To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

Kenet - Wto 03 Sty, 2012

Apeluję, Wyrazów to mega ujeby! Ja nie będę leciał 250 kilometrów żeby jeździć na 2gim biegu po ujebach.
Anonymous - Wto 03 Sty, 2012

Rozumiem,ja tam jezdze bo mam małe jajeczka i Ułęża sie boje
zefir - Wto 03 Sty, 2012

rabarbar , jest przepasc pomiedzy wyrazowem i radomiem jesli chodzi o jakosc ;)
choc tu i tu jezdze na 2 biegu :D

Anonymous - Wto 03 Sty, 2012

Ale na wyrazów mam stosunkowo niedaleko,zresztą chuy z wyrazowem.jak jest cisnienie na duze prędkosci i ostrą walke to jeszcze raz zaproponuje AB Cup na Bednarach koło Poznania.Będziecie mogli 5 bieg zapiąć,a konkurencja najmocniejsza w Polsce
Kenet - Śro 04 Sty, 2012

To nie chodzi tylko o Ułęż, ale jeździłem na Wyrazowie i po godzinie miałem już w sumie dość. Po lotnisku mogę nakurwiać cały dzień non stop, to samo po Kielcach.
Rasputin - Śro 04 Sty, 2012

Czy Rasta już odebrał puchar? Bo 13 stron a on jeszcze nie zabrał głosu. Pewniak :faja:
Swoją droga ciekaw jestem czy do żyje momentu gdy Morsa pokona jakakolwiek fura...oczywiście od nas z forum(nie dot.Kubasa) :]

roj - Śro 04 Sty, 2012

Rasputin napisał/a:
Swoją droga ciekaw jestem czy do żyje momentu gdy Morsa pokona jakakolwiek fura...

zobaczymy czy Miniac będzie wpadał ;)

Anonymous - Śro 04 Sty, 2012

roj napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Swoją droga ciekaw jestem czy do żyje momentu gdy Morsa pokona jakakolwiek fura...

zobaczymy czy Miniac będzie wpadał ;)

Miniac'ów będzie kilka ;) ale ten oryginalny tylko jeden...czerwony :)

pum - Śro 04 Sty, 2012

roj napisał/a:
zobaczymy czy Miniac będzie wpadał

raczej CZYM

Rasputin - Śro 04 Sty, 2012

Dobrze,że moc to nie wszystko... :]
roj - Śro 04 Sty, 2012

czym też ale mini na Radomiu było szybsze od morsa a w Poznaniu miał bardzo spoko czas niestety nie ma jak porównać bo Rasta jeszcze nie zawitał. tym bardziej, że mini też może parę kuni dostać nie wiadomo kiedy :] no a evo to wiadomo, że się troszku odpycha..
M - Śro 04 Sty, 2012

rabarbar napisał/a:
Rozumiem,ja tam jezdze bo mam małe jajeczka i Ułęża sie boje

Rabar nic sie nie boj to jest najbezpieczniejszy obiekt na jakim mialem okazje upalac.

Teraz plan jest taki - termin na ulez zawsze sie jakis znajdzie i gdzies sie wcisniemy. Zalezy nam na kielcach i poznaniu a pod to zrobimy sobie uleze.
Kubasie kiedy planowane jest oddanie dluzszego toru w bydzi? To by byla wisienka.

Anonymous - Śro 04 Sty, 2012

uspokoiłes mnie ;-)
Info o Olesnicy mam tylko z tego forum http://www.srtw.pl/viewforum.php?f=24
Jak trzeba bedzie moge sie dowiedziec wiecej ale czy jest sens,przyjedzie ze 3 osoby

mi - Śro 04 Sty, 2012

...a ja sobie tak czytam i czytam... Wszystko fajnie, może kiedyś nawet podjadę na oglądarę, ale podział na klasy... Hmmm... No niby spox, niby do 1.6, ponad 1.6, turbo jest ok, ale pod warunkiem, że:
a) nie ma żadnego downsizingowego silnika wśród startujących (a nie ma jak sądzę)
b) sprecyzujemy rozdział koło 1.6 litra. Widzę tu bardziej 1588 lub 1589 niż 1600...

kubas - Śro 04 Sty, 2012

gaydek nie będzie zadowolony ;D