To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż

roj - Nie 30 Paź, 2011

Kamill napisał/a:

Jechałem z Roj-em i całkiem fajnie ogarnia auto, czasy mieliśmy podobne.

dzięki za miłe słowa ale było raczej słabo, poprawa była dopiero jak przejechałem się z Lejkiem na prawym i zrobiło mi się wstyd, że jeżdżę tak wolno :] dwa ostatnie kółka poszły lepiej. Ale impreza git.
stare bmw.. robi robotę! :]

roj - Nie 30 Paź, 2011

Yarko, r8 mistrz, jeszcze raz dzięki za dil. pierwszy raz jechałem i moim zdaniem r1r (hehe, tez Ci znane) są dwa poziomy przyczepności niżej.
pum - Nie 30 Paź, 2011

nie ma to tamto... mistrz przy pracy ;D

M - Nie 30 Paź, 2011

wpisujcie czasy jakie mieliscie. Na koniec czerwone evo trzepnelo 3.05
Yarko - Nie 30 Paź, 2011

pumfkp napisał/a:
nie ma to tamto... mistrz przy pracy

te ślady to od kółek podnośnika ;D

pum - Nie 30 Paź, 2011

:rotfl:
Bonczek - Nie 30 Paź, 2011

Znowu zmieniał koła tylko? :P
roj - Nie 30 Paź, 2011

pumfkp napisał/a:

mam na tel. kilka takich sesji :rotfl:

z naszych to Lejek strasznie wybatożył czasowo. Szkoda, że nie było Puma albo Keneta bo te wyścigowce jeżdżo na tyle dobrze i równo, że byłby dobry punkt odniesienia.
Ale na wcale nie wolnej próbie 120 konnym peżo łooooiiiiił.. mnie na ponad 6 sekudn :D

Lejek - Nie 30 Paź, 2011

pumfkp napisał/a:
Obrazek

Przejechałem się tym autem na prawym i stwierdziłem, że muszę coś u siebie ogarnąć bo w porównaniu z clio to mój pug się w ogóle nie napędza.... Takze nie wiedziałem ze to taka przepaść... o_O

Anonymous - Nie 30 Paź, 2011

Lejek napisał/a:
Obrazek

Przejechałem się tym autem na prawym i stwierdziłem, że muszę coś u siebie ogarnąć bo w porównaniu z clio to mój pug się w ogóle nie napędza.... Takze nie wiedziałem ze to taka przepaść... o_O

Barej Ci uturbi :rotfl:

Lejek - Nie 30 Paź, 2011

roj napisał/a:
Ale na wcale nie wolnej próbie 120 konnym peżo łooooiiiiił..

Roj, raz na rok to i kura pierdnie :) Nie powtórzyłem już tego czasu więc można uznać go za nie aktualny, powtarzalny mój czas to 3:27

Barejka - Nie 30 Paź, 2011

Czesio, pierdol sie!!
Lejek - Nie 30 Paź, 2011

Czesio napisał/a:
Lejek napisał/a:
Obrazek

Barej Ci uturbi :rotfl:

Chyba nie bardzo jest sens finansowy, przypominam jak do tej pory to max budżetowy sprzęt... Bardziej jestem za dawca z jakiegos GTI6 albo Xsary...

roj - Nie 30 Paź, 2011

Lejek napisał/a:
Nie powtórzyłem już tego czasu więc można uznać go za nie aktualny, powtarzalny mój czas to 3:27

stary, miałeś 3:28 ze mną na pasażera, jak leciałeś szeroko zakręty i jeszcze zhamowałes do zera jak nie wydało na podkowie.

EmerytRs2 - Nie 30 Paź, 2011

lejeksalta!! i jego ziom też ja ziomem jechałem...

łoszzzzzz karwa....3 razy zieleń i opony w 1 przejeździe. (fotel zwykły, pasy też, ale zaparty twardo siedzę, ale z nikim nie boję sie jeździć wiec sobie myślę pomylony leci sobie !! :] )

akurat foto jest z naprawy :D odelżenia.

ja mam zmierzone potwierdzone 3.30.5
miałem 2.29.00 ale nie będę się upierał :P
opony mi sie skończyły one były kiepskie przy 120 były drgania na kierze. przy 160 robiło się kiepsko
nie mogę wygrać z zawiasem, w tym setupie odpowiada mi szybka sekwencja zakretów.(no nichoya nie moge tego ustawić poprawnie z oponą)
Grega pug misztrz !

Dziękuję WSzystkim Za Mega dobrą zabawę