Tak więc złożyłem kolejne zamówienie - 04.11.2012 o 19:35
"Wysyłka na bieżąco
Oznacza to, że opony są dostępne na naszym magazynie i zostaną wysłane nie później niż w ciągu 24h od złożenia zamówienia. Kliknij, aby dowiedzieć się więcej."
Jak na razie zamówienie dalej jest "w realizacji".
Zobaczymy jak pójdzie tym razem
Chyba powinniście coś zrobić z tymi 24h, ani razu nie miałem wysłanych opon w przeciągu 24h od złożenia zamówienia Mimo, że przy każdych było to napisane..
Paczka wysłana o 9 rano następnego dnia, także po niecałych 14h od zamówienia Dziś będzie u Ciebie.
to zwracam honor
Sugerowałem się, że na waszej stronie w statusie było dalej "w realizacji".
No to czekam na paczkę siema - Śro 07 Lis, 2012 Polecam tego Kubasa! kubas - Śro 07 Lis, 2012 wojtek - Śro 07 Lis, 2012 ej, a co to jest "Gratis - Continental" ?
" Uniroyal MS Plus 66 185/60R15 84 T
Cena za szt. z VAT: 217 PLN Ilość: 4 Łączna cena z VAT: 868 PLN
Gratis - Continental
Cena za szt. z VAT: 0 PLN Ilość: 1 Łączna cena z VAT: 0 PLN"kubas - Śro 07 Lis, 2012 hmm prawdopodobnie powinieneś dostać jeszcze jakiś zimowy pakiet kosmetyków continentala zefir - Śro 07 Lis, 2012 dostales moje PW?kubas - Śro 07 Lis, 2012 tak zaraz się zabiore za nie wojtek - Śro 07 Lis, 2012
kubas napisał/a:
hmm prawdopodobnie powinieneś dostać jeszcze jakiś zimowy pakiet kosmetyków continentala
Kosmetyki okazały się workami na opony
No ale w końcu doszły, więc klient zadowolony Vlodarsky - Śro 07 Lis, 2012 drugi raz kupiłem opony u najszybszego kierowcy okolic Bydgoszczy ! Polecam tego sprzedawcę. Drogi w ch.u.j oszust i złodziej, ale wszystko było na czas w bardzo dobrej cenie jak zwykle wojtek - Czw 08 Lis, 2012 Również polecam. Żanet Kaleta.kubas - Czw 08 Lis, 2012
Vlodarsky napisał/a:
drugi raz kupiłem opony u najszybszego kierowcy okolic Bydgoszczy ! Polecam tego sprzedawcę. Drogi w ch.u.j oszust i złodziej, ale wszystko było na czas w bardzo dobrej cenie jak zwykle
miło mnie to słyszeć Panie Prezesie Kamill - Czw 08 Lis, 2012 Kubas szukam zimówek do suva 225/60/17, jak zawsze w dobrej cenie, suv jest nowy więc tez opony przydało by się żeby nie były nalewki Okolice 500zł max 600.Niemy - Czw 08 Lis, 2012 Ja także szczerze polecam!
Cena mistrz, wysyłka mistrz!
Niemy - Nie 02 Gru, 2012 Polecam sprzedawcę po raz kolejny!!Kamill - Nie 02 Gru, 2012 A i ja polecam, możliwe że będę miał wkrótce bardzo podobne zamówienie jeszcze raz