Zastanawiam sie nad doborem opon na 1 petle, hipotetycznie zakladamy ze mamy warunki jak dzis sucho, temperatura oscyluje w okolicach 2-3 stopni, do wyboru mamy Medie Hankooka w 15'', R888 w 14'' otwarte oraz seryjna zimowke(Nokian W 185/55/14)? Ja sie skłaniam w kierunku mediaty.
A jakie macie te medie, pytanie żeby nie były za twarde bo wtedy będzie problem z dogrzaniem i też dupa blada qbus - Śro 16 Lis, 2011 Hankook Z210 - tam jest tylko jeden rodzaj twardosci.martin.h - Śro 16 Lis, 2011 ja jednak odpadam z oglądary, będę trzymał kciuki przed kompem Bad-i - Śro 16 Lis, 2011 ciekawe jak Tomala w CTRze. Stawiam na Szeje
Szkoda ze Hołek nie jedzie anjas - Śro 16 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
będę trzymał kciuki przed kompem
...na penisieqbica - Czw 17 Lis, 2011 -1st C w lesie przymarznięte, ale w słońcu ok Koto - Pią 18 Lis, 2011 Wpada ktoś pokibicowac jutro?martin.h - Pią 18 Lis, 2011
Koto napisał/a:
Wpada ktoś pokibicowac jutro?
Ja niestety/stety nie
Ale liczę na telefoniczną transmisję z odcinków Jacek - Pią 18 Lis, 2011 jak tam zapoznanie?misiek86electro - Pią 18 Lis, 2011 jarek małopolska jedziesz??qbus - Pią 18 Lis, 2011
Jacek napisał/a:
jak tam zapoznanie?
Onboardy oes records kompletnie nie oddaja tego co jest na odcinkach, 1 i 2 mega gruby, podjazd-spadanie, troche wyrypu, partie zakret w zakret, bedzie co robic. 3 oes wydaje sie nudnawy, duzo parti highwayowych w sam raz pod Narcyza Jacek - Pią 18 Lis, 2011 jarek-malopolska - Pią 18 Lis, 2011
misiek86electro napisał/a:
jarek małopolska jedziesz??
chciałem ale mi sie robota przesuneła - miałem dziś skonczyć a tak to musze jutro jeszcze pare godz pomeczyc ;(korek171 - Pią 18 Lis, 2011
qbus napisał/a:
Onboardy oes records kompletnie nie oddaja tego co jest na odcinkach, 1 i 2 mega gruby, podjazd-spadanie, troche wyrypu, partie zakret w zakret, bedzie co robic. 3 oes wydaje sie nudnawy, duzo parti highwayowych w sam raz pod Narcyza
Właśnie też teraz wróciłem z "zapoznania" tak jak qbus pisze 1 i 2 zayebiste z większym wskazaniem na dobki - spadanie po ciasnych, szybkich i kretych partiach a po lewej wąwóz i drzewa.... Nie podoba mi się jedynie podjazd na kubalonkę - tylko gdzieniegdzie można wrzucić 2 a niekiedy dusi i wracamy na 1 bieg... Na 3 górki spałem Chociaż odcinek jest tak dziurawy że nie można usnąć
Powodzenia panowie jutro na trasie - gdzieś tam na odcinku będę wam kibicował!!!Koto - Pią 18 Lis, 2011 Janusz akrobata, jedziesz na rajd?