HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż
roj - Nie 30 Paź, 2011
Kamill napisał/a:
Jechałem z Roj-em i całkiem fajnie ogarnia auto, czasy mieliśmy podobne.
dzięki za miłe słowa ale było raczej słabo, poprawa była dopiero jak przejechałem się z Lejkiem na prawym i zrobiło mi się wstyd, że jeżdżę tak wolno dwa ostatnie kółka poszły lepiej. Ale impreza git.
stare bmw.. robi robotę! roj - Nie 30 Paź, 2011 Yarko, r8 mistrz, jeszcze raz dzięki za dil. pierwszy raz jechałem i moim zdaniem r1r (hehe, tez Ci znane) są dwa poziomy przyczepności niżej.pum - Nie 30 Paź, 2011
nie ma to tamto... mistrz przy pracy M - Nie 30 Paź, 2011 wpisujcie czasy jakie mieliscie. Na koniec czerwone evo trzepnelo 3.05Yarko - Nie 30 Paź, 2011
pumfkp napisał/a:
nie ma to tamto... mistrz przy pracy
te ślady to od kółek podnośnika pum - Nie 30 Paź, 2011 Bonczek - Nie 30 Paź, 2011 Znowu zmieniał koła tylko? roj - Nie 30 Paź, 2011
pumfkp napisał/a:
nie ma to tamto... mistrz przy pracy
mam na tel. kilka takich sesji
z naszych to Lejek strasznie wybatożył czasowo. Szkoda, że nie było Puma albo Keneta bo te wyścigowce jeżdżo na tyle dobrze i równo, że byłby dobry punkt odniesienia.
Ale na wcale nie wolnej próbie 120 konnym peżo łooooiiiiił.. mnie na ponad 6 sekudn Lejek - Nie 30 Paź, 2011
Przejechałem się tym autem na prawym i stwierdziłem, że muszę coś u siebie ogarnąć bo w porównaniu z clio to mój pug się w ogóle nie napędza.... Takze nie wiedziałem ze to taka przepaść... Anonymous - Nie 30 Paź, 2011
Przejechałem się tym autem na prawym i stwierdziłem, że muszę coś u siebie ogarnąć bo w porównaniu z clio to mój pug się w ogóle nie napędza.... Takze nie wiedziałem ze to taka przepaść...
Barej Ci uturbi Lejek - Nie 30 Paź, 2011
roj napisał/a:
Ale na wcale nie wolnej próbie 120 konnym peżo łooooiiiiił..
Roj, raz na rok to i kura pierdnie Nie powtórzyłem już tego czasu więc można uznać go za nie aktualny, powtarzalny mój czas to 3:27Barejka - Nie 30 Paź, 2011 Czesio, pierdol sie!!Lejek - Nie 30 Paź, 2011
Przejechałem się tym autem na prawym i stwierdziłem, że muszę coś u siebie ogarnąć bo w porównaniu z clio to mój pug się w ogóle nie napędza.... Takze nie wiedziałem ze to taka przepaść...
Barej Ci uturbi
Chyba nie bardzo jest sens finansowy, przypominam jak do tej pory to max budżetowy sprzęt... Bardziej jestem za dawca z jakiegos GTI6 albo Xsary...roj - Nie 30 Paź, 2011
Lejek napisał/a:
Nie powtórzyłem już tego czasu więc można uznać go za nie aktualny, powtarzalny mój czas to 3:27
stary, miałeś 3:28 ze mną na pasażera, jak leciałeś szeroko zakręty i jeszcze zhamowałes do zera jak nie wydało na podkowie.EmerytRs2 - Nie 30 Paź, 2011 lejeksalta!! i jego ziom też ja ziomem jechałem...
łoszzzzzz karwa....3 razy zieleń i opony w 1 przejeździe. (fotel zwykły, pasy też, ale zaparty twardo siedzę, ale z nikim nie boję sie jeździć wiec sobie myślę pomylony leci sobie !! )
akurat foto jest z naprawy odelżenia.
ja mam zmierzone potwierdzone 3.30.5
miałem 2.29.00 ale nie będę się upierał
opony mi sie skończyły one były kiepskie przy 120 były drgania na kierze. przy 160 robiło się kiepsko
nie mogę wygrać z zawiasem, w tym setupie odpowiada mi szybka sekwencja zakretów.(no nichoya nie moge tego ustawić poprawnie z oponą)
Grega pug misztrz !