bizon - Pią 27 Lis, 2015 Póki co jest dosyć pewne, że lecę Bydgoszcz 1/4, jakby się ktoś chciał spotkać i popindolić np. podczas biegu bob.dsk - Pią 27 Lis, 2015
bizon napisał/a:
Póki co jest dosyć pewne, że lecę Bydgoszcz 1/4, jakby się ktoś chciał spotkać i popindolić np. podczas biegu
To sie widzimy bizon - Sob 28 Lis, 2015
bob.dsk napisał/a:
bizon napisał/a:
Póki co jest dosyć pewne, że lecę Bydgoszcz 1/4, jakby się ktoś chciał spotkać i popindolić np. podczas biegu
To sie widzimy
gitara
jeszcze jacyś chętni na taki zamiennik wypadu na tor? EmerytRs2 - Sob 28 Lis, 2015
bizon napisał/a:
popindolić np. podczas biegu
hmm zły dotyk boli zefir - Pon 30 Lis, 2015
bizon napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
bizon napisał/a:
To sie widzimy
gitara
jeszcze jacyś chętni na taki zamiennik wypadu na tor?
moge wpasc na kibicowanie, albo zmienić Cie na bieg do tego czasu planuje robic 10km 45/46 min bizon - Pon 30 Lis, 2015
zefir napisał/a:
bizon napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
bizon napisał/a:
To sie widzimy
gitara
jeszcze jacyś chętni na taki zamiennik wypadu na tor?
moge wpasc na kibicowanie, albo zmienić Cie na bieg do tego czasu planuje robic 10km 45/46 min
Nie biegam od 5 miesięcy, więc nie wykluczam, że skorzystam Cartoon - Czw 10 Gru, 2015 W treningu "skazanego" przebiłem się przez pierwsze 6 kroków (w 5 ćwiczeniach; w w pompkach w staniu na rękach zaliczyłem dopiero krok 5 ).
Można śmiało powiedzieć, że codziennie boli mnie inna część ciała a schody zaczynają się dopiero teraz Kenet - Czw 10 Gru, 2015 Tylko bajseps! Ja wróciłem na siłkę 2 tygodnie temu, codziennie biegam na orbitreku, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak dobrze czułem, a do wiosny daleko Cartoon - Czw 10 Gru, 2015
Kenet napisał/a:
Tylko bajseps! Ja wróciłem na siłkę 2 tygodnie temu, codziennie biegam na orbitreku, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak dobrze czułem, a do wiosny daleko
popodciągaj się na drążku podchwytem to zobaczysz jak Ci bicek urośnie Alexxx - Czw 10 Gru, 2015 pyrd#enie... prawda jest taka:
zefir - Pią 11 Gru, 2015
Kenet napisał/a:
Tylko bajseps! Ja wróciłem na siłkę 2 tygodnie temu, codziennie biegam na orbitreku, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak dobrze czułem, a do wiosny daleko
chodzisz na orbiteku wariacie chodzisz
, pobiegac to mozesz dopiero ze mna
widze ze cieniujesz wage na crossika Kenet - Pią 11 Gru, 2015 Wszystko potwierdzam.Siadly - Pią 11 Gru, 2015 Drugi tydzień z próbą przekonania się do biegania. Po powrocie ciuchy śmierdzą, jakbym cały dzień w palarni siedział. Chyba trzeba to pojebać i wrócić na basen...
<3 Krakówbizon - Pią 11 Gru, 2015 Ja wczoraj 3 km 20s bieg / 60s marsz - czyli próba powrotu do biegania po następnej półtoramiesięcznej przerwie z kolei. Jak znowu będę chory, to się wkurzę.zefir - Pią 11 Gru, 2015 ja ostatnio wrocilem do kilometrazu 45-55km
w srody chodze na treningi z grupa ultrasow - zacni ludzie, mocno pojebani ale zacni.
Po 3 tygodniach juz zygam schodami i podbiegami
ale widze pierwsze efekty,
co najdziwniejsze w Warszawie kolo mnie sa dobre tereny na roznice poziomow