ade - Wto 06 Mar, 2012 jak ma być do skręcania to mx5 albo e36 sedan/coupe
compact ma słabszą trakcje..
a tak naprawdę to jak już kilka osób wspominało nie ma sensu kupować nic innego niż m3... 3,0 anglik + przekładka może się zmieścić w budżet, auto na suchym ma trakcje prawie jak 4x4, serią niszczysz prawie wszystko:]
mx5 jest idealne po to żeby zrozumieć, że idealnym autem jest m3:Dmichool_vt - Wto 06 Mar, 2012 ade, nie mąć, decyzja podjeta
przeanalizowałem bmw-challenge, kupilem nawet gazete bmwtrends (nie polecam, nawet na rozpalke sie nie nada) i wyszlo, ze dla mnie, najrozsądniejszy wydaje sie seryjne 323ti compact, jako ze nie chce grzebac w totalnych struclach typu e30, a takie e36 jeszcze znajde rozsadnie ulepione, no
edit. wiem, ze bede tego żałował KarQ - Wto 06 Mar, 2012 Nie będziesz, będziesz yebał jak ziomek Cześka michool_vt - Wto 06 Mar, 2012
KarQ napisał/a:
Nie będziesz, będziesz yebał jak ziomek Cześka
żone też?Anonymous - Wto 06 Mar, 2012 bmw nie będziesz załował,co innego gdybys kupił leona...CHRZANEK - Wto 06 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
dla mnie, najrozsądniejszy wydaje sie seryjne 323ti compact,
Super wybór.
Wg mnie same zalety:
1) Jest MOC
2) Jest RWD
3) Compact jest hatchbackiem z mocnym silnikiem - hothatch.
Sam mam zajawkę na compacta z R6, moze być swap 2,5 192KMmichool_vt - Wto 06 Mar, 2012 w zasadzie po tych dwoch wypowiedziach moznaby zamknąć temat,
ale chciałbym jeszcze troche sie 'pokoniować' nad tematem Rasputin - Wto 06 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
KarQ napisał/a:
Nie będziesz, będziesz yebał jak ziomek Cześka
żone też?
Nie tylko swoją Anonymous - Wto 06 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
w zasadzie po tych dwoch wypowiedziach moznaby zamknąć temat,
ale chciałbym jeszcze troche sie 'pokoniować' nad tematem
masz juz cos upatrzonego?michool_vt - Wto 06 Mar, 2012 rabarbar, koniuje sie puki co, bo chyba nic z zabawki w tym roku nie bedzie
pojawiła sie opcja dobrego zainwestowania zachomikowanych $, poza tym pare drobiazgow do mieszkania jeszcze potrzebne & nie jestem szejkiem,
kredytu nie wezme (pierdziele splacanie 2x tyle , wiec albo cos wykombinuje albo trza chomikowac od nowa i next year polowac na fur
gdyby nie powyzsze, jechałbym po tą jajecznice z poprzedniej strony KarQ - Wto 06 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
żone też?
Cytat:
Nie tylko swoją
Otóż to.Bart - Wto 06 Mar, 2012
michool_vt napisał/a:
gdyby nie powyzsze, jechałbym po tą jajecznice z poprzedniej strony
rzuć no jakieś konkrety - to jest 323ti?
Z compactów to mnie by się widział 325ti E46 nox - Wto 06 Mar, 2012
Bart napisał/a:
michool_vt napisał/a:
gdyby nie powyzsze, jechałbym po tą jajecznice z poprzedniej strony
rzuć no jakieś konkrety - to jest 323ti?
Z compactów to mnie by się widział 325ti E46
o oooo !michool_vt - Wto 06 Mar, 2012
Bart napisał/a:
to jest 323ti?
tak, biore pod uwage tylko 2,5 lytra pojemnosci
e46 ładniejsze, ale drozsze i jeszcze ciezszenox - Wto 06 Mar, 2012 michool jak nie bierzesz to daj znac co to za 325ti ?