HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Jakarti - Wto 11 Paź, 2011 system glosowania jest faktycznie wadliwy ale to juz nie nasz problem.
sie zobaczy Rasuptin wkrótce.Jacek - Wto 11 Paź, 2011 PieQt - Wto 11 Paź, 2011 a mozecie zapytac ortganizatora, ktory punkt regulaminu pozwala na ingeerncje w glosowanie
p.s. glosowalem tez duzo na ruda (tak w stosunku 3:1) ciekawe czy im tez usuneliEmerytRs2 - Wto 11 Paź, 2011 jedziemy z nimi !!
wpadamy pod siedzibę renault polska i na.kur.wia.my marchewami !!EmerytRs2 - Wto 11 Paź, 2011 PieQt, tak ale ile.... to nie mozliwe, pamietam jak ruda stała, a cosię działo w piątek sobotę... też klikali na masę.
mój pomysł jest mega, może mało kulturalny ale w przekazie wyśmienity pP - Wto 11 Paź, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
wpadamy pod siedzibę renault polska i na.kur.wia.my marchewami !!
a oni zacierając ręcę myślą: ale klientów przyjechało, na bank połowa się zaraz popsujePieQt - Wto 11 Paź, 2011 jak Jaka dostał 600 to jej koło 200 wstukałem - robiłem tak z myślą o ewentualnej zadymie, żeby powiedzieć, że oni też tak mają Bonczek - Wto 11 Paź, 2011 Mistrz anjas - Wto 11 Paź, 2011
PieQt napisał/a:
jak Jaka dostał 600 to jej koło 200 wstukałem - robiłem tak z myślą o ewentualnej zadymie, żeby powiedzieć, że oni też tak mają
dobra dobra, pewnie poruchać chciałeś PieQt - Wto 11 Paź, 2011 jasne 2 w 1, klikasz i niby ruchasz ... a ty sobie zwal konia nogami, to i poruchasz i potańczysz Jakarti - Śro 12 Paź, 2011 jak tam? odpisali cos ? bo widziałem, ze zmienił się tytuł Rasputin - Śro 12 Paź, 2011 Mojego komenta z prośbą o wycofanie filmiku nie zamieścili. Cenzura jak z minionej epoki.
Wysłałem tez dwie wiadomości z prośbą wyjaśnienia całej sytuacji i też nic.
Tu jest Polska nie elegancja Francja.... Michał - Śro 12 Paź, 2011 Panowie, nie przesadzacie troszeczkę ?
Jak każdy klikał po 500 votów to było OK i nikt tego nie krytykował.
Jak nie odpisują na maile i skasowali x-głosów to już jest blee i nie dobrze.
Filmu nie krytykuje bo wydaje mi sie prawie najlepszy z całego tego szasju.Jakarti - Śro 12 Paź, 2011 no ale filmik wisi caly czas wiec tez go nie usuneli Jakarti - Śro 12 Paź, 2011
Michał napisał/a:
Panowie, nie przesadzacie troszeczkę ?
z czym przesadzamy.
przeciez nikt nie mowi, ze ma tam byc 10 000 glosow.. prosze Cię. ale mysle, ze 500 jakos uzbieralismy. Rasputę poprosil tylko o wyjasnienie na podstawie czego usuneli glosy - nie mamy problemu z tym, ze je usuneli bo takie 500 glosow z jednego kompa oczywiscie jest niezgodne z zasadami
podsumowujac
- niefajnie, ze nie odpisuja na pytanie
- chyba skasowali tych glosow ciut za duzo