Loko - Wto 09 Sty, 2007 Ostatnio się cialem z praktycznie identyczną mazdą, 323 czerwona, 5 drzwi, praktycznie takie samo ospoilerowanie tyle że miała jeszcze obrysówki , nie wiem jaki silnik miała ale spokojnie ją objechałem.saxorulez - Wto 09 Sty, 2007
Loko napisał/a:
obrysówki
co to jest?Loko - Wto 09 Sty, 2007 Generalnie to są lampki na takich nóżkach stosowane w tirach.
Ale jako tjuningowy gadzet często są montowane na zderzakach, nisko na ich bokach już bez nóżek tylko wbudowane w zderzak i to sobie świeci cały czas
Chyba w stanach niektóre auta mają to w serji ale nie jestem pewien.Grzesiek VTS - Wto 09 Sty, 2007 takie cos
Panie Łukaszu.
nawet w opisie obrysówki są wpisane jako element tuningu Dariano - Wto 09 Sty, 2007
Loko napisał/a:
Ostatnio się cialem z praktycznie identyczną mazdą, 323 czerwona, 5 drzwi, praktycznie takie samo ospoilerowanie tyle że miała jeszcze obrysówki , nie wiem jaki silnik miała ale spokojnie ją objechałem.
Zweryfikuje to niebawem napewno. Jesli chodzi o wyglad GTX to nie wiem czy rozni sie czymkolwiek od zwylklej 323
wiem jedno ze jego brat ma taka sama tylko nie serie tylko podkrecona podobno na 230KM i tym autem straaaasznie upokorzyl lokalnego kolege w boxsterze.
jak dla mnie GTX jest to bardzo ciekawe auto. Jest takie niepozorne
Mysle ze moze byc ciezko nawet z seria ale napewno to sprawdze Loko - Wto 09 Sty, 2007 JA miałem na myśli tą drugą którą wkleiłeś, nie gtx tylko tą czerwona 323f to się chyba nazywa.
[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 ]
I to właśnie do niej podobna byłą ta z którą się ciąłem, miała podobne dokłądki 2 wydechy itd, a mozę twój znajomy był na sylwestra gdzies w górach/albo w Krakowie? qbus - Wto 09 Sty, 2007 No to w imieniu znajomego:
Peugeot 205 GTI A6
Auto rozbite na Krakowskim 06, klatka IRECO Motorsport , system gaśniczy TOORA, kubły Bimarco Expert, 2 bezwypadkowa karoseria, 10 felg, medie, deszcze, dużo cześci.
Kontakt: Andrzej 508920403
Cena 4,3 tyś (do uzgodnienia)Marek23 - Śro 10 Sty, 2007
Dariano napisał/a:
Loko napisał/a:
Ostatnio się cialem z praktycznie identyczną mazdą, 323 czerwona, 5 drzwi, praktycznie takie samo ospoilerowanie tyle że miała jeszcze obrysówki , nie wiem jaki silnik miała ale spokojnie ją objechałem.
Zweryfikuje to niebawem napewno. Jesli chodzi o wyglad GTX to nie wiem czy rozni sie czymkolwiek od zwylklej 323
wiem jedno ze jego brat ma taka sama tylko nie serie tylko podkrecona podobno na 230KM i tym autem straaaasznie upokorzyl lokalnego kolege w boxsterze.
jak dla mnie GTX jest to bardzo ciekawe auto. Jest takie niepozorne
Mysle ze moze byc ciezko nawet z seria ale napewno to sprawdze
Bardzo awaryjny samochód. Jeden Strzał ze sprzęgła i nie ma 4wd. W serii wcale nie szybkie, jak podkręcone to tak, ale widziałem to w akcji na krętym i mój ówczesny kadett zawsze to łoił Loko - Śro 10 Sty, 2007 A czym rózni się mechanicznie taka mazda 323 GTX od 323 GTR? bo wizualnie to widać, że gtr jest bardziej agresywna, w rajdowym stylu, ale mechanicznie?
Zawsze szybkie 323 kojarzyły mi się wąłśnie z GTR kami, a tu jeszcze jakiś GTX jest i wygląda na to ze to ten sam silnik, tylko spokojniejsza buda.k-mart - Śro 10 Sty, 2007 - williams '93: http://my.ricardo.ch/accd...p?IDI=416458613
z uszkodzona skrzynia biegow, dodatkowo 4 orginale zlote speedliny, 189000km
Namawiam zioma by kupic jedna z tych cliowek razem na graty, z niecierpliwoscia czekam na jego odpowiedz.Dariano - Śro 10 Sty, 2007 Loko nie wiem gdzie byl na sylwka ale sie zapytam
Jego czerwona Fka jest po swapie bo w tych mazdach seryjne 2,0 V6 siedzialo.
CZy technicznie sie czyms rozni GTX od GTR nie wiem bo wygladem napewno sie roznia
Wlasnie slyszalem ze kurewsko kruche sa te skrzynie w tych mazdach ale on o tym dobrze wie maja juz taka jedna i skrzyni jeszcze nie rozpiepszyli a jezdza juz nia ze 2 lata. tak wiec wiedza chyba jak sie z nia obchodzic :564:106 - Śro 10 Sty, 2007
nie wiesz za jaka cene jest do odbioru?Gotti - Śro 10 Sty, 2007 k-mart a tak przy okazji - w Lichtensteinie można gdzieś kupić furkę? Byłem tam tylko krajoznawczo kilka razy i tak się zastanawiałem (to już zboczenie)
Pzdr.
K.M - Śro 10 Sty, 2007 Za ile mozna sprowadzic ax'a w dieslu?