To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

bizon - Pią 27 Lis, 2015

Póki co jest dosyć pewne, że lecę Bydgoszcz 1/4, jakby się ktoś chciał spotkać i popindolić np. podczas biegu ;D
bob.dsk - Pią 27 Lis, 2015

bizon napisał/a:
Póki co jest dosyć pewne, że lecę Bydgoszcz 1/4, jakby się ktoś chciał spotkać i popindolić np. podczas biegu ;D

To sie widzimy :faja:

bizon - Sob 28 Lis, 2015

bob.dsk napisał/a:
bizon napisał/a:

gitara :)
jeszcze jacyś chętni na taki zamiennik wypadu na tor? ;D

EmerytRs2 - Sob 28 Lis, 2015

bizon napisał/a:
popindolić np. podczas biegu ;D
hmm zły dotyk boli :rotfl:
zefir - Pon 30 Lis, 2015

bizon napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
bizon napisał/a:

moge wpasc na kibicowanie, albo zmienić Cie na bieg :D do tego czasu planuje robic 10km 45/46 min :D

bizon - Pon 30 Lis, 2015

zefir napisał/a:
bizon napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
bizon napisał/a:

moge wpasc na kibicowanie, albo zmienić Cie na bieg :D do tego czasu planuje robic 10km 45/46 min :D

Nie biegam od 5 miesięcy, więc nie wykluczam, że skorzystam ;D

Cartoon - Czw 10 Gru, 2015

W treningu "skazanego" przebiłem się przez pierwsze 6 kroków (w 5 ćwiczeniach; w w pompkach w staniu na rękach zaliczyłem dopiero krok 5 ;) ).
Można śmiało powiedzieć, że codziennie boli mnie inna część ciała :faja: a schody zaczynają się dopiero teraz :)

Kenet - Czw 10 Gru, 2015

Tylko bajseps! Ja wróciłem na siłkę 2 tygodnie temu, codziennie biegam na orbitreku, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak dobrze czułem, a do wiosny daleko :jupi:
Cartoon - Czw 10 Gru, 2015

Kenet napisał/a:
Tylko bajseps! Ja wróciłem na siłkę 2 tygodnie temu, codziennie biegam na orbitreku, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak dobrze czułem, a do wiosny daleko :jupi:

popodciągaj się na drążku podchwytem to zobaczysz jak Ci bicek urośnie :)

Alexxx - Czw 10 Gru, 2015

pyrd#enie... prawda jest taka:

zefir - Pią 11 Gru, 2015

Kenet napisał/a:

chodzisz na orbiteku wariacie chodzisz :D
, pobiegac to mozesz dopiero ze mna :D

widze ze cieniujesz wage na crossika xD

Kenet - Pią 11 Gru, 2015

Wszystko potwierdzam.
Siadly - Pią 11 Gru, 2015

Drugi tydzień z próbą przekonania się do biegania. Po powrocie ciuchy śmierdzą, jakbym cały dzień w palarni siedział. Chyba trzeba to pojebać i wrócić na basen...

<3 Kraków

bizon - Pią 11 Gru, 2015

Ja wczoraj 3 km 20s bieg / 60s marsz - czyli próba powrotu do biegania po następnej półtoramiesięcznej przerwie z kolei. Jak znowu będę chory, to się wkurzę.
zefir - Pią 11 Gru, 2015

ja ostatnio wrocilem do kilometrazu 45-55km :)

w srody chodze na treningi z grupa ultrasow - zacni ludzie, mocno pojebani ale zacni.
Po 3 tygodniach juz zygam schodami i podbiegami :)
ale widze pierwsze efekty,

co najdziwniejsze w Warszawie kolo mnie sa dobre tereny na roznice poziomow