M - Pon 29 Kwi, 2013 Majku po czym rozpoznajesz chujowa plyte glowna - nie jestem na czasie wiec nie wiemanjas - Pon 29 Kwi, 2013 a karta gtx 660?Michał - Pon 29 Kwi, 2013
2 miejsca na pamięci
mosfetu nie są chłodzone
słaby radiator na czipsecie
mało ( chyba ) usbków
google 5 sek - płyta do zastosowań biurowych. Zastosowanai biurowe a gry to chyba coś nie tak
nie czytałem jeszcze testów ale stawiam flaszke ze raczej słabiznaMichał - Pon 29 Kwi, 2013 gtx 660 dobra, ale w twoim przypadku to jest bezsens kupować .Nie logiczne to jestanjas - Pon 29 Kwi, 2013 wszystko juz pozmienialem przez telefon anjas - Pon 29 Kwi, 2013 w toku negocjacji stanęło na:
Intel i5 3330
Gigabyte B75 - podobno lepsza niż ten shit w bazowej wersji
1TB twardego
DDR 8GB (2x4)
Geforce GTX 660 2GB
Supercichy zasilacz Tacens 650W
SSD 60GB
Lepiej niż bazowa wersja?
Musiałem trochę ugiąć nogi, bo te części, które wrzuciłeś Majkul są już w większości nieprodukowane. Mogłem je kupić na alledrogo ale musiałbym chyba sam skręcać. A tak to mogę mieć kompa na jutro, poskładanego, poinstalowanego itp. (nie chce mi się tego robić)
Czekam na ostateczną wycenę, zobaczymy ile wyjdzie.PiTT - Pon 29 Kwi, 2013
anjas napisał/a:
danke, wlasnie gadam z typem
i jak negocjacje? anjas - Śro 01 Maj, 2013 Majkul,
znasz jakis darmowy albo niedrogi soft do domowej obrobki wideo? (pocięcie filmu, jakis ekran tytułowy, etc.)PiTT - Śro 01 Maj, 2013 youtube M - Śro 01 Maj, 2013 Microsoft Movie Maker mi - Czw 02 Maj, 2013 VirtualDubMichał - Czw 02 Maj, 2013 Generalnie kazdy darmowy progs do obrobki jest jak twoj komp - szajsowaty
Ostatnio natomiast wyszedl lightworks - cos co MOZE byc dobre ale nie musi, nie sprawdzalem jeszcze .
http://www.lwks.com/ wez sprawdz, sam jestem ciekaw jak to chodzi.
Plecy ogoloneanjas - Czw 02 Maj, 2013
Michał napisał/a:
Generalnie kazdy darmowy progs do obrobki jest jak twoj komp - szajsowaty
karwa, w ryj dać mogę, dać! Na razie chodzi jak burza
Michał napisał/a:
http://www.lwks.com/ wez sprawdz, sam jestem ciekaw jak to chodzi.
danke, sprawdzę, pobawię się w weekend.
Michał napisał/a:
Plecy ogolone
Greg - Sob 04 Maj, 2013 Ja złożyłem niedawno fajnego kompa na miniITX, jest malutki (mniejszy niż Xbox360) i pięknie śmiga. i3 3225, jakaś płyta Gigabyte, 8GB RAM, 2TB HDD i lata na jabłkowym systemie. Michał - Sob 04 Maj, 2013 Wow, super!!!!