Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
Pirania - Pon 17 Cze, 2013 zapewne za jaki¶ czas minie na nie moda tak jak na sushiKamill - Pon 17 Cze, 2013
Pirania napisał/a:
zapewne za jaki¶ czas minie na nie moda tak jak na sushi
Nie sa drogie i za 20zł można się niezłe naje¶ć, więc my¶lę ze zostanie jako alternatywa co¶ pomiędzy kebabem, a normaln± knajp± z pełnym obiadem.
Sushi bylo modne dopóki było drogie i elitarne, pozniej jak zaczęli to w żabce w chłodniach po 10zł sprzedawać to jakos przestali sie wszyscy tym podniecać.M - Pon 17 Cze, 2013 teraz bedzie moda na grochowke i schabowe Pirania - Pon 17 Cze, 2013 o kurna, to jak będzie moda na schabowego z kapustO to Rasta w końcu stanie się modnym hipsterem... Muzykant - Pon 17 Cze, 2013
Pirania napisał/a:
Obawiam się, że Barn z aktualnymi cenami może przegrać z konkurencj± rosn±ca jak grzyby po deszczu. Dobrze, że jest jaki¶ wybór
Mysle ze jednak ma szanse sie utrzymac jak jakosc nie spadnie, jak narazie number one dla mnie, bobby niby fajnie ale jednak to nie to, soul food bus ktorym wszyscy sie podniecaja niczym specjalnym mnie nie zaskoczyl...zefir - Pon 17 Cze, 2013
Pirania napisał/a:
o kurna, to jak będzie moda na schabowego z kapustO to Rasta w końcu stanie się modnym hipsterem...
jakby sprzedawali domowe schabowe, ziemniaczki i kapuste młoda lub mizerie, to by byla zajebioza
mysle ze takie hambuksy staly sie alteranatywa nawet do Burger Kinga i McD czy nawet pizzerii , wiem ze to inny rodzaj jedzenia , ale jak patrze po swoich znajomych to wola isc na hambuksa niz na pizze jak kiedys.Yarko - Pon 17 Cze, 2013 a ja bym zjadł dobre żeberka BBQ, jest w Wawie jakie¶ godne polecenia miejsce ?Jakarti - Pon 17 Cze, 2013 osobiscie bardzo lubię żeberka Jeffsa ale co kto lubi
w pon i wtorki maja na nie promo!Kamill - Pon 17 Cze, 2013
Jakarti napisał/a:
osobiscie bardzo lubię żeberka Jeffsa ale co kto lubi
w pon i wtorki maja na nie promo!
Potwierdzam, promocja długi czas nadawał tygodniowy rytm naszym firmowym lunchom pP - Pon 17 Cze, 2013
Kamill napisał/a:
Potwierdzam, promocja długi czas nadawał tygodniowy rytm naszym firmowym lunchom
nam bardziej pasuje czwartek, gdzie w jefie jest 2 driny w cenie 1, 2 pifka w cenie 1, 2 lufy w cenie 1 itd. itpQukie - Wto 18 Cze, 2013
zefir napisał/a:
Pirania napisał/a:
o kurna, to jak będzie moda na schabowego z kapustO to Rasta w końcu stanie się modnym hipsterem...
jakby sprzedawali domowe schabowe, ziemniaczki i kapuste młoda lub mizerie, to by byla zajebioza
mysle ze takie hambuksy staly sie alteranatywa nawet do Burger Kinga i McD czy nawet pizzerii , wiem ze to inny rodzaj jedzenia , ale jak patrze po swoich znajomych to wola isc na hambuksa niz na pizze jak kiedys.
Ja tam mogę i¶ć na hambuksa, a potem na pizze roj - Nie 14 Lip, 2013 na wilanowie przy pętli, w tym budynku będ±cym kopi± poczty otworzyli taste burger.
co prawda na leżakach hipsteriada ale może ja tak trafiłem tylko
burger spoko, co prawda sos jaki¶ czosnkowy mi tam nie do końca pasował w klasycznym czisie (19 pln) ale mięso niezłe, bardzo dobrze wysmażone, różowe w ¶rodku, soczyste.
Do spróbowania. Otwarte w weekendy do 24.
50 metrów dalej przez parking jest pizzeria wilanovo (czy co¶ takiego). naprawdę niezła pizza! co prawda cenowo bez sensu bo peperoni za 32 pln a można zje¶ć dwie samemu.
Ale na piwko i przegryzkę jest ok. Piwko 8 zł, otwarte niby do 23 ale byłem do 0:30 mniej więcej i nikt gazem pieprzowym nie wyganiał.
Chociaż dla samego smaku pizzy jedynie Bella Napoli PiTT - Pon 15 Lip, 2013 byłem i polecam, na serio pyszny burger
może nie jest ogromny, ale za to smaczny
swoj± drog± obok jest wielki parking na którym można zrobić spocik roj - Pon 15 Lip, 2013 a dla tych co akurat nie maj± jak dojechać, 150 metrów dalej jest stojak veturillo Jakarti - Wto 16 Lip, 2013 to jest po stronie mcdonalda czy na przeciwko, po stronie palacu?