To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Bart - Pią 31 Gru, 2010

spacer z psem można tym wypadku dwojako rozumieć :>
martin.h - Pią 31 Gru, 2010

Loko :rotfl: :rotfl: :rotfl:
M - Pią 31 Gru, 2010

Nie mam psa bo mi go ukradł Loko i owijał jakąś taśmą, nie wiem po co.
:rotfl:
A tak poważnie to tak kończą cioty z antify

Anonymous - Pią 31 Gru, 2010

M - Pią 31 Gru, 2010

:rotfl:
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xx9d2ntTWhA&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xx9d2ntTWhA&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>

kamil - Sob 01 Sty, 2011

słabe wykonanie , niszowe...nie polecam
Maciusiowy - Śro 05 Sty, 2011

Bart - Śro 05 Sty, 2011

Macieju, eM da Ci za to warna :]
anjas - Śro 05 Sty, 2011

Nie wiem czy wiesz, ale... ;D

anjas napisał/a:
Nie wiem czy wiesz, ale...

nie wnikam, czy te informacje są w 100% poprawne, czy nie, czy to jakiś populizm czy nie...zasadniczo chodzi mi o puentę...czy naprawdę jest tak tragicznie?

Bart napisał/a:
Macieju, eM da Ci za to warna

liczę się z tym Bartoszu :]

i tutaj jeszcze takie...wiersz nie ma niestety równej ilości sylab w każdym wersie, więc stylowo jest słaby, ale jest kilka fajnych momentów:

Anonymous - Śro 05 Sty, 2011

anjas - Śro 05 Sty, 2011

coś ten prostujący się średnio postarał :)

ale ważne, że poczuł się najmądrzejszy :)

martin.h - Śro 05 Sty, 2011

Puszka coca-coli zdrożeje teoretycznie o 2 gr, ale to tylko teoria. dojdą do tego droższe koszty transportu, obsługi itp. :] dla kogoś kto ledwo wiąże koniec z końcem te 1% to naprawdę bardzo dużo.
dzik - Śro 05 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
Puszka coca-coli zdrożeje teoretycznie o 2 gr, ale to tylko teoria. dojdą do tego droższe koszty transportu, obsługi itp. :] dla kogoś kto ledwo wiąże koniec z końcem te 1% to naprawdę bardzo dużo.

A ja myslalem ze dla przedsiebiorcy do kosztow licza sie kwoty netto.

Naiwne jest tez myslenie ze ceny produktow sa tak wysrubowane, wiekszosc cen detalicznych ma zmienna marze, zmienna by zrobic 9 na koncu w supermarketach. Myslisz ze cena 2l coli wzrosnie z 4.99? Nie, to jest bariera ktorej sie trzymaja i nie bedzie teraz 5.03. Jak juz to pojawi sie 5.29 i nie bedzie to wina vatu a kalkulacji ze mozna brac wiecej.
Gdzie po raz ostatni poza stacja benzynowa widziales w detalu cene typu 4.21?