GeKo - Nie 14 Kwi, 2013 Ale o tym chyba wiedzą wszyscy, kto ma odrobinę talentu a tych jest wielu i ma środki na treningi ma wyniki. Wyjątkiem jest tu Oleksowicz, Ruta, Kościuszko. Jest kasa ale wyników nigdy nie bedzie.Mick - Nie 14 Kwi, 2013 No to Sieman dał czadu Przewaga może nie największa bo zaledwie 5 sekund ale 1 miejsce w generali w końcu jest!! WIELKIE GRATULACJE!
w Pucharze, widziałem kilka załóg odpadło - chociażby Szeje i Kurdyś (nie wiem w jakich okolicznościach). Wygrał Kubat również wielkie gratki - treningi z Perkusyjnymi coś dają
Całość HotHatch również na mecie za co należą się Wam gratulacje - bo warunki drogowe do najłatwiejszych nie należały!
Chyba jedynie Fiat 500 nie dojechał z tego co kojarzęGeKo - Nie 14 Kwi, 2013 ?
Przecież rajd wygrał Kajto.Mick - Nie 14 Kwi, 2013
GeKo napisał/a:
?
Przecież rajd wygrał Kajto.
dzisiejszy dzień Sieman Vlodarsky - Nie 14 Kwi, 2013 Gratuluję mety koledzy layer - Nie 14 Kwi, 2013 Przygoda Kajtka. Gruba akcja, śnieżna banda w kwietniu zrobiła robotę
rundi - Nie 14 Kwi, 2013
Mick napisał/a:
No to Sieman dał czadu Przewaga może nie największa bo zaledwie 5 sekund ale 1 miejsce w generali w końcu jest!! WIELKIE GRATULACJE!
w Pucharze, widziałem kilka załóg odpadło - chociażby Szeje i Kurdyś (nie wiem w jakich okolicznościach). Wygrał Kubat również wielkie gratki - treningi z Perkusyjnymi coś dają
Całość HotHatch również na mecie za co należą się Wam gratulacje - bo warunki drogowe do najłatwiejszych nie należały!
Chyba jedynie Fiat 500 nie dojechał z tego co kojarzę
Abartha 500 pokonała półoś już w 3 minucie pierwszego Oesu - niestety na delikatnym podbiciu się ukręciła - tak więc tym razem kicha ale na Nadwiślańskim pewnie będzie lepiej 106 - Nie 14 Kwi, 2013 ja juz w domu
2gie w klasie, 3 w N i jeden pkt. w generalce za 10te miejsce
fajny rajd, swietne trasy i ciekawe warunki. 180 km/h na spadaniach pare razy bylo.
do 1go w klasie i 2 w N braklo zaledwie 1.8 sek
kurdys ponoc panewka, szeja chyba sie o cos otarl.
rundi - szkoda pecha, reszcie gratuluje mety.... widzimy sie na nadwislanskim qbus - Pon 15 Kwi, 2013
Cytat:
kurdys ponoc panewka
jak się później okazało... "panewka, przegub czy półoś co za różnica"
jednak coś z napędem
mega rajd, nigdy chyba tak trudnego nie jechalem, z oponami mega hardcore na 1 petle dobralismy super na 2 chyba sie zbyt wystraszylismy, braklo pozniej motywacji i chyba siły stad takie straty... klasa 9 w tym roku jest mega mocna, popatrzcie sobie jakie czasy krecili Duda, Cieslak i Kurp... ten 3 wygral jadac na Profilu Tornado caly rajd i jednoczesnie jadac 2 rajd asfaltowy w zyciu GeKo - Pon 15 Kwi, 2013 Czasy chyba takie, bo i konkurencja podczas tego rajdu była znacznie słabsza. (W sensie mniej mocnych fur), ale to chyba dobrze bo fajnie że do głosu dojdą drajwerzy szybcy a w słabszych furach. Jak Duda, Cieślak czy Wawrzyczek.rundi - Pon 15 Kwi, 2013 Z racji naszej awarii miałem okazję obejrzeć RPP i kurcze Badi - jeździj , jeździj i jeszcze raz jeździj autko chyba fajne tylko musisz nawinąć nim dużo kilometrów czy to na rajdzie czy na testach ale jak sam pisałeś nie Ułęż czy coś takiego bo jazda bardzo asekuracyjna
Jak będziesz miał okazję załapać się na jakieś testy z kimś kto ma więcej doświadczenia i trochę pojeździć to myślę , że dużo Ci pomoże.
Bardzo fajnie się odnaleźli ludzie z RSMŚl jak Lesiak i Cieślak (obaj debiut w RPP ) - duży przeskok długości OS ale jak widać nie było to dla nich problemem mimo tak brudnego i trudnego rajdu martin.h - Pon 15 Kwi, 2013 Carbontec zaprasza
siema - Pon 15 Kwi, 2013
martin.h napisał/a:
Carbontec zaprasza
106 - Pon 15 Kwi, 2013 nasze przejazdy :)
martin.h - Wto 16 Kwi, 2013 Znamy już szczegóły tegorocznej Wisły, najważniejsze to termin sobota-niedziela, pierwszy dzień w rejonach Skoczowa, drugi bliżej Istebnej, ale lecą też Ochaby. Park serwisowy na Zagroniu