To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2013

GeKo - Nie 14 Kwi, 2013

Ale o tym chyba wiedzą wszyscy, kto ma odrobinę talentu a tych jest wielu i ma środki na treningi ma wyniki. Wyjątkiem jest tu Oleksowicz, Ruta, Kościuszko. Jest kasa ale wyników nigdy nie bedzie.
Mick - Nie 14 Kwi, 2013

No to Sieman dał czadu :) Przewaga może nie największa bo zaledwie 5 sekund ale 1 miejsce w generali w końcu jest!! WIELKIE GRATULACJE!

w Pucharze, widziałem kilka załóg odpadło - chociażby Szeje i Kurdyś (nie wiem w jakich okolicznościach). Wygrał Kubat również wielkie gratki - treningi z Perkusyjnymi coś dają ;)

Całość HotHatch również na mecie za co należą się Wam gratulacje - bo warunki drogowe do najłatwiejszych nie należały!
Chyba jedynie Fiat 500 nie dojechał z tego co kojarzę

GeKo - Nie 14 Kwi, 2013

?

Przecież rajd wygrał Kajto.

Mick - Nie 14 Kwi, 2013

GeKo napisał/a:
?

Przecież rajd wygrał Kajto.

dzisiejszy dzień Sieman ;)

Vlodarsky - Nie 14 Kwi, 2013

Gratuluję mety koledzy :)
layer - Nie 14 Kwi, 2013

Przygoda Kajtka. Gruba akcja, śnieżna banda w kwietniu zrobiła robotę :jupi:

rundi - Nie 14 Kwi, 2013

Mick napisał/a:
No to Sieman dał czadu :) Przewaga może nie największa bo zaledwie 5 sekund ale 1 miejsce w generali w końcu jest!! WIELKIE GRATULACJE!

w Pucharze, widziałem kilka załóg odpadło - chociażby Szeje i Kurdyś (nie wiem w jakich okolicznościach). Wygrał Kubat również wielkie gratki - treningi z Perkusyjnymi coś dają ;)

Całość HotHatch również na mecie za co należą się Wam gratulacje - bo warunki drogowe do najłatwiejszych nie należały!
Chyba jedynie Fiat 500 nie dojechał z tego co kojarzę

Abartha 500 pokonała półoś już w 3 minucie pierwszego Oesu :( - niestety na delikatnym podbiciu się ukręciła - tak więc tym razem kicha ale na Nadwiślańskim pewnie będzie lepiej ;)

106 - Nie 14 Kwi, 2013

ja juz w domu :)

2gie w klasie, 3 w N i jeden pkt. w generalce za 10te miejsce :jupi:

fajny rajd, swietne trasy i ciekawe warunki. 180 km/h na spadaniach pare razy bylo.
do 1go w klasie i 2 w N braklo zaledwie 1.8 sek ;)

kurdys ponoc panewka, szeja chyba sie o cos otarl.
rundi - szkoda pecha, reszcie gratuluje mety.... widzimy sie na nadwislanskim :)

qbus - Pon 15 Kwi, 2013

Cytat:
kurdys ponoc panewka

jak się później okazało... "panewka, przegub czy półoś co za różnica" ;)
jednak coś z napędem

mega rajd, nigdy chyba tak trudnego nie jechalem, z oponami mega hardcore na 1 petle dobralismy super na 2 chyba sie zbyt wystraszylismy, braklo pozniej motywacji i chyba siły stad takie straty... klasa 9 w tym roku jest mega mocna, popatrzcie sobie jakie czasy krecili Duda, Cieslak i Kurp... ten 3 wygral jadac na Profilu Tornado caly rajd i jednoczesnie jadac 2 rajd asfaltowy w zyciu :)

GeKo - Pon 15 Kwi, 2013

Czasy chyba takie, bo i konkurencja podczas tego rajdu była znacznie słabsza. (W sensie mniej mocnych fur), ale to chyba dobrze bo fajnie że do głosu dojdą drajwerzy szybcy a w słabszych furach. Jak Duda, Cieślak czy Wawrzyczek.
rundi - Pon 15 Kwi, 2013

Z racji naszej awarii miałem okazję obejrzeć RPP i kurcze Badi - jeździj , jeździj i jeszcze raz jeździj :) autko chyba fajne tylko musisz nawinąć nim dużo kilometrów czy to na rajdzie czy na testach ale jak sam pisałeś nie Ułęż czy coś takiego bo jazda bardzo asekuracyjna :(
Jak będziesz miał okazję załapać się na jakieś testy z kimś kto ma więcej doświadczenia i trochę pojeździć to myślę , że dużo Ci pomoże.
Bardzo fajnie się odnaleźli ludzie z RSMŚl jak Lesiak i Cieślak (obaj debiut w RPP ) - duży przeskok długości OS ale jak widać nie było to dla nich problemem mimo tak brudnego i trudnego rajdu :)

martin.h - Pon 15 Kwi, 2013

Carbontec zaprasza ;)

siema - Pon 15 Kwi, 2013

martin.h napisał/a:
Carbontec zaprasza

:ok:

106 - Pon 15 Kwi, 2013

nasze przejazdy :)

martin.h - Wto 16 Kwi, 2013

Znamy już szczegóły tegorocznej Wisły, najważniejsze to termin sobota-niedziela, pierwszy dzień w rejonach Skoczowa, drugi bliżej Istebnej, ale lecą też Ochaby. Park serwisowy na Zagroniu :)

http://rajdy.autoklub.pl/news/a-teraz-wisla,48531

Ma ktoś namiar na jakieś dobre noclegi w Ustroniu lub okolicach, ewentualnie możemy zorganizować grupowe spanie jeśli jest ktoś jeszcze chętny :)