roj - Pon 19 Wrz, 2011 zróbmy może listy na oglądare żeby było wiadomo co i jak.
No name deklaruje, że bierze betę, ja się mogę z nim zabrać więc jeszcze dwa miejsca są.
i jedno u Puma jak widać
kto jedzie?EmerytRs2 - Pon 19 Wrz, 2011 ja biorę bonczka na pokład (weź ze sobą proszę podnośnik i klucz do kół )
tylko nie wiem co z oponami.roj - Pon 19 Wrz, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ja biorę bonczka na pokład (weź ze sobą proszę podnośnik i klucz do kół )